zna4i ima edno vapros4e.mn sa kefa na tatuirovki. ta vaprosa mi e kak da nakaram na6te da mi dadat da si naprava?![]()
pp.sorry a pravopisa ma nqmam na lapopa bg
![]()
направи си временна ..
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ами кажи им,че искаш татуировка и да ти дадат пари - или не ти разрешават ?
Може и да си направиш временна..Решавай !!!
А за латиницата - http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
баси майката тва тук като американските филми.. мама и тати няма да ми дадат.. да не си на 12-13?![]()
Who's next!
е това все пак е татуировка, не е обеца..
някои родители са по критично настроени с/у тях и има защо
и на мен детето ми да иска да си татуира цвете на гъза и аз няма да му разреша!
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Force_bladeR и кво толкова ?![]()
Нормално е да ни и разрешат и наще не биха ми дали ,повечето не дават ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Помрънкай им още няколко години и ще ти дадът![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Приятеля ми прави татоси и е просто неизбежно и мама го знаеОтдавна свикнаха с мисълта, че ще си направя
![]()
Трагедията е пълна...
направи я на място което не виждат и няма да видят. но гледай да не са някви картинки че ще съжаляваш за тая тъпня след време
Как не ви е гнус да си правите такива неща,бе изроди
И на мен много ми харесват такива работи,даже мисля да си направя на пъпчето
Татуировката не е само една гъзария!Каквато и да е,тя трябва да означава нещо за теб,свързано с теб!Първоначално написано от dreamer4etoo
![]()
Точно! И по въпроса как да ти разрешат ами отваш правиш и те нищо немогат да направят вече.. най-много да ти се поскаратПървоначално написано от RoseDawn
![]()
върви бачкай изкарай си пари и си направи без да ги питаш като не ти дават това е решението![]()
![]()
![]()
lipstik е права по принцип... една приятелка си беше направила временна... без да знаят техните...аз същ0 са бях надъхала...обаче накрая ме достраша.. та татоса и беше името и с китайски букви на гърба от дясната страна... когато техните разбраха...в първия момент стояха като гръмнати ( аз бях с нея в тоя момент ) след това един на друг си казаха : " има ли смисъл да казваме нещо.. няма да се променят нещата"и така нататък..и ся момичето са кефи на татоса си ;Д
Аз така направих. Работих си лятото, имах си парите, но им казах естествено. То аз цяло лято им аразправях как ше си направя, ама те не ми вярваха и понеже имам рожден ден септември им казах, че ше е подарък от мене си за рожденния ден. Приеха го, какво да ме правятПървоначално написано от SoSerious
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..