.

Виж резултатите на анкетата: правили ли сте си ноктопластика?

Гласували
25. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

5 20,00%
  • не

20 80,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на stelit0

ноктопластика

Здравейте,вярвам че във форума има мацки който работят като маникюристки или са си правили ноктопластика. Аз обмислям варианта да си сложа гел върху естествените нокти за да са по-здрави и хубави. Та изкам да споделите опит в тези неща какви продукти са използвали върху вас или използвате на колко време ходите на подръжка какъв е този гел не може ли човек сам да си го направи в домашни условия?От къде може да си го поръчаме такива неща ме интересуват ако може да ми отговорите ще съм ви много благодарна

хайде де няма ли тука мацки с нокотопластика???

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Така. Не съм си правила ноктопластика и не съм маникюръстка, но съм долу-горе запозната с нещата. Значи, на поддържка трябва да се ходи на около десет дни или две седмици - зависи от това как ти е напревена ноктопластиката, какви са материалите. Това, обаче не изключва варианта гела да ти се отвори на третия ден или три седмици да не ти се наложи да стъпиш в салона. Докато си с гел ноктите ти наистина ще са по-здрави и хубави, лакът ще издържа по-дълго върху тях, обаче като го махнеш ноктите ти може да не са в много добро състояние и ще трябва да хвърлиш бая усилия, за да ги оправиш. Пак казвам може, защото има хора при които като махнат гела нокътя им си е в същото състояние като преди поставянето му. Гелът може да се направи и в домашни условия, обаче се пече с лампа и се изисква прецизност, за да станат ноктите "здрави и хубави", а не да ги съсипеш. Така че моята препоръка, ако наистина искаш да си слагаш гел да отивеш при маникюрист да ти го сложи, че да не съжаляваш после.
    Дано съм ти била полезна.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Нищо не мога да ти кажа ,, но пък съм и на двете страни - и за и против !! За - защото е красиво и нежно , а против - защото си имам хубави естествени маникюри [ вече дълги ]] .. Един ми е проблема - много бързо се чупят .. Освен че се чупят , ами и се делят !! Ако може някой да ми каже нещо за мазане или подобно .. ( без хапчета Геритамин и други ) Ще ви бъда благодарна !!

Аз чела за някакво масло на Икаров от което ноктите много се заздравявали. Освен това като се лакираш гледай винаги да си сложиш основа под цветния лак и да правиш почивки от по няколко дни от лакирането.

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Аз чела за някакво масло на Икаров от което ноктите много се раздравявали. Освен това като се лакираш гледай винги да си сложиш основа под цветни лак и да правиш почивки от по няколко дни от лакирането.
    е на тфа му се вика изказване ..
    Просто аз

Хъх, колко грамотно съм написала поста по-горе...
    Между другото ето това имах предвид, не знам колко помdга, така съм чела и са ми казвали, аз лично не съм го ползвала.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Хъх, колко грамотно съм написала поста по-горе...
    Между другото ето това имах предвид, не знам колко помdга, така съм чела и са ми казвали, аз лично не съм го ползвала.
    Mxm ами само цената ме интересува

3лв е тва на икаров !!!Ами не е зле ама ...

Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Нищо не мога да ти кажа ,, но пък съм и на двете страни - и за и против !! За - защото е красиво и нежно , а против - защото си имам хубави естествени маникюри [ вече дълги ]] .. Един ми е проблема - много бързо се чупят .. Освен че се чупят , ами и се делят !! Ако може някой да ми каже нещо за мазане или подобно .. ( без хапчета Геритамин и други ) Ще ви бъда благодарна !!
    да много е красиво !!!ама ако човек не може да си пусне дълги нокти се принождава!!!А и аз не изкам ноктопластика а гел върху естествени нокти

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз маслото на Икаров си го взех за 2 лв. И не се продава в козметичните магазини, ами в аптеките.

А за това дали можеш да си сложиш гел върху ноктите в домашни условия, ами не, защото има специфика на нанасяне, която се учи, освен това гелът е мн скъп, скъпа е и "пекарната"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си