- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвеет? ;s
Объркан съм...преди 3месеца бях болен от хламидии излекувах се...след това отново правих секс с бившата ми приятелка отново без презерватив (което не беше правилно от моя страна и в момента го осъзнавам като голяма грешка) и сега пак чувствам някакви болки или не точно болки незнам как да го нареча...внушавам ли си или ми има нещо..вчера ходих да ми земат кръв за иследване за хламидий и днеска си ги взех и те показват че е отрицателен,че нямам..И сега се чудя какво може да е ако въобще ми има нещо или си въобразявам или незнам вече??
някакъв съвет?
а и още нещо не толкова болката,а това че п***са ми не е такъв какъвто беше преди смисъл сутринта като стана не е еректирал...а през деня не ми става както беше преди това ме подтиква към мисълта че ми има нещо
Имаш проблем в мисленето щом тестовете казват че нищо ти няма защо се притесняваш Пък и това че не ти става може да е защото си подтиснат нещо или нз просто не си възбуден![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Да определено си внушаваш ... сутрешната ерекция не ти е повод за притеснение дори и на мене не ми става всяка сутрин а това че не ти седи както преди предполагам че не си се възбудил достатъчно или нещо те тормози ... изпий един чай , накарай приятелката ти да ти направи един масаж и за нула време ще си като нов![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Много точно казано.Първоначално написано от Pesenta
Излишно се притесняваш и според мен.![]()
КОЙТО НЕ МЕ ХАРЕСВА ДА СИ НАБИЕ ЕДИН ФИШЕК В ГЪЗА!!!
И аз бях г/д така. Изследванията чисти,всичко точно.Ама нищо ни нямаше все пак. Всичко е в главата ти. А и споко,може да си уморен,стрес,всичко може да ти влоши деня и да не ти е на кеф. Кой е казал,че по цял ден трябва да си надървен и готов за секс?
наистина може да е от психиката защото имам чувства към нея а ги подтискам...и не се чувствам мн добре...не спя повече от 5-6 часа на ден...значи ми няма нищоо..![]()
Честитка!Първоначално написано от Lucko
![]()
стига ве! никой не е толкова тъп като тебе че да ти влезе в профилаПървоначално написано от Scrow
![]()
![]()
++++Първоначално написано от finger4o
По-темата - напълно съгласна съм с Pesenta
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
+42354326363262363163163161 грешен форум си избрал да спамиш тука сички сме умниПървоначално написано от finger4o
![]()
сори за грешките ама барзам![]()
уаууу да прав си помогна ми да разбера, че си идиот...?Първоначално написано от Scrow
Епа ние от къде да знаем дали имаш хламидиq или не? Като теста показва,че нямаш значи нямаш - направи си други тестове,може да е нещо друго
http://www.youtube.com/watch?v=VnZKmBqDaWk
The Sound Of Inevitability
Martyrs !!!
http://vbox7.com/play:7b7442cf
внушаваш си![]()