- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уф защо бе защо?
Ще се опитам да го обясня кратко и ясно. Става въпрос за най-добрият ми приятел. Той е лудо влюбен в едно момиче вече повече от година. Тя го отряза и то супер гадно, но той вместо да и каже "*бал съм я у надутата к*рва", той продължава да я обича и то много. Той си хвана гадже, но скъсаха, защото той си го обича това момиче и това е. Скоро той ме попита какво да прави и аз му казах, че или трябва да я забрави или да продължи да се опитва. Той каза, че ще продължи. Според мен това ще му донесе само болка, тъга и проблеми, но той е инат и не знам какво да правя. Редно ли е да му се меся в работите?
ПП: Въпреки че написах най-добър приятел, не знам дали ми е най-добрия все още, но това е друга тема. Считайте го за просто мой приятел.
Докато сам не осъзнае, че няма смисъл няма кой да му помогне .. и да искаш не можеш ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да си я обича.. това е любовта въпреки да те нараняват обичаш.. гледаш го/я как е в други ръце но не се отказваш
ако сте толкова близки, само му го кажи, без да си налагаш мнението засега. но ако започне да става ревлив и изнежен го вкарай в правия път ;>
Еми да поговори с въпросното момиче, да и каже какво чуства и да се разбератАко тя не иска нищо с него вече, това опитване може само безкрайно да и досади
![]()
Трагедията е пълна...
Ми остави момчето да прави каквото сърцето му казва ( ех ... как се изказах само ). Щом я обича не мисля че ще послуша теб или който и да еА и няма никакво значение в момента дали ти е най-добрия приятел или просто приятел.Той иска нея .. приеми го
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Един от най-важните житейски уроци,които сама научих е да не давам съвети на много влюбен човек .. ще се съгласи с тебе, ще каже,че ще те послуша и ще направи точно обратното. Абе, наистина не се меси. Кажи му, ако не си какво мислиш ти и от там нататък да се спасява.
Na mene tova mi se slu4i prez 2008g i su6to produji godina i kolkoto i da mi obqsnqvaha priqtelite mi 4e nqma smisul da se nadqvam az si znaeh svoeto no za 6testie sega si namerih 4oveka za men i mi e mn dobre s nego... taka 4e tq sudbata si znae rabotata ...... i vse pak po dobriq variqnt e fr ti da ne se izmu4va za6toto naistina nespodelenata lubov mn boli![]()
!!! I don't give a fuck !!!
Не му се бъркай.Човека си знае.Рано или късно сам ще се осъзнае,пък кой знае,може да има смисъл да напъва.
Човек истински превъзмогва нещо когато сам си го преживее. Ще мине време и ще се вземе в ръце, но това той трябва сам да направи и осъзнае. Ти си му приятелка, за му оказваш подкрепа, а не за да му даваш тон в живота. Просто бъди до него.![]()
Е няма какво да го 'спасяваш'.Той докато не се опари няма да се откаже![]()
Ъх, любовта е странна![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да,за съжаление е така..Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
и аз съм като приятеля ти.. само че съм в женски вариянт..
Еми той вече се опари. Той е доста искрен човек и почна да и показва какво има към нея и тя каза на едни злобни нейни приятелки да му кажат, че няма шанс. Да не се опитва. Беше му гадно, бях до него и го подкрепяк обаче той продължава да я обича. Намира си друго гадже обаче нищо не се получава, защото той не я обича. Почна да прави странни неща и да си има проблеми само за да направи впечатление на това момиче. Вярно е, че трябва да го подкрепям, но той е влюбен и не знае какво върши. Не е ли нормално да му обясня малко за какво става въпрос?
Първоначално написано от AlokiNn
едва ли наистина знаеш какво е това което казваш..
I don`t care .. ;] ..
не се меси най-добре![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мда съгласнна съм с Ани! Едва ли знаеш какво каза...доста трудно е на практика това,ама то на думи е лесно! Действията и чувствата обаче наистина са необясними...и наистина любовта е странна...даваш всичко за един човек,а той не ти обръща внимание,но за жалост почти винаги се влюбваме в неподходящите...Ти няма какво да направиш за приятеля си...любовта не пита,каквото и да му говориш в момента в главата му е друго...Първоначално написано от sunshinepp
Мога да ти кажа от личен опит, че когато един човек е влюбен той е заслепен. Колкото и да му се повтаря едно нещо той няма да го направи докато сам не разбере, че така трябва. Аз съм била в такава ситуация, даже и в момента съм в нещо подобно, и колкото и да са ми говорили (говорят) аз си правя каквото чувствам... Сърцето не пита в кой да се влюби и много често се случва така, че да го направи в неправилните хора. А обичта е много силно чувство и не е толкова лесно просто да си кажеш "ми майната му ше забравям"... не става така с лека ръка, коркото и да ни се иска... Та мисълта ми е, че на тоя етап не можеш да му помогнеш с абсолютно нищо - при него, с времето, сам ще дойде момент, в който ще срещне някоя друга или просто ще стане безразличен...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
аз пък да ви кажа това е малко мазохистично .. така да се каже болезнено , но сладко .. колкото повече боли , толкова повече искаш .. no chance да го откажеш ..
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ще дойде момента когато ще разбере че няма смисъл да се занимава , и ще си намери свястно момиче ... а дали е редно да му се месш .. не е редно а ако те попита за съвет тогава може да го посъветваш![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg