- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Докога ?
Здравейте !
Става въпрос за връзката ми преди 2 години ! Бях влюбен ! Много влюбен ! Е като при много хора и мойта първа любов не беше споделена ! Бях на 16 и през тези години си казвах или по скоро си натяквах в главата , че съм бил хлапе , което си е мислео , че обича . Връзката ни завърши кофти и то доста ! Скарахме се по такъв начин , че след това не сме се виждали и не сме се чували . Не мисля за нея , поне не толкова често , колкото преди . Но въпреки всичко усещам как една част от мен липсва , как тя ми липсва ! Преди да се скараме (бяхме се разделили) и подарих "нещо" и бях и написал "...Една част от моето сърце винаги ще бъде за теб..."...Скоро осъзнах , колко съм се лъгал , защотото истината е че не само част от сърцето ми е нейно....всичко е нейно...сърцето ми , душата ми , мечти те ми , всичко ! НЕ искам да е с мен ! Искам просто да я видя и да я прегърна ! Просто една прегръдка !!! Нищо повече , да видя , че е добре , да видя сладката и усммивка и нищо повече ! От много време се чудя да се свържа с нея и да се доизясним . Но не мога ! Тя е друг човек , а и на дали и пука , макар да знам , че и тя имаше чувсва... Искам да се извиня , че е написано така объркано , но и аз самия съм объркан ! Да добавя , че рядко изпадам в такива ситуации ! Живея си живота и си имам приятелки , но просто имах нужда да споделя това ! Не мога с приятелите си и близките си , за тях съм "корав" и не ми пука за нея и искам така да си остане .
Благодаря !
Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!