.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Кажи пред класа си "Чухте ли вече, че спах с този, когато имахме нещо общо?Леле грам не е надарен, не се захващайте, защото нищо не сте изтървали, може само да загубите "
    Ако го каже ще падне много ниско.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Абе не знам, ама недей тръгва да му отмъстяваш. Хич не обръщай внимание! И няма как да си знаела предварително, че ще се разчуе, той просто е загубеняк и се мисли сигурно за големия е*ач. Най-ги мразя такива, където почват да разправят наляво и надясно. Тъпо е, наистина, че се е разчуло, но всичко ще се забрави. Гледай напред

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Върни му го тъпкано
    Трагедията е пълна...

мерси много на вси4ки за подкрепата и мненията, за уто4нения по постовете ви..

1. онова моми4е скъса с него..

2. на него му е гадно зарди тва което става наи-ве4е 4е загуби нея..

3. казах истината защото предпо4итам да не лъжа..ии аз не мислих 4е тва 4е съм правила секс с гаджето ми е лошо нещо

4. той ми се извини и каза, че не е искал да ме замесва в техните отношения

5. казал е на гаджето си само защото супер много я обича..и тя трябва да знае всичко за него (негови думи)

go71n
    I don`t care .. ;] ..

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    мерси много на вси4ки за подкрепата и мненията, за уто4нения по постовете ви..

1. онова моми4е скъса с него..

2. на него му е гадно зарди тва което става наи-ве4е 4е загуби нея..

3. казах истината защото предпо4итам да не лъжа..ии аз не мислих 4е тва 4е съм правила секс с гаджето ми е лошо нещо got1n

4. той ми се извини и каза, че не е искал да ме замесва в техните отношения
    Момичето заради това,което е разправял за тебе ли е скъсала с него или..?? И прие ли му извинението?? по-добре да не си,аз ако съм на тебе бих го заплюла мн яко..късно е за извинения!
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Момичето заради това,което е разправял за тебе ли е скъсала с него или..?? И прие ли му извинението?? по-добре да не си,аз ако съм на тебе бих го заплюла мн яко..късно е за извинения! [/b]
    не..той я е излъгал за нещо и..тя му се е ядосала супер много..
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    мн обичам тъпи кучки като тебе честно винаги сте некфи прецакани и мн са кефя на тва
    ти май не можеш да мислиш ..
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Таити
    Еми браво в крайна сметка и него му е гадно че тя го е зарязала а щом ти се е извинил значи му е гузно че и го е казал
    Извод: Той остана сам и пре*бан
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Той остана сам и пре*бан
    ..и това е както вече казах най-доброто отмъщение ...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ще си намери майстора,всичко се връща,ама е голям глупак
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на go71n
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    go71n
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Мега фен Аватара на iiirish
    Защо обвинявате?! В една ситуация винаги има минимум две гледни точки. Тук във подобни форуми, ви се представя само едната страна, но нямате възможност да погледнете и от другата. колко пъти само съм била свидител на преиначени раздели и връзки. уж така стана, уж иначе стана, а то в дествителност крадеца вика "дръжте крадеца"

Цитирай Първоначално написано от iiirish
    Защо обвинявате?! В една ситуация винаги има минимум две гледни точки. Тук във подобни форуми, ви се представя само едната страна, но нямате възможност да погледнете и от другата. колко пъти само съм била свидител на преиначени раздели и връзки. уж така стана, уж иначе стана, а то в дествителност крадеца вика "дръжте крадеца"

emi da ..taka e prosto mi stana syper gadno zaradi twa koeto stanaa.... ii imah nujda da kaja na nqkoi ..

IZWINQWAM SE za latinicata .. na daskaloo sum i tupiq lapp- top nqma kirilica..
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си