- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Пичове, яко съм я загазил помагайте
не е 2 MHz
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
ПО голямата част от учителите по информатика , знаят само как се работи с основните програми word , excel , internet explorer и от каде се спира и се пуска компа.Такива неща като пароли идват хора от някой фирма да ги правят който потдържат и комповете и имат договор с училището.
Кой знай даскала де е барал след като сте излезли от стаята.
Даскала щом не е видял проблема с акаунта преди да напуснеш стаята. след това няма никакво право да те обвинява, на него работата му е да преподава и да следи какво се прави на компютрите.
хаха ползвал е процесор i8080, който е с работна честота 2MHzПървоначално написано от kidwestern
добреПървоначално написано от Cybershot
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
абе иван ли си стефан ли си как може така бе?! нямат доказателство и рабираш ли, че могат да те хванат единствено и само за патката. нищо не съм направил и това е.
Да еба и даскалите да еба!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Иван Стефанов съм... и аз това им казах, но те просто са си прости и каквото и да има кажеш те викат, ние сме решили това не ни интересува. Затова ми трябва довод с който да ги разбия..Първоначално написано от Outlaw87
Именно, плашат ме с наказание, а аз вече имам такова и ще стане кофти работа...Първоначално написано от skuck
МИ казваш на баща ти да вика адвокат подаваш жалба за личностна обида, и им даваш призовки на тия двмата дето много им знаят устите директора и преподавателя за това че те обвиняват без доказатества за нещо което не си извършил.
Те още като чуят за съд и ще клекнат двамата.
Само ти си можел да слагаш парола на комп от всички други??![]()
Е**хти идиотите
Всъщност за да сложиш парола или да махтеш такава (за каквото ме обвиняват) трябва да влезеш в администраторския акаунт. Обвиняват ме че съм му разбил паролата (не че немога, но няма смисъл в училище да го правя)Първоначално написано от Ospi
Отричай до последно!!! И друго се сетих... Контрирай директора с въпроса "Е как е възможно да разбирам повече от учителката по информатика, че да направя тези неща?!?!"Първоначално написано от ivanstef
![]()
![]()
Като говорихме го питах точно това и той ми вика знам ви че сте хакери и че можете да правите много неща..Първоначално написано от doomkillerr
Много ирония с даскалите по информатика.
Честно казано това ако се беше случило при мен щяха да ядът доста майни.
А относно "хакерите" кажи на директора, че няма познание за това от какъв тип термени ползва. Кажи му, че е смешен с тоя начин на езика. И му кажи да ти представят някакви доказателства, че си ти или да ходят на майната си.
Ако го кажеш с правилния тон си ти човека 8-)
Кажи им като са толкова отворени да се логнат през Safe Mode в Администраторския акаунт и да искарат последните логове с промени по потребителската мрежа.
П.С. Novell ли ползвате за Network Management?
- Ако е така, Novell е бъгната история и понякога си ресетва cache-а и се налага рекомпилация за да се възтановят данните.
П.С. Ако не е Novell, кажи на въпросната учителка по информатика да направи системен рестор пак през Safe Mode (през командния пункт) и ако всичко се възтанови, както си е било, значи глупавия Windows си е ресетнал мрежовата система (случва се често).
Be aware of what you wish for !
абе извикаи баща си за нула време ще ги оправи или както казаха някой колеги извикаи някой познат който има фирма и да им обясни как става работата айде успех
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.
Я разясни малко къде да ги търся тези логове.Първоначално написано от txm
това за Novell-a е бати простотията!
За да имат изграден Novell мрежа, то трябва да ползват Novell OS, което силно ме съмнява! Предимно в САЩ ползват този тип мрежа/ОС!
В Холандия също! И не, не трябва да ползват Novell OS.Първоначално написано от Cybershot
Be aware of what you wish for !
Може не споря, това знам за него.Първоначално написано от txm
Иначе Windows server![]()
Ясно, а има ли начин да се разбере какво и кога е правено.![]()
Ехе ти си наи големия хакер в училище и само ти можеш да го направишти се извади голям кракер
Поправка, не съм се извадил аз, те така ме "изваждат"Първоначално написано от ThEKiNgG
В крайна сметка, как се развива случая ти?!?!![]()