- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път-момче
На приятеля ми ще му е за първи път. Искам да го запомни с усмивка. Да направя ли нещо спецялно? Идеи?
Свирка, 69, по-страстно го раздавай![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Вържи му ръцете с колан да не мърда и го задоволи с ръка и уста,накарай го да пъшка като съветска колхозничка.![]()
стига е хора вии хептен през просото я прокарахте .. тоя форум замяза на сайт за смехории
ами с тези все по-тъпи въпроси какво очакваш? стигна се до теми "как да се самозадоволя" или пък "какво е мъжки/женски полов орган"Първоначално написано от DarkBass
![]()
Who's next!
Относно момчето ... внимавай да не те затреля че му трябват по малко от 2 мин да страйкне ... нека повтори потрети ... там подмивайте се .. на 4 5 тия път ще е по дълго .. може би 10 мин![]()
Точно.. ако прекалиш с удоволствията за него, то той може набързо да върши и да му стане супер неудобно.. По-полекаПървоначално написано от DarkBass
![]()
+1 трябва да я карете внимателно и нежно, а не за 30 сек и вече да хъркате под завивките.Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
Еми 1во му правиш една френска, отива на мивката да се подмиеи почвате шоуто
![]()
Ае... то май и на теб ще ти е за първи път,а авторката ?!? Прояви въображение... бахти... наистина много тъпи теми почнахте да пускате. И да не е спам, ми... значи... слагаш си най-еротичното бельо, което имаш, почваш се правиш на кучка, да си помисли ,че нищо няма да стане. Като видиш ,че почва да се разочарова го бутни на леглото ама със сила!!! Почни бавно да го пипаш около чатала а с другата ръка си разкопчей копчетата на ризата (предлагам да си с риза най-лесно се маха, а на долу с пола ). След това оставаш по сутиен (недей го маха), и почваш там вече.. до тука съм аз.. все пак не ми плащ да ти изготвям сценария!! Пфф олях се в писането!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Леле, не потъвай в такива размисли бе! Това е просто един първи път все пак!Първоначално написано от Bixel
![]()
Да знаеш, много ще го боли и ще се дърпа.
Като почн
Понякога е другата крайностПървоначално написано от newboy
![]()
Искаме клипчееееее ....
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Еха.. с много глупави деца се е напълнил форума.. а беше г/д полезен. Мерси за безполезните мнения хаха
ужс![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
скъсай му го![]()
![]()
![]()