Имам страх да споделям проблемите си.Не знам защо.Никой не е издавал тайните ми(и малкото който съм казвала),но просто ме е страх.Сега проблемите ми се насъбират и не знам какво да правя.Тежко ми е,пък и аз имам повечко проблеми сега.Имам бфф,от 2 години сме,но нито веднъж не сме се скарвали.Много силно приятелство имаме,ако мога така да се изразя.Така как да преодолея това.От всички тези проблеми и т.н. защочвам да развивам комплекс за малоценност и такива неща.Не съм вече дебела,но се обличам с по-тъмно дрехи,защото "ОМГ с тази блуза ми се очертава коремището" и "как може да тръгна с тези дънки,та те са ми са се опнали по тялото".
Какво да направя...ще си съсипя живота ако продължа сиг...
П.С:Не мога да споделя на приятелката си за проблемите,защото тя е лицемерка (много добра приятелка,но я виждам как след като ми казва "майко тази колко е забила" отива при тях и вика "ко пр" и после идва и започва да клюкари)
Значи като за начало не споделяй с приятелката ти... вижда се че е лицемеркаА относно споделянето.. повечето са така ..смисъл страх ги е да споделят защото знаят или поне предполагат че ще бъдат прецакани и това което са споделили ще стане обществено достояние... не се предавай и недей да се депресирваш... дали ти се очертава коремчето или дали дънките са ти прилепнали... давай смело напред и мачкай наред
There is no right or wrong, only fun or boring
Недей толкова да се притесняваш как изглеждаш(не да не ти пука,обаче твоето ми звучи като параноя).Имаш ли други приятели,с които да поговориш?Определено не си единствената с проблем със споделянето-както каза Sladurcho доста хора не обичат да споделят проблемите си...
А и винаги може да посподеляш с вашите![]()
... със ЩоленПървоначално написано от clever
![]()