- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отношенията с бившия..
Ако го каже ще падне много ниско.Първоначално написано от DevilWish
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Абе не знам, ама недей тръгва да му отмъстяваш. Хич не обръщай внимание! И няма как да си знаела предварително, че ще се разчуе, той просто е загубеняк и се мисли сигурно за големия е*ач. Най-ги мразя такива, където почват да разправят наляво и надясно. Тъпо е, наистина, че се е разчуло, но всичко ще се забрави. Гледай напред![]()
мерси много на вси4ки за подкрепата и мненията, за уто4нения по постовете ви..
1. онова моми4е скъса с него..
2. на него му е гадно зарди тва което става наи-ве4е 4е загуби нея..
3. казах истината защото предпо4итам да не лъжа..ии аз не мислих 4е тва 4е съм правила секс с гаджето ми е лошо нещо![]()
4. той ми се извини и каза, че не е искал да ме замесва в техните отношения
5. казал е на гаджето си само защото супер много я обича..и тя трябва да знае всичко за него (негови думи)
go71n![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Момичето заради това,което е разправял за тебе ли е скъсала с него или..?? И прие ли му извинението?? по-добре да не си,аз ако съм на тебе бих го заплюла мн яко..късно е за извинения!Първоначално написано от sunshinepp
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
не..той я е излъгал за нещо и..тя му се е ядосала супер много..Първоначално написано от SoStarstruck
I don`t care .. ;] ..
ти май не можеш да мислиш ..Първоначално написано от Bixel
![]()
I don`t care .. ;] ..
Еми браво в крайна сметка и него му е гадно че тя го е зарязалаа щом ти се е извинил значи му е гузно че и го е казал
Извод: Той остана сам и пре*бан![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
..и това е както вече казах най-доброто отмъщениеПървоначално написано от Sladurcho
...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ще си намери майстора,всичко се връща,ама е голям глупак![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от sunshinepp
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Защо обвинявате?! В една ситуация винаги има минимум две гледни точки. Тук във подобни форуми, ви се представя само едната страна, но нямате възможност да погледнете и от другата. колко пъти само съм била свидител на преиначени раздели и връзки. уж така стана, уж иначе стана, а то в дествителност крадеца вика "дръжте крадеца"![]()
Първоначално написано от iiirish
emi da ..taka e prosto mi stana syper gadno zaradi twa koeto stanaa.... ii imah nujda da kaja na nqkoi ..
IZWINQWAM SE za latinicata .. na daskaloo sum i tupiq lapp- top nqma kirilica..![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..