- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- оризова диета
някой пробвал ли е оризовата диета .. ? Където 2 -3 седмици ядеш само варен ориз ... ! ако някои я пробвал да пише :P![]()
:P
Първоначално написано от zoreto
![]()
За пръв път чувам за "оризовата диета"![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз съм я правил с лечебна цел. Но тя е 60 дневна и не е само на ориз, но си има своите особености. Мога да ви пратя линк ако ви интересува, но не е сега момента за диети - по-скоро се правят пролетта.
Да,ако може прати линк,че ми стана интересно..Първоначално написано от terawatt
ЗАБЕЛЕЖКА. По време на тази диета урината помътнява, променят вида си и изпражненията. Възможни са болки в областта на черния дроб и жлъчката, пикочния мехур, бъбреците, ставите - те са вследствие на усиленото очистване на токсините от тялото
не мисля че е много погходящо за хора занимаващи се със спорт,защото ставита ставам много меки и надали води до нещо хубаво!
Ставите ли стават меки?Първоначално написано от zoreto
МерсиПървоначално написано от terawatt
![]()
Я обясни как става това "омекване"?
усеща се едно омекване на ставите за сметка на стабилността им т.е. като си постигнеш целите(огъвкавиш се достатъчно),се връщаш на стандартния начин на хранене,а ставата вече като е разтегната е лесно да поддържа,обаче стабилноста на ставите се променя и издържат по-малко от преди и заради това мисля ,че не е много хубаво
![]()
Тези теории къде ги четеш? Стабилността на една става идва и от състоянието на меките тъкани около нея (мускули, сухожилия, връзки). Самата диета пречиства отпадъчните материали по ставите, които се натрупват при замърсяване с храни и при неизползване на пълния капацитет на ставата (върху ставата се получават наслагвания). Диетата освен, че чисти тези отпадъци и шлаки, подобрява ставното омазняване. Омекване на костите се получава при недостиг на калции.Първоначално написано от zoreto
А относно начина на хранене - не мисля, че има смисъл да се прави диета, ако после пак се консумират боклуци. Даже може и по-зле да стане, но не в диетата е причината.