- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашето писмо до Дядо Коледа.
Имам традицията,всяка година да пиша писмо до Дядо Коледа и да го пъхам под възглавницата на.. Тати Коледа.Е,последният път изпратих e-mail,на пощата му,но това няма никакво значение.
Хубаво е да пазим детското в себе си,така че,как би изглеждало ТАЗИ ГОДИНА,вашето писмо до Дядо Коледа?!![]()
![]()
Скъпи Дядо Коледа Айде най-накрая вземи ми купи колата че вече почвам да се изнервям и няма да бъда добро момче следващата година
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
Относно моето ще помисля и ще ви кажа,че аз нещо не искам подаръци от Мама и Тати Коледа..ама те все казваткажи какво искаш..може би преса или сешоар..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Скъпи Дядо Коледа дай ми най-накрая онея заветни 30 лева е![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Скъпи тати КоледаНе ми се прави на интересен и ми купи телефона за КОЛЕДА
Не приемам "НЕ" за отговор
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
Мили,супер любими Дядо Коледа(да се подмажа)
За тази Коледа ще искам едно леко-така лазарно принтерче ама цветно.Да е на hp или canon.И малко по-бързичко да печата,че няма за 20 часа 5 листа да чакам да ми се отпечатат ами нещо от сорта на 8-9-8-10 листа на минута...
Тази година няма да пиша писмо до дядо Коледа![]()
![]()
Той да ми донесе каквото избере за мене![]()
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Мили дядо Коледа,
От кога чакам оная преса?Тази година бях добро момиче и я заслужавам!![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Аз вече написах писмо до Дядо Коледа бях го оставила на огледалото в нас ся гледам че го нямаЯвно е минал да го вземе та така то гласеше:
Мили Дядо Коледа тази година бях най-послушното момиче на света!Ще ти бъда ужасно благодарна ако ми донесеш преса за коса ама аз искам да си я избера ще отидем заедно до Техномаркет аз ще си я избера ти ще я купиш!
С много обич от Ани![]()
sladkata_ani4ka
Скъпи Дядо Коледа, тази година няма да съм със семейството си (не, че ми е за първи път) и затова няма да усетя толкова много празника, но искам само да са живи и здрави, и всичко да е добре при тях.Това е най-важното.Искам да ми пращаш още от любовта, която съм получавала благополучно досега :Д , защото тя ме прави щастлива.Искам да ми помогнеш да стана студентка.Аз знам, че зависи от мен, но все пак можеш да помогнеш малкоМай това искам най-много.
Баси, чак взех да си вярвам докато го пишех![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Скъпи дядо Коледа
За коледа желай един рус сладурв ... чувал ии ако може: голеееми хубави слушалки за копмютъра ми. Може да ми пратиш и ммъъничко /което означава- много/ дрешки, знам че имаме еднакъв вкус,така че купувай на воля.
![]()
Мили Дядо Коледа, едно нещо искам за Коледа - списъка ти с момчета, които са били лоши тази година. =]
А аз отдавна си казах на мойте ''дядо коледа и Снежанка'' кво искам....(нов телефон де)![]()
Скъпи Дядо Коледа.
Не искам нищо конкретно.
Само ако може с Мама Коледа да ходим по магазините и ще видиш колко бързо ще си избера нещо.Демек чакам си парите
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ее моите желания трябва да ги изпълни..няма изборЕми аз за Коледа искам нова преса и котка
![]()
Ако не броим само материалното-мн мн мн любов от страна на близките ии да си хвана гадже
![]()
Аз още не съм пуснала писмото си, но то може би ще е от рода на това:
"Скъпи Дядо Коледа,
Искам да ти кажа, че тази година бях наистина едно много добро момиченце,затова искам да изпълниш желанията ми
Искам едно кученце много, много сладко и пухкаво
Искам още ново МР4 и да накараш мама да ми даде пари за моята коледна шопинг терапия
О, и да напълниш чорапчето ми с лакомства. От моя страна пък аз ще ти оставя на масичката до елхата много курабийки и мляко
![]()
С обич: Тони![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Нищо не искам,наистина.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Искам един сладур в чувал само по чорапи![]()
----------------------------------
Скъпи Дядо Коледа,
Тази година много слушах. Искам да ми изпълниш едно желание. Друго не ми трябва..![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Самата идея за писма ми се струва налудничава.
Аз нищо не искам за Коледа. Просто ще е хубаво да се съберем всички роднини някъде, както винаги до сега и да празнуваме заедно. Само това искам.
И спря да се върти за миг земята..
Дядо Коледа,
не искам да съм нахална, ама има ли как да ми подариш една къщичка с остъклен покрив, двуетажна, ако може, за да мога да имам гига-биг-оранжерия + тайна лаборатория в мазето?
Обещавам после да стана добро момиченце и да не правя повече простотии.![]()
![]()
Ще слушкам много
![]()
Твоя форевър, Стела
ПП. Да, ако може и някой и друг пафиопедилум![]()
Mили Дядо - Мамо Коледа,
знам, че тази година бях едно много послушно детенце,
та за наградка знам, че много искаш да сложиш под елхичката нещо, подобно на тези :
http://www.levbg.com/popup_image.php?pID=5637
http://www.levbg.com/popup_image.php?pID=4368
http://www.aukro.bg/item828946495-da...n.html#gallery
От твоето много добричко Цвети
Скъпи Дядо (Тати) Коледа.Тази година искам да ми донесеш онези прекрасни кецове,които си харесах.Ако искаш много да се зарадвам купи ми и дънки,суичър,тениска и ipod.Тази година бях много добричка и не искам много подаръци![]()
МОМИЧЕ!