.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Sexy`Baby
    Guest

Dali da riskywam???

maliii hora daite mi sawet kakwo da prawq,s edin pich si chatkame ot godiina i polovina nqkade i mnogo me kefi wijdala sam go na snimka pisali sme si sms-i pisma i t.n kogato se bazikame se bazikame kogato sme seriozni sme si seriozno no problema e tam che i 2-ta iskame da se widim no sme ot razlichni gradowe,no skoro shte xodq w negowiqt grad koitoo e na 5 chasa pat ot nashiq,no da wi priznaq strah me e toi mnogo iska da se widim i az no pa ot dryga strana ne shta,spored was da se widim li ,da riskywam li ami ako sled towa ne iska weche i da chye za mene... plsss kajete da otida li da se ygoworim li ili da si ostanem samo net priqteli... wie ako behte kak bihte postapili

Супер фен
    Град
    някъде...
    Чакай малко питаш въпрос на който ти можеш да си отговориш.
    И какво като се видите???Вижте се....ама ако си грозна...или ако мислиш че той ще те разочарова или....недей!Или въобще ако искаш да,ако не-не
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Mi tyi e ako iskash otivash, ako iskash ne i az imam kat tfoita situaciq, obache skoro nema da hodq kym negoviq grad. No s dr edno momche se vidqhme i i dvamata ostanahme s mnogo priqtni vpechetleniq, obache za tebe ne znam, mnogo si zavisi ot choveka otsreshta...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Guest
    Az li4no ne namiram smisyl v netpriqtesyvoto. Da v 4ata moje6 da se zapoznae6 s nqkoi, no e typo (spored men) da si ob6tuvate samo po 4ata, tyi4e po-dobre se vijte, pyk kakvoto 6te da stava

Sexy`Baby
    Guest
    AvLee ne sam nito grozna,nito tapa a leko sramejliva,no ve4e s nego se vidqhme i se haresahme vzaimno no samo kato priqteli )) super mom4e e

Фен
    Град
    Germany
    vurvi 6tom ti haresva,a ako te e strah vzemi nyakoya priyatelka s tebe
    na nego 6te mu se vidi malko tupi4ko ama pone ti 6te si si sigurna !
    uspeh :P

Sexy Baby - mnogo se radvam za teb !!!
    Jelaia ti da si spechelila edn priatel za cial jivot !!! )))
    :P

Off tazi 4at lubov...Spored men 6tom 6te hodi6 v grada i toi 6te znae po-dobre otidi edna4e 6te ti se razsardi 4e ne ste se vidqli...Ot druga strana ne se pritesnqvai 4e moe da ne te haresa ili ne6to takova.Toi e prodaljil da se zanimava s teb 6tot go kefi6 i te haresca takava kvat si---NIKOGA NE SE PROMENQI--- pak i po sa6tata logika ti zamislqla li si se---mi ako ti ne go haresa6?---taka4e smelo napred i hi4 da ne ti puka si4ko e i 6te e na 6 !SPOKO!!!!

O i zabravih da ti kaja kat si4ko svar6i iskam da razkaje6 mnoooooooooooooooo podrobno kade hodihte kak se darja i t.n t.n t.n

Фен
    Град
    Варна
    samo ti moje6 da re6i6...
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Давай вижте се Страх те едали ще те хареса Да и като се видите пиши да знаем какво става!!!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

davai:)

[img]mila vij 4e ne e bilo tolkova stra6no i si riskuvala)) brao ti si smelo momi4e iii q kaji kak minaa))

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    и при мен е нещо подобно защото си чатя с едно мом4е от 1 година.и двамата сме от бургас и сме се засичали ама късно сме се осъзнавали кой кой е.
    според мен трябва да се видите.
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ахм...ами аз като професионален чатър да си изкажа мнението. Викам да се видите. просто си кажи, че ще се виждаш със стар приятел и се опитай да бъдеш себе си. Все едно го познаваш и тия разговори в чата са си били като на живо. Пък, ако не се видите сега, казвам ти, разговорите ще западнат и скоро ще сте само на "здрасти. как си.ок. ок и аз така..." Трябва да се видите. Бъди себе си , бъди забавана. Нищо няма да загубиш, ако се видите, но ако не се видите рано или късно ще го загубиш... Така го виждам аз. Късмет!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от AvLee
    Чакай малко питаш въпрос на който ти можеш да си отговориш.
    AvLee tva izre4enie kato zapazena marka ti stana
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

mi davai ni6u ne ti pre4i as na tfoe mqsto bih riskuvala

Повече от фен
    Град
    Луната
    Това са глупости.Щом ти харесва момчето като характер а и щом и на снимката ти допада вижте се какво ви спира туко виж излезе нещо.Аз винаги когато си чатя с някое момиче дълго време предприемам стъпката да се видиме.Така си бях намерил едно гадже пък и с една от най-добрите ми приятелки и с нея се запознах така.Така,че действай нищо да не те спира ако не гаджета то поне приятели можете да си бъдете.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Мега фен Аватара на koalka
    Моето мнение е че трябва да се видиш с него и да рискуваш.Той настоява,а и на теб той ти харесва...не виждам къде е проблема?

Град
    sofia
    mn qsno riskuvai kvo 4aka6 ili 6e stane ne6to ili 6e si xodi6 vku6ti vupreki 4e nqma da imate mn stabilna vruzka

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Темата е стара.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си