Здравейте,
Първо да ви се представя, казвам се Лидия.

Такаам сега ще ви разкажа моят проблем колкото мога по-накратко! Сега ще кажете "Поредната такава тема"! Но за мен това е специално и много важно..

Значи тук работата е много сложна и объркана! Аз харесвам едно момче, което е с една година по-голямо от мен и се опитвам да му покажа че имам чувства към него. Един път тои и неговите фр. се качваха по стълбите и аз и моите фр. също, но една моя приятелка извика към него че го харесвам и се усмихна (но хубаво, не като подигравка) Има момиче от неговия клас , което подозирам че го харесва (хубаво, аз не мога да я спра) (също така мисля че той не я харесва) проблемът е друг момчето когато мина покрай него не откъсва поглед от мен и ми се усмихва и когато са с приятели спират кадето са и не откъсват поглед от мен т-ест може би ме харесва но не съм сигурна в това ! Обаче момичето от неговия клас е подозрително имам чувството че се опитва да ни премахне и да защити момчето от мен ! Мисля че тя е накарала един от неговите фр, когато ни види да го държи надалеч. Понеже днес когато минавах покрай тях те ритаха топка и момчето което харесвам ми се усмихна, а приятеля му го дръпна и каза "Хайде да се махаме оттук!"А той попита защо?

.. ами накратко ви изразих чувствата си и положението и ви моля за съвети/препоръки какво да правя понеже ми е трудно да преценя ситуацията и ме е срам да му призная каквото и да било !?