- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтика
здравейте...та с момчето което обичам отскоро не ходим но имам шанс да си го върна искам да направя нещо страшно романтично и да му кажа всичко.моля ви дайте романтични идеи...
ъмм добре си го измислила амаа ако той не иска да се съберете само ще му паднеш още повече в очите ?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ако той все още те обича би направил същото![]()
Ти най-добре знаеш какво му харесва и какво не. никой тук не познава въпросното момче та да каже каква романтична постъпка от твоя страна ще му хареса на него. Успех
There is no right or wrong, only fun or boring
++ да му падне в очитее..НЕ! По-скоро в очите му ще си жалката бивша която му тича по гъзаПървоначално написано от Hilary_
![]()
I don`t care .. ;] ..
Да всъщност ..Първоначално написано от sunshinepp
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Цялата идея е тъпа да му прави изненади и нз си какви глупости... ти си бившата му бекво очакваш вечеря на свещи и да му кажеш миии аз таковаааа още та искам.... Ако на мен ми се случи ще реша че е мега отчаено това момиче и прави някакви жалки опити да оправи нещата
Да не излезе като хвалене,ама много ме бива по романтичните и като цяло по изненадите .. ама напиши малко повече предистория,за да ти помогна, ако искаш де![]()
Защото така излиза, че сте се разделили, ти искаш да си го върнеш, за него не разбрах и един вид му целуваш петите..![]()
За*би ти романтиката.. Ако искаш да си го върнеш отидете на кафе примерно или излезте, вижте се.. Говорете.. и АКО пак се съберете тогава МИСЛИ нещо романтично за да го отпразнувате..![]()
Кафе казаПървоначално написано от CrAzYyYy
![]()
Аз си мисля,че не си заслужава ..
той,ако те искаше пак до себе си,шеше да измисли нещо![]()
Нещо против кЪфето?Първоначално написано от Kukumqvka
![]()
кажи й че си претърпял много тежка операция... за уголемяване на пениса![]()
GTA Stunting
абе,ти поне едно що-годе компетентно мнение не можеш ли да дадеш?? или вече ти омръзна да спамиш само в "Секс" ? ..Първоначално написано от Bixel
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Хаха ми ти само като видиш че той няма грам идея за какво става въпрос в темата и ти става ясно защо пише такива постовеПървоначално написано от SoStarstruck
ма това добре,ама той и за секса няма грам идея,а пък пише(по-скоро спами) във форума.Първоначално написано от Sladurcho
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Хаха миии тоо как се правят над 730 мненияПървоначално написано от SoStarstruck
Яко спам
![]()
няма смисъл,ти си му бивша![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!