.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Знаете ли че..

абе хора днес прочтох в една книга че не било хубаво да се държат некролозите на починали хора много време в смисъл такъв че като се направи помен от смърта на починалия некролога е добре да седи около 10 дни.. в противен случай когато оставяме некролозите не допускаме мъртвите да достигнат следващото ниво, а ги задържаме на земята.. тва не го знаех ...

Град
    Roma, Italia
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    million miles away (:
    Е какво,да сменяме некролозите през 10 дена или да ги махнем и да не слагаме повече други?? Нз дали съм разбрала добре,аама това ми звучи малкоо..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Ужас
    {~}{}~}{~{}{}{}

Град
    Таити
    Не го знаех това... но то ако трябва 10 дни да ги държим само... после какво следва нищо да не слагаме така ли.... ддз странно ми звучи.. пък и ако наистина е така до сега щеше да е практика.Все пак тези неща бързо се разпространяват като информация
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Не го знаех това... но то ако трябва 10 дни да ги държим само... после какво следва нищо да не слагаме така ли.... ддз странно ми звучи.. пък и ако наистина е така до сега щеше да е практика.Все пак тези неща бързо се разпространяват като информация

не не в книгата пише че ако правим помен и нали правим некролог и този некролог трябва да седи около 10 дена и после го махаме.. на следващия помен пак така.. и на мен ми се стори доста странно ама ако наистина по този начин държим душите на починалите на земята и не им позволяваме да преминат на следващото ниво е ужасно и някак зловещо ми звучи..

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    не не в книгата пише че ако правим помен и нали правим некролог и този некролог трябва да седи около 10 дена и после го махаме.. на следващия помен пак така.. и на мен ми се стори доста странно ама ако наистина по този начин държим душите на починалите на земята и не им позволяваме да преминат на следващото ниво е ужасно и някак зловещо ми звучи..
    Да не си гледала Supernatural :P Сега сериозно... Ами.. възможно е ама то тези никролози постоянно стоят.. смисъл не съм виждал някой да ги маха.. не че разбирам кой знае колко... ама гледам на дядо ми бог да го прости пише на никролога някакви години от както е починал.... не съм обърнал внимание наще кога ги сменят и т.н. но мисля че постоянно си стои
    There is no right or wrong, only fun or boring

ем то и ние некролозите ги държим от много време.. а доколкото разбрах тази книга си е съвременна и пише още доста инетересни поне за мен неща.. незнам но на мен лично ми прозвуча някак зловещо..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си