- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удряне по задника?
Т... неска се прибираме аз, момичето което харесвам, нейна приятелка и мой приятел (всичките сме в 1 клас) и моя приятел ми вика: "ай удария по гъза бе човек...", но аз не го направих... следователно той я удари, за да ми покаже, че няма нищо да стане (така и стана). Проблема е, че аз харесвам въпросното момиче и нещо ме кара да спра, а да не го направя. Редно ли е това или не
или съм направил грешка като не съм я ударил
![]()
Май направи грешка че писа !!!! Ти лапе ли си или имаш мозък на лапе ?Тва не ти е проклето месо да си го праиш квот си искаш.Вземи си ку*ва и си я удряи колкото ти сърце иска
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Малеее,кооолко си тъъъъп...![]()
Ми нормално да не я удариш.Нали не мислиш че ако се държиш с нея просташки имаш някакви шансове с нея?
Или?
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Абе ти нея хубу не си я ударил... Ма тебе като малък май бая са те трескали по главЪта ? Ей ходи си блъскай чекии там и не ни занимавай с ограничената ти мозъчна активност !
De-Phazz - Anchorless
баси злетата сте. страшен подход имате с твоя приятел за ''забиване на мацки''.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Е да, ама един приятел точно така тръгна с 1 момиче... ходеше да я бара тук-таме и тръгнаха и вече 3 месеца ходят.
Напротив,май точно обратното-малко му е бил боя..Първоначално написано от Vichko0o
На колко си,момче??
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от andrags
на колко сте?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мале, вече получих фобия от вас бе лапета.Най-важното беше да я удариш по задника,а ? На колко си ,поне 12 имаш ли ?![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
абе, кво по задника, направо хвани една тояга и бой до де не спре да шава... сега се двуомя кой от вас двамата е по-голям зУетак - ти или приятеля ти... кръстя се за вас
REGGAE BOOM <3
Ехххх простащината не познава граници.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Искрено ме забавлявате ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде сега си отговори на въпроса .. ако се държиш с нея просташки дали ще ти обърне внимание? Дали ще те различава от всички твои "приятелченца" ..![]()
Ебаси за к'во ти е тая глава ако не мислиш с нея ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1 - Имам 12 години
2 - И на мен ми се стори тъпо и за това не го направихПитането ми беше там, че това би ли се харесало на 1 момиче което не е к*рва (не търси кой да я бара постоянно). И на мен ми се струва доста селско, правил съм го, но на момиче с което се познаваме... от 12 години, но няма значение
![]()
Assshley сигурно ако те види тебе пак ще пита трябваше ли да я ударя по гъза за да тръгне с мен ....Кой знае вече блъска на снимката ти. 12 годишен ? WTF ? Ако ще и на 15 да е има мозък на 6-7 годишен ....
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Ааа,познавате се от пеленачета значи..И какво,на нея хареса ли й??Направи си сам изводите,щом си го правил вече...Т'ва не е толкова голяма работа,ако разсъждаваш така детайлно за всяко нещо..божее..Първоначално написано от andrags
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Предлагам на модераторите да сложат правило за темите в Любов - всеки, който ще пише тема, накрая да напише и на колко години е..
Първоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
![]()
постъпил си правилноа приятеля ти е задник и си мисли че на всяко едно момиче му харесва да я удрят по здника
да ама се бърка щото по темата имам чувството че си на 12 и щом сте от един клас дефакто и той е на толкова
![]()
+1Първоначално написано от NamelessRomantic
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Мега тъпо и идиотско е да я удряш по задника. Направо си е малоумно. Вместо да я хванеш да я погалиш, ще я удряш като някой идиот...![]()
Естествено, че им харесва! Но никога няма да си го признаят. Вървя си аз в коридора към стаята и изведнъж едно момиче от класа ми ме шляшва за задника. Аз съм потресен... Естествено и аз я шляпнах, ухили се и вече си бяхме в стаята...
п.с. Малко момчета имат смелостта да ескалират физически контакт с момичето, което харесват. Точно там им е грешката. Колкото по-голяма смелост показват, в ескалирането на физически конткат, толкова по-добре!
Първоначално написано от fc
![]()
Има нещо вярноПървоначално написано от fc
На момичетата им харесва даже много нооо казват че е просташко и дрън дрън дрън
There is no right or wrong, only fun or boring