- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- К'во означава ТОВА ?! о.О
http://www.sabotagebg.com/index.php?...ID=875#topMenu Случайно да са тези?
^___^
Първоначално написано от Kido
![]()
ми май са нещо такова .. :О
ама или знака е на Circa и аз не съм го видяла като хората и са тези ТОЧНО тези кецове,
или знака е друг и аз никога няма да си ги намеря тия кецове![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Влюбена съм http://www.sabotagebg.com/index.php?...ID=875#topMenu ,за да не праа нова тема от къде да си ги купя? (онлайн...)
И аз бях сигурнаИмам същите зелени, но отстрани няма знак, какт на рисунката ти, а пише сирка само ;д
:P
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Ем Свирка обикновено си поставят там знака.
^ .. ти като разбираш толко' кажи къв е знака, к'во се прайш .. :Д
иначе за кецовете .. тия на Сирка мисля, че са такива и май ще си взема такива, писна ми да го издирвам тоя тъп знак :Д
Мерси на всички ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ма цикламените са грозни
Ми не се сещам за такава емблема..Първо помислих,че говориш за Converse![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
СИРКААА!!!абе момиче не си ли ходила в борд шопове
![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
ако това на аватара си ти, ти също си прекрасна ;ДПървоначално написано от magicfairy
а ти много разбираш, така ли ? айде затваряй си устата ..Първоначално написано от Sladyranna
![]()
хахаха със сигурност нищо не разбирате от кецове тука без да кажем Jamalska че нея я знам и от други местаКво се прайте само че разбирате бе я хойте си земете сандалите и трайте по темата защото сте особено дразнещи е така
който търси - намира . ^^
ахахха мамка вииии Вече ме е срам да си купя маркови кецовее ваща майка ! Едно време НЕ който падне пишлемяк носеше такива неща ... а са саааа сичко е ... пумияПървоначално написано от welwet
Дано ти се върже цвета с дрехите че то и от sabotage-то аааа
който търси - намира . ^^
Първоначално написано от balon4eeeee
Е тфа е ! КАЗАХА ЛИ ВИ ГО, ААА ??
И АЗ много ги искам от много време ама . . .Първоначално написано от welwet
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Jesus...![]()
![]()
![]()
тия модели... хъмм.. кецове... цепят отвсякъде... но тва си е мое мнение де... ама ако ще си взимаш такива по - добре да са някъв универсален цвят...
значи само определени хора могат да си ги купуват? и кога е било това "едно време" ти да не си на 30 години..Първоначално написано от balon4eeeee
кво се прайшп не мога да разбера..
Млъкни по-добре. Не се праи на мн умен/умна.Първоначално написано от KakaoNaPrax
Всеки има право да си ги купува естествено, но преди не всеки го правеше. Сега всяко второ лайно, което няма общо носи, въпреки,че не разбира. Незнам как да ти обясня точно кво имам в предвид, но и няма значение. Не е нужно да знаеш. Както съм казвала и преди - Който си го знае си го знае и няма нужда от обяснение. На кратко балонката е права.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !