- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мои мисли..На който му се чете...
тъп травеститски индивид,не ми допадаш
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
имаш късмет че не си от моя град да те науча на възпитание, селянин такъв!Първоначално написано от kidwestern
гражданино,заради пастири като теб,съм принуден да плащам двоен данък за смет,щот сте свикнали на полето да метате,нали така ? идете си тука със дебелите кореми,зимате 200 лева заплата от някой строеж и отиваш във стриптийз бар и ги даваш на диджея.. опа,вкарах се във филм,ти нито имаш 18,нито си дошъл в столицата,нито си виждал пичка,нито зимаш по 200 леваПървоначално написано от Cybershot
![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
За начало не съм от Село СофияПървоначално написано от kidwestern
Ама тебе като те гледам си жалък кравар. Върви да доиш кравите, че сутринта трябва да ставаш на паша да вървъш. Гледай да не настъпиш някоя кравешка фъшкия![]()
издоих ги вече, бтвПървоначално написано от Cybershot
ти не си ли в джамията по тва време?
задник съм.
и как разбра пък че приятеля ти е прекрасен човек като ходите от няколко дни ? нали знаиш че всички в началото са мили и кротки и после си показват рогата
* brunettes
do it better ;] ..
не, ама тебе като те гледам в джамията трябва да има wi-fiПървоначално написано от kidwestern
я само уя си показвамПървоначално написано от iashxui
задник съм.
Е ние не сме заедно от първия ден на запознанството ни.. Познавахме се преди.. :PПървоначално написано от iashxui
Родителите никога не разбират. Прсто това е при всички.Да, и те са били деца, но ... probably they have forgotten it . Не само за любовта, но и за други съвсем естествени неща ти винаги ще бъдеш тяхното малко момиченце