знам че звучи тъпо обаче ще го разкажа... в даскалото има 2 шести класа - А и Б. та аз съм 6-ти -А- . нз що ама двата класа не можем да се понасяме само защото буквите ни са различни (предполагам ). аз специално нито ги мразя нито ги харесвам по простата причина че не ги познавам . непрекъснато по чиновете пише "6-ти А са тъпи. 6-ти Б са яки" или обратното. да не говорим че се срещат и изрази като "курви" "патки" "педали" и тем подобни. та можете ли да ми кажете има ли някакъв начин да ги сдобрим и да почнем да дружим като нормални човешки същества (опитахме всевъзможни неща включително и да кажем на класните) а да уточня: момичетата и от двата класа са доста злобни едни към други. а момчетата са толкова кухи (с извинение) че като дойдат момчетата от другия клас се събират двата класа пред вратата на нашата класна стая и играят смисъл ... разбирате. а после се оплакват на г-жата че от другия клас идват пред вратата като се има в предвид че г-жата каза да не ги пускаме да идват. аз нямам нищо общо с тая вражда обаче