- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГРИЖА ЗА КОСАТА....ПОМОЩ
Така косата ми по принцип е кестенява но съм на руси кичури и до днес се ми беше доста дълга,тънка и гъста ,но се подстригах защото ми падаше и пак се изрусих.Тази процедура доста уврежда затова я правя на 3-4-5 месеца.Въпросът ми е каква маска и други балсами,шампоани ще ми препоръчате за възстановяване?
1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!
http://plamboy.com/SHampoani-balsami...-c-81_113.html по-добри няма
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Лично на мен маските на всички известни марки не ми помагаха много на косата, за това започнах да си правя домашни маски. Взех си и хининова вода (подхранва). Много съм доволна. За маските - сега съм на маска с тривитаминол, но тя е за бърз растеж на косата.
мацка колкото и да я подхранваш веднъж изтощила ли си я...няма голяма полза....но иначе можеш да се допиташ до фризиорката си и тя да ти препоръча професионални марки (пък и сиг продава във салона си такива продукти)...
Азз пък да ви кажа , четох в "Журнал за жената " или незнам къде го четох пишеше , че след като си измиеш косата с шампоан ако я полееш с ябълков или винен оцет разтворен във вода помагало за подхранване и става за след такива процедури , а и прабаба ми така правеше и косата и беше страхотна,дори за жена на 90 години![]()
баба го прави това и косата и е много хубаваПървоначално написано от daru6a1
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
на мен адски много ми помогнаха тривитаминола и хининовата вода след маска с тях никой не можеше да каже че използвам преса![]()
^^![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
наистина ли помагат? вчера ги загледах, но не си купих, понеже не знаех дали имат някакъв ефект.Първоначално написано от tonie__
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
и аз ти ги препоръчвам.Първоначално написано от tonie__
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
това с оцета е наистина страхотно и придава невероятен блясък,за който не едно и две момичета са ме питали как постигамПървоначално написано от daru6a1
![]()
Първоначално написано от sladur4etyYy
даа![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче