.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: ...криза..xd

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    ако искате може (на който му се занимава разбира се) да поствате с какви дрехи сте били през деня.. ..ще е забавно
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    На мен постоянно ми се случва.. много се дразня..

Град
    Пловдив
    мм аз неска бях средна работа понеже апарата не е в мен,ще го обясня мм бях със зелен потник и черна жилетка,такава късичка с ръкави до лакътя,чантата ми също беше черно и зелено(една бледо,много яко),скини дънки,тъмни и накрая малко се осрах с гуменките,щото нямах връзки за другите и бях с жълти иначе косата ми вече понеже е къса(тип Риана),се бях изправила и от една страна си бях направила плитка от предните кичури и я бях хванала отзад(г-д като това: http://celebhairstyle.files.wordpres.../hairstyle.jpg)
    т'ва е
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Често ми се случва,въпреки че имам дрехи които дори не съм носила още
    +

всеки деееен :х и най-вече се дразня че имам 265514 потника и топове и нито една дебела нормална блуза ;д
    * brunettes
    do it better ;] ..

Град
    Wonderland
    да,случва се редовно.

въпреки че имам сууупер много дрехи.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

криза финансова,модна,всякаква :/

Цитирай Първоначално написано от maybeline
    ако искате може (на който му се занимава разбира се) да поствате с какви дрехи сте били през деня.. ..ще е забавно

това ще е интересно ! )
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Аз реших да започна да решавам този проблем и малко по малко да си подновя гардероба, защото не се издържа.. добре че беше тази тема..

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от iashxui
    всеки деееен :х и най-вече се дразня че имам 265514 потника и топове и нито една дебела нормална блуза ;д
    Същата работа е и при мен.За лятото - full,а за зимата -
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен
    Хахахах,а аз си мислех че съм единствената,ама като гледам тук всеки втори е така
    Затрупана съм с тениски,потници,поли и всякакви дрехи,но за лято.Даже някой от тях не съм и носила.Но за зимата почти нямам дрешки.Другата седмица ще излизам да си понакупя туй онуй
    А преди среща с гаджето какво чудене и премятане на дрехи пада,не е истина

Re: ...криза..xd

Цитирай Първоначално написано от suunnseT
    Ето днеска ставам отварям го и незнайно как,където съм мн организирана 2 часа съм седяла да реша.....
    ахах познато чувство

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Често ми се случва,въпреки че имам дрехи които дори не съм носила още
    +1
    Неприлично Щастлива .. : )

Мега фен
    рядко ми се случва, защото постоянно си добавям по някоя нова дрешка към колекцията, но все пак има ги и тези моменти.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Почти всеки ден се чудя какво да облека При мен проблема е, че имам милиони потници и тениски и никакви блузи с дълъг ръкав и пуловери Обречена съм зимата
    ми купи си ръкави. като ги облечеш върху потника- воала! имаш си вече блуза с дълъг ръкав.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Kwartala na bogatite !
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Почти всеки ден се чудя какво да облека При мен проблема е, че имам милиони потници и тениски и никакви блузи с дълъг ръкав и пуловери Обречена съм зимата
    ми купи си ръкави. като ги облечеш върху потника- воала! имаш си вече блуза с дълъг ръкав.
    аз отдавна съм навита да си взема,но не знам нито къде да търся нито колко лв са.. някой може ли да ми каже долу-горе колко струват
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Мега фен
    аз отдавна съм навита да си взема,но не знам нито къде да търся нито колко лв са.. някой може ли да ми каже долу-горе колко струват
    аз съм виждала и по 10 лв., и по 18, и по 25. зависи откъде си и в кои магазини търсиш. аз имам 3 чифта- едни черни, с къс ръкав, които се връзват отпред (към 16 лева бяха); едни дълги, черни, които не се връзват и седят супер секси :д (за около 13 някъде ги взех); и едни лилави, плетени, които пак не се връзват, тях ги взех в комплект с 1 лилаво плетено бюстие.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Kwartala na bogatite !
    аз съм виждала и по 10 лв., и по 18, и по 25. зависи откъде си и в кои магазини търсиш. аз имам 3 чифта- едни черни, с къс ръкав, които се връзват отпред (към 16 лева бяха); едни дълги, черни, които не се връзват и седят супер секси :д (за около 13 някъде ги взех); и едни лилави, плетени, които пак не се връзват, тях ги взех в комплект с 1 лилаво плетено бюстие.
    ахааа..аз искам такива с дълъг ръкав..ясно е че ще излизам ха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си