.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Град
    Springfield;Sofia

Спане..кх,кх..Сън

Ами искам да задам едно просто въпросче,ще се радвам,ако ми отговорите И то е следното-какво за вас е сънят?Само като физиологическа нужда ли го възприемате и ако не като какво друго?
    Барнатият гъз е нечист гъз!

Град
    Непостоянно
    Губене на време. Тези 8 часа, които хората прекарват в спане, ако можеха да издържат щяха да вършат толкова много други неща
    .!.

Град
    Somewhere...in The sea...
    Обичам да спя, когато ми се спи Спя адски много Мога да си легна в 8 и да спа до 2-3 Но често страдам от безсъние.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Просто вкусваме за малко смъртта
    Audio ergo sum

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Wtf!!! Какви ги приказваш човек

Сънят е....нещо незаменимо. Преди спях по 5-6 часа и си мислех, че ми е яко. Сега разбирам удоволствието да спиш до обяд

Град
    Springfield;Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Всъщност да много си прав,сънят се води като "малка смърт"един вид това е нещо неосъзнато с разликата,че се събуждаме!
    Но mmKamm как хем страдаш от безсъние,хем спиш супер много,би ли ми разяснила?

Голям фен Аватара на TrustNobody
    обожавам да спя.
    спя средно по 10-12 часа и пак не ми стига,цял ден се оплаквам,че ми се спи
    we are rockstars.

Град
    Springfield;Sofia
    хаха аз не обичам да спя и наистина смятам спането за губене на време и тази година 12 клас ми се налага просто да спя най-много по 5 часа през повечето дни от седмицата,но тва не ми пречи особено
    А иначе някой може ли да каже,ако има случаи,в които е сънувал нещо и то се е сбъдвало;лично аз това,което го сънувам е някак си отражение на миналия ден или нещо свързано с нещо изминало,досега не съм забелязала някакви странни,мистични проявления на съня.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Сънят е едно от най-хубавите и най-полезни неща които човек прави през деня си
    А пък 'Licid Dreaming' е още по-яко

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от Gyzibarka
    Но mmKamm как хем страдаш от безсъние,хем спиш супер много,би ли ми разяснила?
    Написах: "Спа много, НО често страдам от безсъне."
    Имах в предвид, че принципно когато спа, спа адски много и адски непробудно. Но за жалост, често страдам от безсъние, т.е. рядко ми се случва това голямо спане. Разбра ли сега

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Изкачвам се доста нагоре в нивата на медитация и често получавам вдъхновение, ставам, пиша, пак си лягам. Сънувам много цветно, реалистично, но понякога и несвързано. Възприемам съня като портал м/у небесното и човека, най-спокойното място да избягаш от хората, като собствена опознавателна терапия...

Gyzibarka, готино местожителство имаш
    Аз пък веднъж сънувах една оценка и взех, че получих нея на контролното Често сънищата са ми сюрреалистични
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    С. Т. обичаше да казва "От сън спомен няма", но тя е математичка, така че и е простено
    а един човек ми каза, че 2 седмици без никакъв сън и се гътваш, много му вярвам ;р не говорим за редките случаи на хора, които не спят изобщо - това е едно от най-големите нещастия сигурно :/

Град
    Springfield;Sofia
    хаха най-после съсед
    Иначе сънят си е странно нещо,доста необяснимо..И аз онзи ден сънувах някаква дискотека,в която бях и отнякъде изникна динозавър,който започна да мегони и всичко да изчезва след него

Цитирай Първоначално написано от raduna
    С. Т. обичаше да казва "От сън спомен няма", но тя е математичка, така че и е простено
    Аз пък от няколко седмици се упражнявам и вече всяка нощ сънувам по супер много и помня почти всичко

Град
    Springfield;Sofia
    не говорим за редките случаи на хора, които не спят изобщо - това е едно от най-големите нещастия сигурно :/
    Мда тва може би е и дар и проклятие,но по-скоро проклятие.Четох за някаква баба виетнамка ли беше,която не е спала от 42 години и всъщност най-нормално си живее без дори да е мигнала за секунда (не мигнала като с око ами не е спала).

Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Аз пък от няколко седмици се упражнявам и вече всяка нощ сънувам по супер много и помня почти всичко
    да не ставаш да си записваш...признай

Мне, просто ли лягам с такава нагласа
    тва с писането не ми звучи достоверно..

Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от Gyzibarka
    не говорим за редките случаи на хора, които не спят изобщо - това е едно от най-големите нещастия сигурно :/
    Мда тва може би е и дар и проклятие,но по-скоро проклятие.Четох за някаква баба виетнамка ли беше,която не е спала от 42 години и всъщност най-нормално си живее без дори да е мигнала за секунда (не мигнала като с око ами не е спала).
    зомби
    не разбирам как изобщо е възможно? ако всички бяхме така, представяш ли си колко добълнителни ресурси за живот щяха да са ни необходими и за каква консумация щеше да става въпрос - това е ужасно

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Много обичам да спя. И спя по много часове винаги когато имам възможност. Доста често сънувам интересни сънища и ми е забавно. Понякога не толкова, де, наскоро сънувах че съм бременна и раждам и го гледам детето и беше ужасно, постоянно си мислех как целият ми живот е изгубен А по-интересното е, че два дни преди този сън имах друг - как се женя (в собствения си замък, нали :Д )

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Мне, просто ли лягам с такава нагласа
    тва с писането не ми звучи достоверно..
    аз предпочитам да не сънувам, когато сънувам не се наспивам толкова добре - аз с такава нагласа си лягам "Няма да сънуваш!"

охх...много обичам да спяя
    оня легнах към 5 следобяд и се събудих от алармата за дск

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си