- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Представете си .. :D
Таа първо да уточня- темата е за забавление и смях![]()
таа питането ми е
Предствете си, че може да направите някаква простотия в училише каквато и да е .. а на другия ден никой да не се сеща за нея ?![]()
Сичко.....ще напсувам директорката,ще се сбия с момчетата(защото ако го направя викат по-големи и ши ма убият),ши кажа на кифлите в даскалото мноу неща и също на тъпите учители .... (само на тъпите) и ще избягам от даскало след тва(мн см зле...) ши прережа вените на някое момиче,ши го заведа при лекарката и ще я помислят за ИМО
![]()
по средата на контролното по математика ще излезна пред целия клас, ще пусна една тухла и ще си излезна като пич.
Ми .. то аз го свърших даскалото ама все пак..... ще пусна една бомба в даскалото.. на другия ден няма да се помни но и даскалото няма да го има![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Много добра идеяПървоначално написано от Sladurcho
![]()
![]()
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
меко казано страхотна идеяПървоначално написано от cherrygloss
![]()
аз пък по време на контролно.. всичко кротко и тихоще скоча от чина;ще почна да бягам в класната стая;госпожата ще онемее и ще ме гледа така О.о
.. ще се кача на чина на учителката;ще почна да се кълча и да правя некфи маймунджолъци
ще почна да ходя по чиновете.. ще скачам от чин на чин и ще викам някакви простотии
![]()
ии ще забравят това да се надяваме......... ама аз и класът доста ще се позабявляваме
![]()
![]()
![]()
![]()
омг баси въображението извадих в тая тема ..![]()
Бих потрошил всички учителки!![]()
Да влезна в пиковия час в училище с едно RPK.....
ACϟDC
Ще се циркосвам цял ден + това ще правя яките маймунджулощини дето ми се правят вече осем години в това даскало...![]()
To infinity and beyond.
Нищо няма да правя. Както обикновено. Без значение, дали някой ще помни, или не. Да не съм в детската градина...
ще набия госпожата по математика
ще пребия всички кифли
ще им взема дрехите и ще ги изгоря
ще фрасна директорката
и ще пея и танцувам в коридора![]()
МОМИЧЕ!
Еми ще напрая нещо яко и после ще убия всички в даскалото .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ще изгоря всички дневници![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ми ще изчупя всички прозорци с камъни .... ще ИбЪ една студентка на обучение .. ще пребия няколко даскала ще запаля учителската стая ще открадна всичко от комп кабинета ще се из пикая от 3 тия етаж от директорския прозорец ще ударя шамар на директора ще изгоря дневниците винаги съм искал да карам колело по стълбите от 3-тия етаж надоло ... ще изгоря всички дневници освен на моя клас където ще напиша на всички само 66666666666666и всичко това ще го направя по боксерки и бял потник!
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Идеята не е добра, а просто страхотна. Не е задължително всичко да е забравено на другия ден просто някоя вечер, когато няма никои ж даскалото.Първоначално написано от cherrygloss
П.С. Как се прави бомба.![]()
![]()
http://forum.globcom.net/viewtopic.p...461da4e9b8de78 ;]]]]]Първоначално написано от dakata123
![]()
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Интересна темичкъъЕми..ще изгоря дневника за нашия клас и ще полея директора с кофа вода отгоре
![]()
![]()
![]()
Не ми е толкова богата фантазията![]()
Трагедията е пълна...
Миищее бягам от даскалото и ще си ходя на кафенце и там квото ми хрумне
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
ще напсувам директорката и учителката ми по история, заслужават си го!
Fuck you You fucking Fuckers
Първоначално написано от bqsnaa15
+ о тва ше трябва да го чуем![]()
ти това и сега си го правиш редовно всеки ден 100 на 100Първоначално написано от bqsnaa15
![]()
п.п. http://forum.globcom.net/viewtopic.p...461da4e9b8de78 - интересен линк![]()
Ще взривя даскалото![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\