.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Вие си мислите, че е зле просто се притеснява момичето, а може да я е страх да не и разбие сърцето и при мен е така, но съм се решил да кажа на момичето, което харесвам. Просто изчакаи някои подходящ момент да останете на саме и му кажи, няма от какво да се притесняваш не е единствения мъж на света . Аз вмомента правя същото (чакам най-подходяшия момент)
    ама аман от притеснителни хора..ние ли да я отракаме?? човек ако сам не си помогне и Господ не може да му помогне..
    Ами, ако искаш отракай я, няма проблем. Но трябва сама да се справи, инъче няма смисъл. Щом го харесва, да му каже, или по-добре да му го покаже, ще и е по лесно. За да му го докажеш трябва да говориш с него, за него ( не да го уплюваш зад гърба му де ) да му обръщаш специално нимание, и ако не е тъп сам ще разбере

Абе вие да не сте в детската градина бе .... Ама аз харесвам тоя, харесвам оня, ама кажете ми к'во да правя..
    ` ЪпСуРт....

Град
    million miles away (:
    Вие си мислите, че е зле просто се притеснява момичето, а може да я е страх да не и разбие сърцето и при мен е така, но съм се решил да кажа на момичето, което харесвам. Просто изчакаи някои подходящ момент да останете на саме и му кажи, няма от какво да се притесняваш не е единствения мъж на света . Аз вмомента правя същото (чакам най-подходяшия момент)
    ама аман от притеснителни хора..ние ли да я отракаме?? човек ако сам не си помогне и Господ не може да му помогне..
    Ами, ако искаш отракай я, няма проблем. Но трябва сама да се справи, инъче няма смисъл. Щом го харесва, да му каже, или по-добре да му го покаже, ще и е по лесно. За да му го докажеш трябва да говориш с него, за него ( не да го уплюваш зад гърба му де ) да му обръщаш специално нимание, и ако не е тъп сам ще разбере
    не,аз точно това казвам - Че не искам да я отракам. И да исках,както вече казах,докато тя сама не си помогне,никой др не може..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    не,аз точно това казвам - Че не искам да я отракам. И да исках,както вече казах,докато тя сама не си помогне,никой др не може..
    Аз през цялото време това казвах. Никои не може да ти помогне, ако сам не го направиш.

Супер фен
    Една свирка винаги върши чудесна работа Пък ако една не помогне... с две ти гарантирам че нещата са бетон

Кво те интересува дали те хар или не. Може да те хар, може да не те хар, ама важното е, че ти го хар и трябва да го хар.

Град
    Антиохия
    Че какво срамно има в това да кажеш на някой че го харсеваш ? Отиваш и казваш , нито ще ти разбият сърцето нито нищо . Ако ти откажат пък голям праз .

Супер фен Аватара на WrongLife
    Просто поговорете, аз също никога не бих ти казал по смс "ДА!".

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: как да му кажа че го хар!!

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    даже мога да кажа че съм влюбена.
    .. съмнявам ли се ..

Досега пробвах следния начин - написах му sms и го питах "Вярно ли е че е искал да ми предложиш" обаче той не се върза и ми отговори "Не бе кой ти каза" ии сега се чуда как да разбера дали той ме хар?
    мхм .. да страхотна логика ..

(ноо без да го питам лично!!)
    по сКаЙпЧиТуУ ..

и играх роля на к*рва давах му да ме обарва ии т.н. обаче сега може и да съм сгрешила и той да ме мисли само за играчкаа и да не иска да е гадже с к*рва!
    продължи да си "играеш" тази роля .. след като нямаш акъл, за да разбереш, че не това е бил начина значи ти отива да си такава .. Кофти ти звучи нали? Тогава се осъзнай малко и не се опитвай да изпъкнеш с курволящина ..

Сори за глупавата тема
    извинена си ..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    ..офф отскоро съм в тоя форум,а вече ми омръзнаа от такива теми! Ама до гуша ми дойде,честно ! Как да разбереш,че той те харесва,ама без да го питаш?! За Богаа...Нали вече си пробвала без да го питаш лично и виждаш,че не става. Ако пък ти е толкова трудно сама,карай някоя твоя фр да го подпита..
    И на мен ми втръсна..
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Ако не го питаш просто нищо няма да стане, в момента дори не си обедена, че чувставата му към теб са същите, ако толкова държиш на него имай смелостта да направиш първата крачка просто! Трябва да си наясно.... \/
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Да ви се намира пистолет! Аз едно не мога да разберА-какво толкова страшно има да кажеш на някого,че го харесваш? А? Като харесвам някого-отивам ии му казвам:Харесвам те! Егати и философията!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Седни и поговори с него и ще усетиш дали те харесва или не

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ем бъди курва..може да ти се усмихне за 1 нощ .. знам ли може и 2 .. късмет
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Хар ли те не те ли хар. Голяма дилема... Седни и поговори с него и ще усетиш дали те харесва или не
    не бе, не дали я харесва, а дали я хар!
    В шахмата има едно тактично правило, което важи може би и в момента, а защо ли не и напред - когато започнеш една стратегия, не я променяй, каквото и да стане... ти направи тая грешка.. съжалявам, освен да си използваш гласните струни, друг начин няма... или ако си играла ролята на к*рва, значи можеш да играеш ролята на "скайп влюбена", а именно да му кажеш по скайп.. възможностите са 2 - да не те приеме на сериозно или да те приеме на сериозно.. от 2рото следват 2 възможности - да не те погледне повече, или да тръгнете... но пак да кажа - най-добре го поглеждаш в очите с влажен кравешки поглед и му казваш "абе момче, хар те!"

..офф отскоро съм в тоя форум,а вече ми омръзнаа от такива теми! Ама до гуша ми дойде,честно ! Как да разбереш,че той те харесва,ама без да го питаш?! За Богаа...Нали вече си пробвала без да го питаш лично и виждаш,че не става. Ако пък ти е толкова трудно сама,карай някоя твоя фр да го подпита..
    Ако няма да помагаш,по-добре не пиши,к'во си се заоплаквал...направи си тема "Писна ми" и пиши там

А по темата: и аз съм със сищия въпрос!Ето съветите,които ми препоръчаха на мен http://www.teenproblem.net/f/viewtop...292534&start=0
    I caN't tasSte my liPs,
    cOulD yoU dO it fOr mE?

Аз само се чудя, тази нова дума хар!!, защо се пише с 2 удивителни?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Аз само се чудя, тази нова дума хар!!, защо се пише с 2 удивителни?
    Ааа... така е модерно да се пише сега Не се учудвай :P
    Трагедията е пълна...

Вярно ли е, че си искал да ми предложиш?
    Това да не е цената на истината? С подобни въпроси като този, а такива има много, ама наистина много, които могат да се измислят, няма да постигнеш нищо. Виж колко време, нерви и надежди губиш само и само да не кажеш две думи - харесвам те.

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от Sunnyface
    Да ви се намира пистолет! Аз едно не мога да разберА-какво толкова страшно има да кажеш на някого,че го харесваш? А? Като харесвам някого-отивам ии му казвам:Харесвам те! Егати и философията!
    можеш пак да си помислиш!! КАЗВАЛА ТЯ!! апф абее я не лъжи хората!! ;х

Цитирай Първоначално написано от des7royer
    Абе вие да не сте в детската градина бе .... Ама аз харесвам тоя, харесвам оня, ама кажете ми к'во да правя..
    не не не не !! не е истина.. малко злетак падаш май а ?!?!
    А по темата.. амииии добре де той не ти ли показва по някакъв начин.. ако чувстваше нещо може би щеше да ти прави някфи намеци ?!?!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    "Харесвам те!"

Повече от фен Аватара на crazybebe
    Значи историята е малко объркана но при мен беше нещо подобно...повярвай ми че НИЩО НЯМА ДА ЗАГУБИШ АКО МУ КАЖЕШ .. аз четях форуми като луда и навсякъде пишеше че траа да му кажа ама аз си викам "да бе да то ще има още мн време да се виждаме .. има време" но зн ли кво стана ... сякаш съдбата точно в тоя миг реши да се инати ... и какво разбрах че няма повече да се видим и няма как да му го кажа ... така че не се залъгвай че има врреме ... а и както казах нищо няма да загубиш ... просто ще разбереш истината и няма да се мъчиш повече...успех !

Re: как да му кажа че го хар!!

ами виж това е най-трудното нещо в живота ... просто казваж виж хар те ... искам да сме повече от приятели и тфа е не е голяма философия а и като го видиш и ш са разприказваж като ...
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

REGGAE BOOM <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си