Здравейте на всички.. значи преди един месец някъде видях едни сники на едно момче и много ми хареса..и седмица по-късно със състава ми по танци ходихме на екскурзия за 2 дена и това момче съвсем неочаквано се оказа там...той беше с приятели и нямаше удобен момент, в който да се запознаем, но на репетициите след екскурзията той дойде и се записа на танци...след като го видях там се вцепених, но не направих нищо...утре пак ще имаме репетиции и съм решена да отида да се запознаем, но цялата работа е, че всички от състава се познаваме, но аз с него не и той винаги е с приятели около себе си...а единият от големите проблеми е, че репетициите ни са в една малка стая (а ние се 30 човека ) и попринцип момчетата сядат на столовете от едната страна на стаята ( докато чакат да започнем репетицията или докато момичетата танцуват ), а момичетата от другата...аз се познавам с всички и момичетата са ми добри приятелки, но с момчетата не се имам много по причината, че както казах се делят на момичета и момчета...та искам да се запозная с това момче и то многооо .. и съм навита да отида и да му кажа "здрасти, с тебе май не се познаваме" и т.н ...Но проблемите ми са, че той винаги е с някой, а аз не се имам много с момчетата и не мога да отида и пред всички и да кажа по горе написаното..просто всички ще ме гледат странно и човека ще ме вземе за пълна шматка.. просто е друго когато сме сами.. а вариянтът да ни запознае някоя приятелка го изключвам, защото е ужасно тъпо - така едно момиче ме запозна с братовчеда на въпросното момче и беше преди представлението им,защото аз не играех, а бях в публиката, а той стоеше до мен (братовчеда) и дойде тази приятелка и аз и казах " офф ще умра от скука " и тя бутна момчето и му каза "запознайте се" след което се запознахме, а аз се почувствах адски нелепо, защото излиза, че искам да се запознаем,а ме е срам и нито едното не беше вярно..така малко се отплеснах.. сру
Иии знам че има такива теми, но никъде никой не е в моето положение, така че плсс помогнете мии...

П.П. момчето е с 2 години по-голямо