.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland

ужасТ писна ми

Хора мн мн мн се извинявам знам че има 1293912830982193213 теми за пъпките обаче вече ми писва... започнаха да ми излизат много подкожни пъпки (ся са 4 ) ужас! хем боли, хем червено личи си от 192391289132 километра, хем пък и е грозно ужаснооо! ползвам clean & clear почистващ гел сутрин и вечер и после се мажа с тва garnier roll on .. а преди даскало си слагам на нивеа за мазна кожа кремчето ... плз хора кажете какво да правя не мога да ходя така ..да взема да отида на дерматолог?? много ми е променливо лицето ту имам пъпки и ми е ужасна кожата, ту ми е хубава и чиста .. ужасно грозно е и ми писва .. предварително благодаря .......
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    ами и аз бях така и след дълги прегоеори с мама тя реши да ме заведе на дерматолог и ли предписаха едни хапчета и едно кремче които наитина помогнаха. Свърши кремчети и хапчетата отидох пак изписа ми всеизвестното акне аът и в момента съм само на него и наистина много добра работа ми свършиха.Наще малко малко се изхарчиха ама се пак имаше смисъл. Така че ти препоръчвам да отидеш щото тия на garnier и cleanand clear само ще замажат полойението (ако може да се изразя така) надяжам се да съм помогнала

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Мажи си подкожните пъпки с ихтиол...и обърни внимание на това което ядеш.И иди на дерматолог.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    [На Метри От Земята]
    може да пробваш и със силицилов спирт.. но все пак бягай на дерматолог
    Просто аз

А защо не пробваш с козметик

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Дерматолог

Голям фен Аватара на play23
    Абе аз ходя и кво изписва ми френски продукти за по 20лвл, похарчил съм над 100лвл и нищо, не е гаранция дерматолога...

Град
    в света на приключенията ..
    Моето мнение е че кожата ти трябва да си почине (така да се каже.. ) от тия кремове.. Просто я почиствай редовно.Ако не се оправи до седмица можеш да питаш дерматолог.

Град
    wondeЯland
    хора мерси много за съветите но тия дни нямах възможност и сиг ще ходя другата седмица на дерматолог но ОМГ! мразя се мразя се мразя сее Просто си мих отново лицето с Clean & Clear и нз кво направих обаче разраних една подкожна пъпка или там каквато е иии то кръв нали потече и мислех че всичко ще се оправи но не! в момента ми е зачервено мястото и и и и е ужасно хората си мислят че съм се била с някого имате ли представа дали е инфектирано по дяволите идва ми да се гръмна а майка ми к'во разправяшее..че като се инфектира се стигало до случаи където ти режат кожата ОМГ

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    майка ми к'во разправяшее..че като се инфектира се стигало до случаи където ти режат кожата ОМГ
    Уау! Аз не бях чувала за такова нещо и честно казано не мисля че е вярно. Моето мнение е, че трябва да внимаваш какво ядеш. Пробвай една - две седмици без боклуци и, ако не се пооправи малко кожата ти отиди на дерматолог.

Град
    wondeЯland
    ами незнам или го е казала за да не си изтисквам пъпките.. но много ме е страх да не ми остане белег или к'во вечно ще си седи червено.................................... ...........много съм наплашена

И аз имам 2 такива по една на всяка буза..обоче ми излязоха щот ша ми идва и след туй се махат и ги мажа със стика на нивеа..ама и аз мисля да хадя на дерматолог

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от digitalgirl93
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    майка ми к'во разправяшее..че като се инфектира се стигало до случаи където ти режат кожата ОМГ
    Уау! Аз не бях чувала за такова нещо и честно казано не мисля че е вярно. Моето мнение е, че трябва да внимаваш какво ядеш. Пробвай една - две седмици без боклуци и, ако не се пооправи малко кожата ти отиди на дерматолог.
    О и аз това съм го чувала, но не ми се вярва..
    Но не ги изтисквай!! Така остават белезите .. аз имам белег от преди 3 години от пъпка където изтисках

Мажи ги с крем здраве или бочко и имай търпение да изчезнат :P
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Начинът на хранене указва огромно влияние. Ако се тъпчеш с боклуци това рано или късно ще си проличи по кожата ти, ако е чувствителна част от оргназима ти. Тоест има хора, при които това не се проявява по този начин, но това е един вид реакция на организма, която ти показва, че нещо не е наред. В тази възраст обаче да имаш пъпки си е нормално. Ако обаче са такива болезнени подутини това е признак за някакъв вътрешен проблем, който сам/а се сещаш, няма как да оправиш с мазила, дори 1000 лева да дадеш. Аз се мазах година с какво ли не заради абсолютно същия проблем и накрая се оказа гинекологична причина. Така е... иди на дерматолог, който най-вероятно ще ти изпише каквото сметне за добре или ще те изпрати на изследвания, ако реши че е нужно.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

ходя на козметик и кфо.. черните точки и пъпките пак си ги има,а петната след тях също ужас.. аз имам петна и върху тях периодично ми излизат нови и нови пъпки!аз ям както здравословна така и мн вредна храна,ама и от възрастта няма как.. кожата ми е мн суха,няма как да съм със спирт,а за дертолозите е добра идея! аз също си мразя кожата особено на лицето и трябва да я оправя,така че успех в борбата!

Супер фен Аватара на m1nik
    Скинорен + зинерит (30 кинта някъде) (сега съм на 4-те им опаковки). Струват майка си и баща си, но от всички боклуци, които съм ползвала тези пермахват вс. За 1 седмица и си личи ясна промяна да не говорим след месец си нов човек.
    ps. Clean & Clear е отново буклук.
    -не мацай с спирт, освен че щи игори пъпките щи изсуши лицето спр мнг
    -ако лицето ти е склонно към омазнямане, ползвай мокри кърпички, като махаш грима
    -за да ги скриеш пробвай коректор, пудра, фондютен
    )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си