- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем....
Самовлюбен богатаж...........
Влюбих се в дистанционното само не ми казвайте, че не е любов.
Търся си семейство... аз съм бездомно богатажче с 2 милиарда и половина... нямам семейство и търся САМО МАМА... на 15-16 години![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
прилича ми на обява за запознаства в някой вестник!Първоначално написано от stupid0boy
![]()
I don`t care .. ;] ..
Прилича ми на тема за заключване![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
Стига де... недейте да спамите... помагайте... искам МАМА
It's too late...
Иди до някой публичен дом и хем ще похарчиш някой лев хем и мама ще имаш.. ще има и бонус ще е полу разсъблечена с големи цици които можеш да мачкаш и ако ти се дое*е можеш и да си я патнеш![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Извратеняк... аз си търся мамчиии, което да обичам и аз да си го събличам... ааа такос аз да го обичам...Първоначално написано от Sladurcho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
It's too late...
ебаси к'во лъжеш .. поне си признай ..Първоначално написано от stupid0boy
![]()
![]()
![]()
п.с. Sladurcho от няколко дни ти гледам ник-а и не се сдържах .. супер много ме кефи!!!![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми да де аз знам че искаш да си я обичаш и да си я посабличаш тя тази мама за която ти говоря можеш и съблечена да си я вземеш че да не си играешПървоначално написано от stupid0boy
и тяя повярвяй ми много ще си те обича
Хилари такова... готино... ся си търся МАМА ... :/ ти не ставаш за мама.... ок? и 2 милиарда не ми са дават за тебе..... :/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз си търся МАМА за да и дам всичките парички, който имам...
![]()
It's too late...
Свирка?Първоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Аз няма да ти откажа...Първоначално написано от lubomirky
It's too late...
е хуу, де, навит си, ама аз не искам мъж да ми прави свирка. мерси, все пак![]()
Няма проблем.. когато ти се досвири... ела... ще ми посвириш... пак казвам няма проблемПървоначално написано от lubomirky
It's too late...
Ще ти платя на теб да ми го налапашПървоначално написано от lubomirky
It's too late...
ходи се прегледай, смешко ;д запиши се на курс 'как да си го лапаме сами' щото друг начин няма за теб :>
стига сте се карали пък вие.. какви са тези глупости : ) и темата е ужааасно тъпа : ) търсиш си майка? или е някаква супер глупава подигравка със сираците или си мега тъп.. незнам.. ти си избери? трябва да се направи и форум "лигавщене" и "извращения с чужди неволи" ; )
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Бууу културно го нагроби ... ЕвалаПървоначално написано от infatuation
![]()
Ако имаше тези пари, които казваш едва ли щеше да си изобщо сега на компа или в този форум, щеше да си по заведенията и по живота, а не да висиш в някъв форум, нали?
Пък тва,че си търсиш майка.. много гадно звучи, щото има потребители без майки или бащи примерно и се получава малко тъпичко.
Хора, изпростявайте си, но не изгрубявайте..
Иначе не влизам в критериите ти за майка, малко съм възрастна, иначе бих те взела да те превъзпитам. :P![]()
:/ Ти на този курс ли ходиш??
За нагрубяването... ам разлигавих се... извинявам се ако съм убидил някой....![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
мне, засега в даскало ми е добре. ти също трябва да опиташ, ще ти помогне достадори при теб е наложително ;д
Лично мен не си, по принцип говорех :PПървоначално написано от stupid0boy
Иначе си личи,че темата е произлязла от мощна лигня![]()
Първоначално написано от prelastenata
Ужасно много си права... МОЩНА![]()
![]()
It's too late...