.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    не е 2 MHz
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Голям фен
    Град
    Варна
    ПО голямата част от учителите по информатика , знаят само как се работи с основните програми word , excel , internet explorer и от каде се спира и се пуска компа.Такива неща като пароли идват хора от някой фирма да ги правят който потдържат и комповете и имат договор с училището.
    Кой знай даскала де е барал след като сте излезли от стаята.
    Даскала щом не е видял проблема с акаунта преди да напуснеш стаята. след това няма никакво право да те обвинява, на него работата му е да преподава и да следи какво се прави на компютрите.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    не е 2 MHz
    хаха ползвал е процесор i8080, който е с работна честота 2MHz

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    не е 2 MHz
    хаха ползвал е процесор i8080, който е с работна честота 2MHz
    добре
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

абе иван ли си стефан ли си как може така бе?! нямат доказателство и рабираш ли, че могат да те хванат единствено и само за патката. нищо не съм направил и това е.

Голям фен Аватара на skuck
    Да еба и даскалите да еба!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Цитирай Първоначално написано от Outlaw87
    абе иван ли си стефан ли си как може така бе?! нямат доказателство и рабираш ли, че могат да те хванат единствено и само за патката. нищо не съм направил и това е.
    Иван Стефанов съм... и аз това им казах, но те просто са си прости и каквото и да има кажеш те викат, ние сме решили това не ни интересува. Затова ми трябва довод с който да ги разбия..

Цитирай Първоначално написано от skuck
    Да е** и даскалите да е**!
    Именно, плашат ме с наказание, а аз вече имам такова и ще стане кофти работа...

Голям фен
    Град
    Варна
    МИ казваш на баща ти да вика адвокат подаваш жалба за личностна обида, и им даваш призовки на тия двмата дето много им знаят устите директора и преподавателя за това че те обвиняват без доказатества за нещо което не си извършил.
    Те още като чуят за съд и ще клекнат двамата.

Голям фен Аватара на Ospi
    Само ти си можел да слагаш парола на комп от всички други??
    Е**хти идиотите

Цитирай Първоначално написано от Ospi
    Само ти си можел да слагаш парола на комп от всички други??
    Е**хти идиотите
    Всъщност за да сложиш парола или да махтеш такава (за каквото ме обвиняват) трябва да влезеш в администраторския акаунт. Обвиняват ме че съм му разбил паролата (не че немога, но няма смисъл в училище да го правя)

Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    Всъщност за да сложиш парола или да махтеш такава (за каквото ме обвиняват) трябва да влезеш в администраторския акаунт. Обвиняват ме че съм му разбил паролата (не че немога, но няма смисъл в училище да го правя)
    Отричай до последно!!! И друго се сетих... Контрирай директора с въпроса "Е как е възможно да разбирам повече от учителката по информатика, че да направя тези неща?!?!"

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    Отричай до последно!!! И друго се сетих... Контрирай директора с въпроса "Е как е възможно да разбирам повече от учителката по информатика, че да направя тези неща?!?!"
    Като говорихме го питах точно това и той ми вика знам ви че сте хакери и че можете да правите много неща..

Guest
    Много ирония с даскалите по информатика.
    Честно казано това ако се беше случило при мен щяха да ядът доста майни.
    А относно "хакерите" кажи на директора, че няма познание за това от какъв тип термени ползва. Кажи му, че е смешен с тоя начин на езика. И му кажи да ти представят някакви доказателства, че си ти или да ходят на майната си.
    Ако го кажеш с правилния тон си ти човека 8-)

Кажи им като са толкова отворени да се логнат през Safe Mode в Администраторския акаунт и да искарат последните логове с промени по потребителската мрежа.

П.С. Novell ли ползвате за Network Management?
    - Ако е така, Novell е бъгната история и понякога си ресетва cache-а и се налага рекомпилация за да се възтановят данните.

П.С. Ако не е Novell, кажи на въпросната учителка по информатика да направи системен рестор пак през Safe Mode (през командния пункт) и ако всичко се възтанови, както си е било, значи глупавия Windows си е ресетнал мрежовата система (случва се често).
    Be aware of what you wish for !

абе извикаи баща си за нула време ще ги оправи или както казаха някой колеги извикаи някой познат който има фирма и да им обясни как става работата айде успех
    Гледам небето виждам теб.
    Гледам звездите виждам теб.
    Гледам луната виждам теб.
    Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.

Цитирай Първоначално написано от txm
    Кажи им като са толкова отворени да се логнат през Safe Mode в Администраторския акаунт и да искарат последните логове с промени по потребителската мрежа.

П.С. Novell ли ползвате за Network Management?
    - Ако е така, Novell е бъгната история и понякога си ресетва cache-а и се налага рекомпилация за да се възтановят данните.

П.С. Ако не е Novell, кажи на въпросната учителка по информатика да направи системен рестор пак през Safe Mode (през командния пункт) и ако всичко се възтанови, както си е било, значи глупавия Windows си е ресетнал мрежовата система (случва се често).
    Я разясни малко къде да ги търся тези логове.

Супер фен
    това за Novell-a е бати простотията!
    За да имат изграден Novell мрежа, то трябва да ползват Novell OS, което силно ме съмнява! Предимно в САЩ ползват този тип мрежа/ОС!

За да имат изграден Novell мрежа, то трябва да ползват Novell OS, което силно ме съмнява! Предимно в САЩ ползват този тип мрежа/ОС!
    В Холандия също! И не, не трябва да ползват Novell OS.
    Be aware of what you wish for !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от txm
    В Холандия също! И не, не трябва да ползват Novell OS.
    Може не споря, това знам за него.
    Иначе Windows server

Ясно, а има ли начин да се разбере какво и кога е правено.

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от didonko
    Limited account въобще не ти дава достъп до control panel-a. Не можеш да инсталираш програми, с които да правиш такива промени. Помоли даскала по информатика (предполага се, че знае повече от вас) да ти покаже как става тоя фокус. Или отиди в някоя фирма, помоли твой познат, който се занимава със софтуер или поддръжка да дойде да им обясни как става тоя номер... Или да им покаже как не може да стане това...
    Да но нали се сещаш, че и без да стигаш до "control panel"-a можеш да смениш паролата?!!?
    1 cmd и готово !

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Супер фен
    Ехе ти си наи големия хакер в училище и само ти можеш да го направиш ти се извади голям кракер

Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG
    Ехе ти си наи големия хакер в училище и само ти можеш да го направиш ти се извади голям кракер
    Поправка, не съм се извадил аз, те така ме "изваждат"

В крайна сметка, как се развива случая ти?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си