Такамм.. Преди няколко месеца изобщо не подозирах, че може пак да ми се случи .. Не бях се влюбвала истински от преди 3 години, когато се влюбих в тогавашния ми приятел и ходихме 2 години.. След доста дълга пауза 1 година пак се случи,, Не знаете на кое небе съм, направо бях се отчаяла напълно и не вярвах на съвети от типа `ще го заравиш, пак ще се влюбиш`..
Та към момчето : Познавам го от 4 години добър приятел ми е, но така се развиха нещата, че и през 4-тте години имах сериозни връзки и с него просто не се получи,,
Доо преди седмица.. Той си сложи нова снимка на профила в скайп, на мене страшно много ми хареса на другия ден, когато отидох на училище просто му кликнах.. И вечерта, като се прибрах той започна да ми пишее,, Той и от преди много си ме харесваше и сега интереса му пак е същия.. Ето го и проблема - ПАК ще страдам ! Усещам го.. че ме харесва, харесва ме ! Обаче няма май голям интерес към мене, днеска го видях през колата когато минахме през неговото даскало /до днес постоянно си пишем и говорим/ и му писах смс, че съм го видяла.. Писахме си поне 10/15 смс и той каза, че си ляга, че е уморен.. И сега съм в скайп и той е там обаче не ми пише.. Не съм наивна знам, че ако беше влюбен в мене щеше да ми пише..
Проблема е, че за седмица аз толкова много хлътнах, че не знам.. Просто едно евентуално отблъскване би ме убило,, Той искаше да излизаме сега тази или другата седмица покани ме с него на тренировка, обаче повече нищо не е споменавал..
Усещам се, че почвам аз да му пиша и звъня, което е грешно.. Просто не знам как да си седна на задника и да се сдържам и да чакам да видя дали ще пламне нещо м/у него и мен или не.. Защото, ако сега почна да се привързвам толкова бързоо аз ще страдам.. Съвети ?!