- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- колко пъти да опитам!
здравеите? Аз съм момиче на 13 години.Влюбена съм в едно момче от съседния клас. Запознахме се на плуване. наи добрите ми приятелки го питаха дали иска да си стане гадже с мен но тои не искаше. тогава едвам го познавах. по едно време го забравих, но след това същото стана . постояно мислех за него и не можех да си го избия от главата . тогава ме познаваше също много малко. приятелките ми пак го питаха дали иска да си стане гадже с мен но тои се искаше. по скаипа не ми чатеше . Сега се познаваме добре на плуването се бутаме , давем и смеем. вече се чатим по скаипа , дори си говорим. Имаме много теми за разговор,но аз не мога да си го избия от главатакакво да направя ? приятелките ми да го попитат ли пак? не мога да го забравя!!!! (тои вече ми обръща повече внимание)
![]()
![]()
приятелките ти!!!
![]()
ти глава на раменете си нямаш ли бе момиче се пак си на 13 години не на 5 естествено е че ще откаже момчето като го питат някакви от гората !!!Иди при него щом имате толкова теми за разговор и сте приятели и му кажи че го харесваш и изкаш да сте гаджета!!!
![]()
![]()
Цитат: ДА ГО ПИТАТ ЛИ ПАК ПРИЯТЕЛКИТЕ МИ?
ОТГОВОР:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ!!!
нека да го попитат пак, след това ако той приеме да целуне и двете с език и след това да излизат тримата, а ти през цялото време ще им казваш какво да правят. ще сте истинска двойка![]()
ахахахахаххаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е разби ме вече не могаааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
напрао щях да падна от стола като го четях тва
![]()
![]()
![]()
приятлките и ще питат момчето дали искате да станете гаджета
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аа неее простоооо без комент...
![]()
![]()
![]()
![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
Накарай майка ти да му се скара и в краен случай баща ти да го набие.Това е безобразие!![]()
Миличка,разбирам,че си малка .. но ако го искаш толкова много отиди сама и го попитай .. все пак искаш ти да си му гадже , не приятелките ти .. момченцата са срамежливи и едва ли биха казали на някой друг да ти предава че иска да сте гаджета .. абее квото и да си говорим отиди ТИ ..Хайде Успех !
![]()
(За тези, който не знаят Любовта е изградена от Доверие.)
момичетата разбираме това като свалка и харесване,но за едно момче това си е чисти приятелство.той просто иска да сте приятели и не мисля,че трябва да си разваляте отношенията и да настояваш да сте заедно,като може пак да сте близки,дори и без да сте гаджета![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Иди и го хвани за чатала, извади му оная работа и почни да мачкаш и духаш.Ако се отдръпне значи е гей, ако се изпразни = твой е! Това може да стане междучасията в кенефите бай ду уей.
Нищо сложно в цялата философия няма!
![]()
^ тоя раздел и напълно забравен и модераторите! не те ли е срам да говориш така,бе?!
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Е кво да ме е срам? Това сте вие жените, бас държа, че и ти лапаш пишки, пускаш в гъза и т.н. Просто не говориш за това от благоприличе, което е похвално всъщност.Първоначално написано от tonie__
![]()
и сега предполагам не те е срам като ми говориш така..!?!
на една дама не се говори по този начин!
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Знам, публично не бих си позволил да изпростея по такъв начин иначе секс няма да видя. Ама тук сме в интернет, можем да сме искрени поне един с друг.Първоначално написано от tonie__
![]()
Боже защо имаш: глава на раменете, уста, език и гласни струни, за да можеш да говориш. Айде ходи при него и си поговорете. Изрази си чувствата и го целуни, така той няма да има какво да каже и ще почувства нещо силно към теб. Може да се влюби мигновено (това е тъпо, знам). След целувката го питай дали иска да сте заедно,а не "искаш да станем гаджета", много е тъпо това. И ще разбереш отговора му.
Уста и език е ясно за какво има.Първоначално написано от dakata123
Давай момиче! Посъветвах те вече как да бъде твой!
![]()
е,какво от това,че е интернет,това не значи,че можеш да си позволиш да говориш така!или поне се ограничавай в раздел "Кофа",там си простей на воляПървоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Абе, хъ. Тва е изключено ти да ми определяш къде е мястото да се изказвам. Аз да съм те ограничил с това да пишеш само в "секс"-а щото само за секс ставаш примерно?*Първоначално написано от tonie__
Всеки си има право на мнение.
(*пошегувах се естествено)
ясно,но все пак във форума има раздели и всеки трябва да пише в съответния раздел-както аз пише в Козметика,защото само от това разбирамняма значение,внимавай модераторите да не ти направят забележка само
айде лека вечер.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
лека и на теб![]()