- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ...криза..xd
ако искате може (на който му се занимава разбира се) да поствате с какви дрехи сте били през деня....ще е забавно
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
мм аз неска бях средна работапонеже апарата не е в мен,ще го обясня
мм бях със зелен потник и черна жилетка,такава късичка с ръкави до лакътя,чантата ми също беше черно и зелено(една бледо,много яко),скини дънки,тъмни и накрая малко се осрах с гуменките,щото нямах връзки за другите и бях с жълти
иначе косата ми вече понеже е къса(тип Риана),се бях изправила и от една страна си бях направила плитка от предните кичури и я бях хванала отзад(г-д като това: http://celebhairstyle.files.wordpres.../hairstyle.jpg)
т'ва е![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
всеки деееен :х и най-вече се дразня че имам 265514 потника и топове и нито една дебела нормална блуза ;д
* brunettes
do it better ;] ..
да,случва се редовно.
въпреки че имам сууупер много дрехи.![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
криза финансова,модна,всякаква :/
Първоначално написано от maybeline
това ще е интересно !)
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Същата работа е и при мен.За лятото - full,а за зимата -Първоначално написано от iashxui
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Хахахах,а аз си мислех че съм единствената,ама като гледам тук всеки втори е така![]()
Затрупана съм с тениски,потници,поли и всякакви дрехи,но за лято.Даже някой от тях не съм и носила.Но за зимата почти нямам дрешки.Другата седмица ще излизам да си понакупя туй онуй![]()
А преди среща с гаджето какво чудене и премятане на дрехи пада,не е истина![]()
ахах познато чувствоПървоначално написано от suunnseT
+1Първоначално написано от billytalent
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
рядко ми се случва, защото постоянно си добавям по някоя нова дрешка към колекцията, но все пак има ги и тези моменти.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ми купи си ръкави. като ги облечеш върху потника- воала! имаш си вече блуза с дълъг ръкав.Първоначално написано от Korrnyy
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
аз отдавна съм навита да си взема,но не знам нито къде да търся нито колко лв са.. някой може ли да ми каже долу-горе колко струватПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
аз съм виждала и по 10 лв., и по 18, и по 25. зависи откъде си и в кои магазини търсиш. аз имам 3 чифта- едни черни, с къс ръкав, които се връзват отпред (към 16 лева бяха); едни дълги, черни, които не се връзват и седят супер секси :д (за около 13 някъде ги взех); и едни лилави, плетени, които пак не се връзват, тях ги взех в комплект с 1 лилаво плетено бюстие.Първоначално написано от maybeline
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ахааа..аз искам такива с дълъг ръкав..ясно е че ще излизам хаПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()