- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да му кажа че го хар!!
Ем начи става супер тъпо...харесвам едно момче обаче някси тоя път е по-сериозно че даже мога да кажа че съм влюбена.Познавам го от доста време и немога просто да му кажа че го обичам..И сегаа се чуда как да го направя (имам известни подозрения че и той ме хар!!) Досега пробвах следния начин - написах му sms и го питах "Вярно ли е че е искал да ми предложиш" обаче той не се върза и ми отговори "Не бе кой ти каза" ии сега се чуда как да разбера дали той ме хар? (ноо без да го питам лично!!) И мислех сии че тох хар к*рвитее и играх роля на к*рва давах му да ме обарва ии т.н. обаче сега може и да съм сгрешила и той да ме мисли само за играчкаа и да не иска да е гадже с к*рва!
Сори за глупавата тема![]()
Отвори си устата и му кажи,че го харесваш!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
..офф отскоро съм в тоя форум,а вече ми омръзнаа от такива теми! Ама до гуша ми дойде,честно ! Как да разбереш,че той те харесва,ама без да го питаш?! За Богаа...Нали вече си пробвала без да го питаш лично и виждаш,че не става. Ако пък ти е толкова трудно сама,карай някоя твоя фр да го подпита..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Хар ли те не те ли хар. Голяма дилема... Седни и поговори с него и ще усетиш дали те харесва или не![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
О, Боже.... ама ти сериозно ли..?
![]()
![]()
Вие си мислите, че е зле просто се притеснява момичето, а може да я е страх да не и разбие сърцето и при мен е така, но съм се решил да кажа на момичето, което харесвам. Просто изчакаи някои подходящ момент да останете на саме и му кажи, няма от какво да се притесняваш не е единствения мъж на света . Аз вмомента правя същото (чакам най-подходяшия момент)
ама аман от притеснителни хора..ние ли да я отракаме?? човек ако сам не си помогне и Господ не може да му помогне..Първоначално написано от dakata123
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Няма проблемПървоначално написано от Alex4o0o
![]()
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
Абе кфоо се притесняаа ве-дава му да я обарва а па ше се притеснява мани мани,още малко ше се ебете и още не му казвай че го харесваш.Тъпа си уе.
ем тя си едитна мнението,преди не беше написала,че му е позволявала такива неща...абе,за темата само едно ще кажа-bullshit !Първоначално написано от britzy
![]()
при тая фраза .. момчето което харесвах 1-2 години.. просто ми се изхили в лицето.. и ся ме гледа на кръв и с насмешкаПървоначално написано от sunshinepp
![]()
Явно тя е много надута и тем подобни.Първоначално написано от gLypChenCee
нищо, нищо....другия път като се зачудиш нещо просто не пускай тема...Първоначално написано от Alex4o0o
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
мда е .. и аз така си помислих..Първоначално написано от dakata123
За начало се научи да бъдеш себе си! Нищо чудно да си станала играчка за него с това държание. Ти си се държала по начин, по който се държат момичетата, които не искат нищо сериозно. Това ли искаш да си мисли за теб? От тук нататък бъди себе си и виж дали няма да има някоя положителна промянаПървоначално написано от Alex4o0o
![]()
Да не си мозъчно увредена... Отиваш и питаш.Не е особено трудно....Първоначално написано от Alex4o0o
Първоначално написано от Korrnyy
Какъв проблем да има момичето е съгласно да е к*рва само и само момчето да и обърне малко внимание.... егати трагедията![]()
![]()
ако не бе играла роля на курва,щеше да разбереш
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ахаха... аз и казах просто, че няма проблем, че е пуснала глупава темаПървоначално написано от Sladurcho
![]()
![]()
![]()
Иначе доста умно от нейна страна да се прави на к*рваХахаха все едно е нещо много гъзарско обаче
![]()
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
На мен друго ми стана мн интересно... прави се на к*рва пред него като му дава да я обарва.... ако за такова нещо едно момиче става к*рва.... накъде отива светаПървоначално написано от Korrnyy
Тези дето са магистрали отдоло какви трябва да бъдат
![]()
Питай я нея, явно ги разбира тея работиПървоначално написано от Sladurcho
![]()
Трагедията е пълна...
Не мисля че ще може да ми даде отговор... за нея явно да даде на момчето да я обарва я правии НАЙ-голямата к*рва на даскалото иПървоначално написано от Korrnyy
![]()
![]()
![]()
![]()
Последно..?Първоначално написано от Alex4o0o