- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Замунда в чужбина
Обожавам замунда. Нямало е ден в който да не вляза вътре и да не изтегля поне един филм. Обаче от около месец замунда не се отваря. Поразпитах малко и разбрах, че замунда може да се използва само от хората в България. Защо? Когато си в чужбина е толкова хубаво да можеш да гледаш нещо и да разбираш всичко, а не да стоиш вперен в екрана с напрегнати уши..
Просто исках да го кажа..
И дали не може да някой да говори с админите на замунда ?
![]()
мм имам един фр, който докато беше в италия си теглеше от замунда. Един в германия, който си тегли от замунда. Има още няколко човека, които не са в бг, но си теглят от замунда. Незнам защо при теб не става, но определено не е затова, че не си в България.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Защо точно от замунда?
Няма ли други тракери ?
rarbg.com
Аз също не живея в България и мога да влизам в замундю, но не тегля от там тъй като скороста е бавна.....
Ами аз не тегля от тези сайтове заради скороста просто ги знам, субтитри би трябвало да има, ако няма
subs.sab.bz
subs.unacs.bg
Замунда за момента не може да се отваря от чужбина, но се работи по отстраняване на проблема.
А иначе може да се отвори през прокси. Тракера си функционира нормално.
Grumpy old madman
Много дразнят комeнтарите, в които все питат кога ще има субтитри, особено пък веднага след като е качен филм, който е заснет преди 1 час с камера на премиерата муЩях доста банове за това да раздам, ако бях администратор
![]()
Audio ergo sum
Има ги сякакви идиоти, един път чета в един форум още като играх на xbox и чета един писал "А това "xbox" ква е тая игра и от каде мога да си я изтегля"Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Ами когато изтегляш филма гледаш какъв е рилийза например :Първоначално написано от tItEufFf
Saw.6.2009.R5.LiNE.XviD.AC3-Rx
търсиш субтитри със същото име разийш ли ?
www.nanoset.net
и online може да се гледа...
отдавна не съм гледал нищо![]()
то густо, то пусто
PRIZOVAVAM VI DA MI POMOGNETE DA SI OPhttp://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=300368&start=0&postdays=0&postorde r=asc&highlight=RAA NASTROIKITE ZA NETAA SHTOTO SUM TUPA I NE MOGA
който търси - намира . ^^
Аз съм във Франция и при мен замундата не работи дано скоро да я оправят![]()
И чичо ми в Англия не може да влиза, ама във форума им пише, че скоро ще го оправят.
Jebem te u usta, jebem te u oko