.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: ПОМОЩ

ПОМОЩ

Здравеите имам приятел от 2 години и половина от година и половина насам аз страшно много взех да го ревнувам постоянно му натяквам че ми изневерява.от както започнах само за изнвери да му говоря тои започна да ме бие и вече за наи малкото нещо като го ядосам тои ме пребива цялата глава ми е в рани защото ме рита блъска по стени и цялто тяло ми е синю.ЗА тази физическа болка която ми е причинил аз съм му прощтавала с надеждата че ще се промени.Може би тои започна да ме бие защото аз съм виновна с моята ревност.снощи за малко да ми пукне главата и незнам какво да правя а пък страшно много го обичам.Преди да започна да го ревнувам не ме е докосвал може би аз съм го предизвикала...Благодаря предварително за помоща

Град
    София
    Малеее .. ами бих те посъветвала .. да го зарежеш макар и да го обичаш толкова много .. той няма да се промени .. вечно ще си остане такъв .. и някой ден може и нещо по-гадно да ти направи .. просто му кажи,че повече не издържаш не можеш така .. постоянно да те бие и готово ...
    Сърцето ми Тик - Так For you

Град
    Таити
    Той те смазва от бой а ти си преписваш на теб вината защото си го ревнувала.. колкото и да го ревнуваш това не е причина да те бие
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Той те смазва от бой а ти си преписваш на теб вината защото си го ревнувала.. колкото и да го ревнуваш това не е причина да те бие
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Не! Не! Не! Не!
    Момиче какво правиш още при това момче, бе? Да му позволяваш да те бие, да преписваш вината на себе си и след това да му прощаваш (всеки път) с надеждата, че няма повече да се получава така..!!
    Немога да повярвам..
    Какъв съвет очакваш от нас? Да ти кажем да спреш да го ревнуваш ли.. Знам, че ти се иска да ти кажем това, но НЕ!! Бягай колкото се може по-надалеч. Ако си и под 18 става ужасно!
    Просто го остави и си намери друг.. Момчета толкова много, а ти стоиш при този, който е щял да ти пукне главата от бой..
    Ох.. Стига де..! Бъди малко съвестна..!

Един въпрос: Как може въобще да говориш, че обичаш такъв човек?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Сериозно?

Наистина ли не можете да схванете кога темата е ебавка???
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

LadyDi дори това и да е ебавка има много доказани случаи в които момичета, тормозени от приятелите си, не обелват и дума и се надяват да отмине всичко.. Никога незнаем дали на някой няма да му е от полза..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mucinkata93
    LadyDi дори това и да е ебавка има много доказани случаи в които момичета, тормозени от приятелите си, не обелват и дума и се надяват да отмине всичко.. Никога незнаем дали на някой няма да му е от полза..
    Естествено, че има такива случаи, не съм го отричала.
    Но обясни ми, как едно момче системно ще пребива приятелката си, чиято глава по нейните собствени думи е "покрита с белези", цялата е в синини и наранявания... и родителите й няма да го забележат и да предприемат някакви мерки?
    Обикновено момичетата, тормозени от гаджетата си, нямат видими белези от насилието, което им позволява да го крият толкова време. Един родител, когато забележи постоянно синини по тялото (и най-вече по лицето) на детето си, естествено че ще действа.

Напълно права си, че тези неща се виждат!
    Наистина вероятно темата е ебавка, но пък надявам се на някой да помогне.. Все пак всякакви хора влизат, търсят съвет, а понякога дори се страхуват да споделят собствените си проблеми..
    Навярно коментар от рода "Ако направите тройка - ти, той и най-добрата ти приятелка всичко ще отмине" или "Гръмни се" нямаше да звучи по-добре..

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Сериозно?

Наистина ли не можете да
    схванете кога темата е ебавка???
    темата не е ебавка

[quote="LadyDi"]
    Но обясни ми, как едно момче системно ще пребива приятелката си, чиято глава по нейните собствени думи е "покрита с белези", цялата е в синини и наранявания... и родителите й няма да го забележат и да предприемат някакви мерки?
    Обикновено момичетата, тормозени от гаджетата си, нямат видими белези от насилието, което им позволява да го крият толкова време. Един родител, когато забележи постоянно синини по тялото (и най-вече по лицето) на детето си, естест

[quote="aleksi"]
    Обикновено момичетата, тормозени от гаджетата си, нямат видими белези от насилието, което им позволява да го крият толкова време. Един родител, когато забележи постоянно синини по тялото (и най-вече по лицето) на детето си, естест
    аз живея снего за това няма как да ме видят

Сериозно?

Евалата!

Кое бито и малтретирано момиче ще се изказва по този начин? Много изкуствено скалъпена тема. Все едно не говориш за себе си, а преразказваш филм. Нито се чувства болката ти някъде по поста, нито нищо. Момиче, претърпяло истинско насилие би се изказало по много по - различен начин. Мое мнение, никого не ангажирам с него.

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от DNJ
    Сериозно?

Евалата!

Кое бито и малтретирано момиче ще се изказва по този начин? Много изкуствено скалъпена тема. Все едно не говориш за себе си, а преразказваш филм. Нито се чувства болката ти някъде по поста, нито нищо. Момиче, претърпяло истинско насилие би се изказало по много по - различен начин. Мое мнение, никого не ангажирам с него.
    ..Abosulutely! Че има много такива случаи,има.Но т'ва просто не е един от тях и доста си личи...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

искам да ви кажа това не е ебавка просто няма с кого да споделя.ако искаите ми вярваите вие не сте изпитвали такова нещто на никои не пожелавам това

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от aleksi
    искам да ви кажа това не е ебавка просто няма с кого да споделя.ако искаите ми вярваите вие не сте изпитвали такова нещто на никои не пожелавам това
    сиг си мн 'депресирана',че чак се затрудняваш да пишеш що-годе правилно ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

ОООО, не, не...дано на ТЕБ не ти се случи нещо подобно, защото тогава наистина ще търсиш помощ. Не си играй с огъня. Тъпо е да се ебаваш с такива неща... Ясна си, не се хаби. (Или може би си "ясен", не се знае).

Град
    Варна
    Нямало с кого да сподели?
    Има си институции за закрила от домашно насилие. Има полиция. Щом твърдиш, че живееш с него, значи си пълнолетна. В противен случай... е, всички знаем кой живее с приятеля си преди да навърши пълнолетие.
    Правописът ти показва, че си едно малко хлапе, предполагам от мъжки пол, на не повече от 15 години.

Не мога да разбера защо всички чекиджийчета си мислят, че всички потребители в тоя форум ядат доматите с колците.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Oстави го! Някой ад те турмози е немислимо!

Град
    million miles away (:
    Има си институции за закрила от домашно насилие. Има полиция. Щом твърдиш, че живееш с него, значи си пълнолетна. В противен случай... е, всички знаем кой живее с приятеля си преди да навърши пълнолетие.
    Правописът ти показва, че си едно малко хлапе, предполагам от мъжки пол, на не повече от 15 години.

Не мога да разбера защо всички чекиджийчета си мислят, че всички потребители в тоя форум ядат доматите с колците.
    ее,не разбираш ли,'момичето' много обича приятеля си и не иска да подава оплаквания против него,а да го промени..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    ее,не разбираш ли,'момичето' много обича приятеля си и не иска да подава оплаквания против него,а да го промени..
    Да се запише на кикбокс и да му тегли един тупаник...

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck

Точно, дай на 12 - 13 годишен интернет достъп и гледай какво става.

Хахахаха мене ми стана смешно

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град

Re: ПОМОЩ

Цитирай Първоначално написано от aleksi
    Здравеите имам приятел от 2 години и половина от година и половина насам аз страшно много взех да го ревнувам постоянно му натяквам че ми изневерява.от както започнах само за изнвери да му говоря тои започна да ме бие и вече за наи малкото нещо като го ядосам тои ме пребива цялата глава ми е в рани защото ме рита блъска по стени и цялто тяло ми е синю.ЗА тази физическа болка която ми е причинил аз съм му прощтавала с надеждата че ще се промени.Може би тои започна да ме бие защото аз съм виновна с моята ревност.снощи за малко да ми пукне главата и незнам какво да правя а пък страшно много го обичам.Преди да започна да го ревнувам не ме е докосвал може би аз съм го предизвикала...Благодаря предварително за помоща
    Ами просто се откажи от него. Щом тои постъпва по този начин няма как. Започне ли се веднъж няма край, това е като алкохола, цигарите и всички други пороци, или поговори с него, зашо е така , и какво да направиш за да спре с побоя.

Град
    Roma, Italia
    Ако е истина,това което пишеш - хващай си чантичката и се махай от него.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си