- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1 Купонче=1 счупен прозорец
Ми значи ся нали сме грипна ваканция и ние решихме да я оползотворим като за 6 дена направихме 3 купона![]()
смисъл се напихме мн яко
.Ама последния купон леко излезе извън контрол и счупихме 1 джам та утре ще идем да измерим мерките на прозореца.Питах се дали някой знае колко пари ще струва стъклото 30тина лева?
еми зависи какъв тип е, колко е голямо.. питайте, но се съмнявам да е под 60-70лв.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Зависи наистина какъв тип е ... може да ви излезе соленичко.
Баща ми работи във фирма за дограма и такива работи .. каза ми някви квадрати и ме самнява да ви оправят 30 лв.![]()
Manchester United !!!
Ако е прозорец от нова дограма с двоенстъклопакет ще е по-солено, ако е нормален от старите - няма да излезне много, също зависи от квадратурата.![]()
мхмПървоначално написано от Peshec
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
един купон=един счупенн прозорец=равно на един бесен и един нещастен родител ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Прозореца е от старите не е с двоенстъклопакет.
nefchi_bs имаме 2 апартамента.В единия живеем, а другият е празен за това ще го оправим преди да са разбрали![]()
Доста добре казано.Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
Manchester United !!!
бреей ама големи майстори стеПървоначално написано от rafidola
,а кой ще ви го монтира бее
събирайте пари и тва си е...
Ами аз пък какво направих преди 2 седмициии...Ужас.. Бях сама и си търсех едни важни неща, обаче майка ми ги беше изхвърлила и страшно се ядосах... Най-близко беше шкафчето за обувки и му забих един къч.
Отчупи се част от вратичката.
На другия ден обикалях и купих едно лепило за дърво и сега е муцка.
Маниии, добре че все са на работа, та не видяха.
![]()
Та иначе предната вечер преди да лепя, търсех шкафчета в интернет.Като подарък за Коледа.
![]()
Аз избягвам да правя купони вкъщи.Знам, че е леко егоистично, тъй като не може само едни хора да правят партита... Ама на един такъв счупихме дъска на легло и съдрахме тапета.
![]()
леле Luscious_Heart![]()
![]()
![]()
![]()
към 100 лв.ще ти струва обикновен джам-като тия по училищата
иначе ако е по-голям тоя дето сте счупили-повече![]()
![]()
Ти обаче гледай да ги хванеш всичките ти приятели купонджии и да си поделите сумата за тоя прозорец. Аз затова избягвам да правя купони, някой като строши нещо и после ходи го гони, пиян бил, не знаел кво станало, няма пари.. И всичко на човека, дето е направил купона се изсипва.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Амии не знам.Около 60 лева,но нали знаеш,че и тоя дет ще го слага ще иска парички,абе както казаха преди мен,събираите пари и тва е...
Да не сте го чупили![]()
Еми на нова година брат ми и там неговите приятели се бяха събрали у един.. Един от тях се напил здравата и счупил прозорец и после си го плаща
п.с. - ти чуваш ли се?? 30 лв![]()
![]()
..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
луд ли си да купувате
остаяте го тай
и кат го видят ваще
са прайш на ударен и незнайш кво стаа
се едно некви 'хулигани' разбили джама![]()
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
Яко хейт към аватара тиПървоначално написано от SunnyTime
lonely walker... Лицааааааа..
Ние едип път счупихме и ни излезе 120 лв![]()
![]()
То майстори то кво ли не идваха да го монтират
![]()
Само един счупен прозорец, не се притеснявай. Летели са чинии, чаши, мебели през прозореца и какво ли още не.
И в никъкъв случай не го оправяйте вие, че и другите прозорци ше паднат.