ddddddddd
Луда работа...![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
аа и искам да питам може ли да се отвори с тампон понеже 1 приятелка ме пита ;д
Може, ама за по-сигурно да си набие няколко един след друг и така след известно време ще има 2 скелета![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Свършил в теб,а ? В теб докато е бил с презерватив или.. е бил без. Защотот ако е бил без и е свършил в теб...и ти е казал да ходиш да пикаеш. Няма никва връзка, той и ти на ясно ли сте от къде пикаеш ?
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
хахаха по моят въпрос нещо не се каза наистана не е смешно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
питам може или неможе ?
нали знаеш,че там откъдето пикаеш и там където се е*** не е едно и също място?Първоначално написано от mimst
![]()
МОМИЧЕ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Темата е ебавка сигурен съм,но ако е свършил в теб с,без тоалетна,ще си мама![]()
е знам ама той каза че ми гарантира
ии темата не е ебавкаа
Пий Ескапеле ,иначе или аборт или младата мама ! Това с тоалетна са пълни глупости![]()
![]()
![]()
късно е за ескапеле
Тогава честито от менПървоначално написано от mimst
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
fuckаа да ви питам чувала съм за асперин че се слага колко може по начитре и пак имало действие като на ескапеле
+1 иПървоначално написано от Len4etyYyy
Да ме викнете за кръстник![]()
Първоначално написано от cookie_master
![]()
нямам думи просотията до къде води![]()
GTA Stunting
Как ще го кръстите![]()
ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!
Имаше една песен , но да видя как се казваше ... по лесно ще е да ти запея ... Тъпа овца.... тъпа овца .... тъпа овца ... била си и оставаш все така .... тъпа овца !![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Ебаcи мамата... и все още има толкова не образован народ... абе тъпа пyтkо ти колко годишна си бе .... и ти и тоя който те е e6aл заслужавате яко маризене ... щото ако не си циганче са ваще ще се наложи да изхарчат 400-500 лв щот си малка тъпа крава или ще си имаш бебе което ще ти казва како а не мамо .... много зле ...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Честно казано, надявам се да не си бременна... иначеее тежко му горко на хлапето!!!
На колко си, че си тръгнала да се чукаш с някакъв, който е по-голям идиот и от тебе?!?!? И с какъв акъл тръгваш да правиш нещо, като даже не знаеш как да се пазиш?!
Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"
![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
ама да бе пикай си колкото си искаш няма да забременееш нито бебе нито нищо
просто след девет месеца ще "изпикаеш" голям бъбречен камък с ръце глава и крака...
Защо винаги, когато мъжкият се изпразни в женската трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да забременее..бахти и идиотите чесно
![]()
Who's next!