.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

оризова диета

някой пробвал ли е оризовата диета .. ? Където 2 -3 седмици ядеш само варен ориз ... ! ако някои я пробвал да пише :P
    :P

Супер фен Аватара на zoreto
    найрая от това ,че е се приема нищо освен ориз,а има много неща,които е задължително да се ядът ,мозъка става като зрънце ориз

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    мозъка става като зрънце ориз

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    За пръв път чувам за "оризовата диета"
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Аз съм я правил с лечебна цел. Но тя е 60 дневна и не е само на ориз, но си има своите особености. Мога да ви пратя линк ако ви интересува, но не е сега момента за диети - по-скоро се правят пролетта.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    Аз съм я правил с лечебна цел. Но тя е 60 дневна и не е само на ориз, но си има своите особености. Мога да ви пратя линк ако ви интересува, но не е сега момента за диети - по-скоро се правят пролетта.
    Да,ако може прати линк,че ми стана интересно..

ЗАБЕЛЕЖКА. По време на тази диета урината помътнява, променят вида си и изпражненията. Възможни са болки в областта на черния дроб и жлъчката, пикочния мехур, бъбреците, ставите - те са вследствие на усиленото очистване на токсините от тялото

не мисля че е много погходящо за хора занимаващи се със спорт,защото ставита ставам много меки и надали води до нещо хубаво!

ЗАБЕЛЕЖКА. По време на тази диета урината помътнява, променят вида си и изпражненията. Възможни са болки в областта на черния дроб и жлъчката, пикочния мехур, бъбреците, ставите - те са вследствие на усиленото очистване на токсините от тялото

не мисля че е много погходящо за хора занимаващи се със спорт,защото ставита ставам много меки и надали води до нещо хубаво!
    Ставите ли стават меки?

Град
    Русе
    Мерси

не мисля че е много погходящо за хора занимаващи се със спорт,защото ставите ставам много меки и надали води до нещо хубаво!
    Ставите ли стават меки?
    да

Я обясни как става това "омекване"?

усеща се едно омекване на ставите за сметка на стабилността им т.е. като си постигнеш целите(огъвкавиш се достатъчно),се връщаш на стандартния начин на хранене,а ставата вече като е разтегната е лесно да поддържа,обаче стабилноста на ставите се променя и издържат по-малко от преди и заради това мисля ,че не е много хубаво

усеща се едно омекване на ставите за сметка на стабилността им т.е. като си постигнеш целите(огъвкавиш се достатъчно),се връщаш на стандартния начин на хранене,а ставата вече като е разтегната е лесно да поддържа,обаче стабилноста на ставите се променя и издържат по-малко от преди и заради това мисля ,че не е много хубаво
    Тези теории къде ги четеш? Стабилността на една става идва и от състоянието на меките тъкани около нея (мускули, сухожилия, връзки). Самата диета пречиства отпадъчните материали по ставите, които се натрупват при замърсяване с храни и при неизползване на пълния капацитет на ставата (върху ставата се получават наслагвания). Диетата освен, че чисти тези отпадъци и шлаки, подобрява ставното омазняване. Омекване на костите се получава при недостиг на калции.

А относно начина на хранене - не мисля, че има смисъл да се прави диета, ако после пак се консумират боклуци. Даже може и по-зле да стане, но не в диетата е причината.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си