- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да му кажа че го хар!!
Ами, ако искаш отракай я, няма проблем. Но трябва сама да се справи, инъче няма смисъл. Щом го харесва, да му каже, или по-добре да му го покаже, ще и е по лесно. За да му го докажеш трябва да говориш с него, за него ( не да го уплюваш зад гърба му де ) да му обръщаш специално нимание, и ако не е тъп сам ще разбереПървоначално написано от SoStarstruck
Абе вие да не сте в детската градина бе.... Ама аз харесвам тоя, харесвам оня, ама кажете ми к'во да правя..
` ЪпСуРт....
не,аз точно това казвам - Че не искам да я отракам. И да исках,както вече казах,докато тя сама не си помогне,никой др не може..Първоначално написано от dakata123
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Аз през цялото време това казвах. Никои не може да ти помогне, ако сам не го направиш.Първоначално написано от SoStarstruck
Една свирка винаги върши чудесна работаПък ако една не помогне... с две ти гарантирам че нещата са бетон
![]()
Кво те интересува дали те хар или не. Може да те хар, може да не те хар, ама важното е, че ти го хар и трябва да го хар.
Че какво срамно има в това да кажеш на някой че го харсеваш ? Отиваш и казваш , нито ще ти разбият сърцето нито нищо . Ако ти откажат пък голям праз .
Просто поговорете, аз също никога не бих ти казал по смс "ДА!".
Първоначално написано от Alex4o0o
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И на мен ми втръсна..Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ако не го питаш просто нищо няма да стане, в момента дори не си обедена, че чувставата му към теб са същите, ако толкова държиш на него имай смелостта да направиш първата крачка просто! Трябва да си наясно.... \/
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Да ви се намира пистолет!Аз едно не мога да разберА-какво толкова страшно има да кажеш на някого,че го харесваш? А? Като харесвам някого-отивам ии му казвам:Харесвам те! Егати и философията!
![]()
ем бъди курва..може да ти се усмихне за 1 нощ .. знам ли може и 2 .. късмет
![]()
![]()
If I played you like a toy?
не бе, не дали я харесва, а дали я хар!Първоначално написано от Sladurcho
В шахмата има едно тактично правило, което важи може би и в момента, а защо ли не и напред - когато започнеш една стратегия, не я променяй, каквото и да стане... ти направи тая грешка.. съжалявам, освен да си използваш гласните струни, друг начин няма... или ако си играла ролята на к*рва, значи можеш да играеш ролята на "скайп влюбена", а именно да му кажеш по скайп.. възможностите са 2 - да не те приеме на сериозно или да те приеме на сериозно.. от 2рото следват 2 възможности - да не те погледне повече, или да тръгнете... но пак да кажа - най-добре го поглеждаш в очите с влажен кравешки поглед и му казваш "абе момче, хар те!"
Ако няма да помагаш,по-добре не пиши,к'во си се заоплаквал...направи си тема "Писна ми" и пиши тамПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
А по темата: и аз съм със сищия въпрос!Ето съветите,които ми препоръчаха на мен![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...292534&start=0
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
Аз само се чудя, тази нова дума хар!!, защо се пише с 2 удивителни?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ааа... така е модерно да се пише сегаПървоначално написано от Wrathchild
Не се учудвай :P
Трагедията е пълна...
Първоначално написано от Sunnyface
![]()
можеш пак да си помислиш!! КАЗВАЛА ТЯ!! апф абее я не лъжи хората!! ;х
не не не не !!Първоначално написано от des7royer
не е истина.. малко злетак падаш май а ?!?!
![]()
А по темата.. амииии добре де той не ти ли показва по някакъв начин.. ако чувстваше нещо може би щеше да ти прави някфи намеци ?!?!![]()
Значи историята е малко объркана но при мен беше нещо подобно...повярвай ми че НИЩО НЯМА ДА ЗАГУБИШ АКО МУ КАЖЕШ .. аз четях форуми като луда и навсякъде пишеше че траа да му кажа ама аз си викам "да бе да то ще има още мн време да се виждаме .. има време" но зн ли кво стана ... сякаш съдбата точно в тоя миг реши да се инати ... и какво разбрах че няма повече да се видим и няма как да му го кажа ... така че не се залъгвай че има врреме ... а и както казах нищо няма да загубиш ... просто ще разбереш истината и няма да се мъчиш повече...успех !
ами виж това е най-трудното нещо в живота ... просто казваж виж хар те ... искам да сме повече от приятели и тфа е не е голяма философия а и като го видиш и ш са разприказваж като ...![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
REGGAE BOOM <3