.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Какво да правя ...

Така за да нема въпроси надолу , Виктор от Пловдив на 15 години момче.
    Незнам защо така става и ми е става гадно като си помисля... Ходим по дискотеки ала бала навънка с приятели, не съм срамежлив(е са срам ме е по малко нема как хич..) танцуваме си повече от приятели как си нема и ги вида с некое момиче танцуват а аз доста редко да съм като тях и така и така немам успех с момичетата чета тука толкова теми тука и аз не се вписвам в нито една от тях... се някой си харесва някой и знае че и другият си го харесва и т.н. а защо мене нема некой да си ме хареса ... Незнам какво да права зада "привлека" повече момичетата примерно като съм в диското и кво да права ако някой ми хареса (знам че отговра ще е иди се запознай ама е тука ме е по срам иначе после вече нямам проблем...) за грозен не съм е са не съм и манекен.. абе нормално момче.А и ми е още по гадно като влеземе примерно те се поздрават с доста момичета гушкат се ала бала а аз ... значително по малко, с момчетата не е така ама с момичетата .. И т.н.... дайте нещо съвет защото имам чуството че никога нема да си имам приятелка въпреки че тия къде не ми харесват по мога да ги заговоря и примерно да стане нещо ама се тия къде не ми харесват .... егати

Аз мисля,че всичко е до това как ще се настроиш самия ти. Опитай се да преодолееш този срам, да станеш по-общителен, но да не излизаш от собствените си рамки, т.е да останеш себе си, но да смениш подхода. ;] Имаше една мисъл: Или преодоляваш страха и излизаш на сцената, или цял живот си оставаш зад кулисите.. Перефразирам, тъй като не помня с точност такива неща.
    Избора си е твой.

Град
    Таити

Re: Какво да правя ...

Цитирай Първоначално написано от viktor11
    танцуваме си повече от приятели как си нема и ги вида с некое момиче танцуват убий ме не го разбрах това
    Та по темата.... не мисля че е кой знае колко голям проблема ти просто трябва да спреш да се филмираш а да се отпуснеш и да общуваш с тях
    There is no right or wrong, only fun or boring

Тези момичета, които не харесваш... е много вероятно да ги заговориш поради куп причини... едни от, които са... едно момиче дето не го харесваш... не ти пука почти какво ще си помисли за теб... а това момиче дето го харесваш... стараеш се да се харесаш... едва ли не... слагаш маската... пича... туй унуй... и накрая нищо... бъди себе си... но в никакъв случей не прави грешката да стойш безпомощно и да чакаш.... :P :P
    It's too late...

ох незнам.. половината писаници не ги разкодирах явно си има някакъв Пловдивски жаргон.. непонятно ми е.. може момичетата да не ти разбират какво говориш?! Шееегувам се.. : ) просто се дръж естествено,никой не си пада по много отворените,но как да опознаеш някой толкова срамежлив? : ) запознай се с някое момиче което ти допада докато я виждаш в приятелската и среда,защото тогава е най-истинска иии се запознай с нея : ) и такам..
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Re: Какво да правя ...

Така за да нема въпроси надолу , Виктор от Пловдив на 15 години момче.
    Незнам защо така става и ми е става гадно като си помисля... Ходим по дискотеки ала бала навънка с приятели, не съм срамежлив(е са срам ме е по малко нема как хич..) танцуваме си повече от приятели как си нема и ги вида с некое момиче танцуват а аз доста редко да съм като тях и така и така немам успех с момичетата чета тука толкова теми тука и аз не се вписвам в нито една от тях... се някой си харесва някой и знае че и другият си го харесва и т.н. а защо мене нема некой да си ме хареса ... Незнам какво да права зада "привлека" повече момичетата примерно като съм в диското и кво да права ако някой ми хареса (знам че отговра ще е иди се запознай ама е тука ме е по срам иначе после вече нямам проблем...) за грозен не съм е са не съм и манекен.. абе нормално момче.А и ми е още по гадно като влеземе примерно те се поздрават с доста момичета гушкат се ала бала а аз ... значително по малко, с момчетата не е така ама с момичетата .. И т.н.... дайте нещо съвет защото имам чуството че никога нема да си имам приятелка въпреки че тия къде не ми харесват по мога да ги заговоря и примерно да стане нещо ама се тия къде не ми харесват .... егати
    I don`t care .. ;] ..

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от infatuation
    ох незнам.. половината писаници не ги разкодирах явно си има някакъв Пловдивски жаргон.. непонятно ми е.. може момичетата да не ти разбират какво говориш?! Шееегувам се.. : ) просто се дръж естествено,никой не си пада по много отворените,но как да опознаеш някой толкова срамежлив? : ) запознай се с някое момиче което ти допада докато я виждаш в приятелската и среда,защото тогава е най-истинска иии се запознай с нея : ) и такам..
    Майни повер

п.т.

Абе аз верно нищо не разбрах така де схванах до някъде ама.. до колкото разбрах .. от написаното.. да ти кажа.. че съм сигурна че има поне 1 момиче което те харесва.. но ти не забелязваш.. може би ако се огледаш.. ще видиш много повече възможности отколкото си предполагал .. е да вЕрно.. може да не са първите "barbie кифлички'' .. но.. все пак е нещо..

Добре аз за разлика от вас ви разбрах
    Еми търпение му е майката и са тва че аз не правя нищо действително си е така.Горе долу чакам да дойде някоя при мене и защото доста редко става така за тва си мисля такива работи...Еми добре майна ще почна и аз да действам малко и така.Аз не съм правил така ззащото си мисля че щом тя не идва при мен значи не ме харесва и за това и аз неходя щото нема мн смисъл според мене ...
    Дано тва го разбрахте повече веече

Град
    Таити
    Добре аз за разлика от вас ви разбрах
    Еми търпение му е майката и са тва че аз не правя нищо действително си е така.Горе долу чакам да дойде някоя при мене и защото доста редко става така за тва си мисля такива работи...Еми добре майна ще почна и аз да действам малко и така.Аз не съм правил така ззащото си мисля че щом тя не идва при мен значи не ме харесва и за това и аз неходя щото нема мн смисъл според мене ...
    Дано тва го разбрахте повече веече
    Еми да има логика... ти си пича дето момичетата трябва да вървят след него... защо ти е на теб да ходиш при момичетата.По- добре пускай тика тъпи теми защо момичетата не те отразяват и живота ти ще е бомба
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    споку ти си още на 15 ще си намериш момиче
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си