.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на Korrnyy
    Не намесвайте "Здрач" ей

По темата: А така Стегни се! Щом не си влюбена в него бързо ще го забравиш Той заминава, от различни градове сте, дърпа се и не иска връзка от разстояние... Остави я тая работа Не е единственото момче на Земята
    Трагедията е пълна...

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Не намесвайте "Здрач" ей
    Е защоо,все нещо трябва да освежи темата..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Не намесвайте "Здрач" ей

По темата: А така Стегни се! Щом не си влюбена в него бързо ще го забравиш Той заминава, от различни градове сте, дърпа се и не иска връзка от разстояние... Остави я тая работа Не е единственото момче на Земята

Всичко си е ок докато не почнат да ме връхлитат спомени... за това как сме се запознали, как сме си говорили денонощтно... и като ме връхлетят тия спомени всичко почва да ми липсва и оттам се сдухвам тотално и ми се доплаква... Как ми се ще да ги изтрия тия спомени...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Опитай се по някакъв начин да разбереш каква е причината да се дърпа.Не мисля че в момента ако прекратите всичко ще ти е толкова гадно,колкото ти е било след прекратяването на 2 годишната ти връзка. Гадно си е спор няма.... и не мисля че разстоянието трябва да ви е проблем ако наистина се обичате Седни и прецени кое ще е по-добре за ТЕБ и реши дали си готова да се хванеш на хорото или ще сложиш края сега. Успех ...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
    Всичко си е ок докато не почнат да ме връхлитат спомени... за това как сме се запознали, как сме си говорили денонощтно... и като ме връхлетят тия спомени всичко почва да ми липсва и оттам се сдухвам тотално и ми се доплаква... Как ми се ще да ги изтрия тия спомени...
    Спомените няма как да бъдат изтрити... Не става да си кажеш "Изтрий" и те да изчезнат. Нормално е да се сдухваш като се сетиш за него, но той ще замине, ще спрете да се чувате и това ще отшуми Малко време само трябва Като се сдухаш се обади на приятел/ка, който може да те развесели, пусни си някоя песен, която те радва и така Успех
    Трагедията е пълна...

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от Chameleon
    До ушии ли, аа
    До многоо лиии
    до много...малко ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ей не се подигравайте с моето нещастие

Колкото до спомените - точно това ме притеснява, че времето ще мине бързо и ще трябва да замине и да спрем да се чуваме, а аз наистан се познавам и знам, че харесам ли си някой се увличам адски много и после ми е супер трудно да го забравя... Много се надявам докато дойде времето да заминава вече нещата да са отшумяли и да съм го позабравила, защото ако стане така както предполагам и не успея да го забравя до тогава направо не знам кво ще правя... Иначе излизам с приятели, гледам да се разсейвам... и като излезна докато съм навън забравям за всичко и ми е добре... даже снощи ходихме да се напием Знам, че не е редно и че това не решава проблемите, но имах нужда да го направя... Стигнах и до друг извод: факта, че е с друга нажежава обстановката още повече... Може би ако беше сам, ако знаех, че няма друга нямаше да приемам нещата толкова навътре, но така като знам, че е с нея и някак си се чувствам пренебрегната... излиза така сякаш е избрал нея пред мен и това ме наранява, почвам да си мисля с какво е по-добра от мене и оттам насетне се сдухвам още повече...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си