- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ПОДАРЯМ малка красавица!
ПОДАРЯВАМ малко котенце - голяма красавица. На 3 месеца е, жълтичка, много гальовна и обичлива. Козинката и не е съвсем къса, защото татито(котарака ми) е с дълга козинка, апък мами (котанката ми) с къса.. и.. тя прекрасната излезе леко рошавичка. Много мъркаща с изградени хигиенни навициОбича да си поспива до мен и да ме посреща когато се прибирам от някъде.. Играем си двете, не ме е драскала, (само няколко пъти без да иска
, ама то си е бебче де) Искам да и намеря добри стопани, които ще я обсипят с много обич. :P
Инфо:
ПОДАРЯВА СЕ..
от Добрич съм
0898672408 - Грациела
или тук.. или на мейл mucinkata93@abv.bg
за снимки ми пишете, защото немога да кача тук!
А в други градове носиш ли я![]()
Ох.. ами, зависи кой е града, но ако говориш за София или нататък (тези, които са далеч) май трябва да кажа нем![]()
Aми понеже днес се регистрирах и немога да пращам, но ако желаеш ми пиши на mucinkata93@abv.bg и веднага ще ти изпратя.. ! Съжалявам за неудобството..![]()
Можеш да пуснеш обява и в сайтове за животни.. примерно бездом или други, поразрови се в гугъл, там има по голям шанс някой да я вземе! Късмет!![]()
Изпратила съм и там разбира се![]()
Просто се надявам от някъде някой да се отзове, защото мъничката си е велика сладуранка просто.. Ако тати даваше да си я остава нямаше да му мисля и за миг.. такова коте като нея не се среща на всяка крачка..![]()
Все пак, ако някой се интересува пишете ми..!!
Заслужава си..![]()
Малката сладурана вече има ДОМ с ЛЮБЯЩИ СТОПАНИ..! Толкова се радвам за нея.. Вярно е, че на мен ми се плаче всеки път щом си спомня за малките и очички и шарената опашцица, но.. трябва да продължа напред.. Тя ще остане завинаги в сърцето ми..
Благодаря!
Можете да заключите темата, ако желаете..![]()
тъкмо щях да попитам защо не искаш ти да си отгледаш котенцето;а то щото вашите не дават ...![]()
![]()
иначее дано наистина е попаднала на добри стопани :P
обожавам котенца![]()
Стопанката и е много добро момиче.. Направо златна.. Точно като моята сладуранка..
Аз също ги обожавам..!
Първоначално написано от Djuff
![]()
![]()
![]()
![]()
me 2Първоначално написано от Djuff
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
мръсници!Първоначално написано от cookie_master
и аз![]()
аз също !Първоначално написано от clever
![]()
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Първоначално написано от Djuff
и аз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз прочетох красТавица.
бтв жалко, че не можем да видим снимки на прословутото краставиченце.![]()
![]()
ХХАХАХ и аз прочетох за краставица някаква![]()
Обаче много се радвам, че си му намерила дом на котарачето
![]()
Всичките сте прочели краставица щото ви се е*е и само за туй си мислите някой да ви даде някой краставица да ва оправи)