- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помощ по география
Здр! Нов съм във форума и искам помощ за нещо много важно! Търся списък на вс държави в Европа по политическо управление (монархия,република).Желате лно е да е в формат за Word или Excel. Мн ще ми помогнете! Благодаря предварително!
Ама искаш да ти изброя кои са монархии после кои са републики в 2 колонки.![]()
Точно!
За кога ти трябва аз мога да го направя![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
http://bg.wikipedia.org/wiki/Списък_..._Европа
има 2 таблици мисля,че има всичко,което ти трябва само трябва да си ги извадиш![]()
Трябва ми за вторник. До понеделник следобед. Много ще съм ти благодарен ако можеш да го направиш! Ако не-еми аз ще се мъча! Благодаря предварително отново!
Би трябвало ти да се мъчишПървоначално написано от Cthulhu
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И точно тази част (която много обичам) ,,би трябвало,, е провалила и проваля плановете на много хора.
Здравейте. Тъй като и аз искам малко помощ по география реших да пиша тук а не да правя нова тема. Трябват ми всички минерални извори по долината на река Струма и информация за тях( на каква температура извират, има ли каптирани води, как се наричат, за какво се използват, орез кои градове минават и т.н..) Ще съм много благодарна на всеки един от вас който намери каквато и да било информация защото аз не успявам ... благодаря предварително![]()
В момента съм осми клас и учим точно същото и тази информация би трябвало да я имаш в атласа / политическата карта /
Там със знаменца в различен цвят са ти показани всички рупиблики / монархии.![]()
To infinity and beyond.
Вие хора обаче май наистина не разбирате? Аз искам някой добър човек да ми го направи,а да не се мъча аз! Имам оферта тука от ivan_realmadrid,обаче той не се е обадил след като каза че може да го направи и чакам да видя какво ще стане.
САМО НЕ СЕ НЕРВИ!
Подадеш на някой пръст, той ти налапа ЦЯЛАТА ръка...
хвани се стегни и си ги напиши, то цял ден пред компютъра да висиш, егати и мързелът. Намерихте тук един сайт, в който се намира някой да помогне, ама то тук го обърнахте на писане на домашни.. Егати и мързелите сте, то т'ва от обща кулутра може да го прецениш кое какво е, ама то не е лесно да си и мързелив, само докато напишеш тази тема, ти е готова домашната...![]()