.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Ясмин

Ясмин

Вземам хапчета Ясмин(противозачатъчни за тези които не знаят), но са ми предписани от гинеколог за регулиране на хормоните и цикъла. Пия по 28 таблетки, не по 21 както е принципно, и след това почивам 7 дни. Искам да питам все пак таблетките действат ли като противозачатъчни или само за регулиране на хормоните.
    P.S. За тези, които ще кажат защо не съм питала гинеколога, отговора е защото не бях там когато ги е предисал и обяснявал как точно действат

Град
    Враца
    Темата ми харесва , а и авторката ... и да действат като противозачатъчни ,но все пак си използвайте презервативи
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

големи подмазвачи станахте

ама да бес капут недей излиза

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Темата ми харесва , а и авторката ... и да действат като противозачатъчни ,но все пак си използвайте презервативи
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ако е сиг в партньора си (Че няма болести) и пие противозачатачни не виждам смисъла да използват презервативи ...

^ Е ти пък какво се караш, всеки си преценя сам.

Да, действат си пак като противозачатъчни.

П.С. И аз ги пия същите и не съм имала проблеми.(Говоря за нежелано забременяване).
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    ^ Е ти пък какво се караш, всеки си преценя сам.

Да, действат си пак като противозачатъчни.

П.С. И аз ги пия същите и не съм имала проблеми.(Говоря за нежелано забременяване).
    не се карам,но щом момичето пита дали действат и като противозачатачни..явно го прави с цел за да разбере дали я предпазват от нежелана бременост

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ем пиеш над нормата даже... Трябва да действат,но внимавай приятеля ти все пак да не ти лепне нещо.

fgrd

използвайте презервативи

тъпир

@авторката- грозна си
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    По-добре с капутче, защото може да хванеш ХИВ/СПИН и др. болести. Ако си сигурна, че момчето не е болно сичко е харед.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Те са си противозачатъчни.Ниско хормонално дозирани са и за това имат благоприятно действие в/у организма.Аз лично не намирам никакви странични ефекти освен че имах леко кървене след цикъла,докато ми свикне организмът.Спрях да ползвам и презарвативи,защото съм сигурна в партньора.Надявам се,че съм помогнала.И ако има значение на 18 съм и ги пия по лекарско предписание.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си