Цитирай Първоначално написано от loliii
. И аз имам проблеми с родителите , само че не с липса на внимание , а с прекалено внимание :P

П.П. НИКОГА не се натъжавай от факта, че не се вписваш в масата хора, които са толкова еднакви, че чак ми се присира като ги погледна .
При мен е различно,ту не ми обръщат никакво внимание,но ги разбирам погълнати са от всекидневните си задължения,ту понякога прекалено много се притесняват за мен да не направя някоя глупост..

Относно пп-то..ами не се натъжавам наистина,макар че сутринта така съм написала,даже днес мислих след като пуснах темата и с гордост заявявам,че наистина не съм като "масата хора"..

Някой беше писал,че ще разбера,че обичам приятеля си..Хмм и аз си го пожелавам..Днес като се прибирах от училище със една съученичка,тя каза следното:"Не е като другите момчета,веднага да ти се нахвърли да те целува и така нататък.."Ставаше дума за приятелят ми..Наистина е такъв.. Просто има такива момчета,аз мислех че няма свестни момчета,но ги има..В момента съм с едно такова злато..

Към XTREMEFREERIDE:И ние двамате сме на тази възраст..
Към Cybershot: И аз това си мисля..вярвай ми...

Охх,благодаря на всички за труда,който им е отнело да прочетат темата и да пишат.. Благодаря ви и вие сте едни златенца.. като моето..