- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едва ли ви интересува ..
слабо ме вълнува дали обичаш някъв капут.Първоначално написано от sunshinepp
това е единствената тема която ми допадна.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
а пък мен слабо ме интересува какво се опитва да мисли някакъв като тебе!Първоначално написано от kidwestern
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
не ми цитирай поста,грозна си ,дебела си ,космата си .
да не забравим и проста
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
като не си ме виждалл и не можеш да измислиш друго, трай си, че не знам кой от двама ни е простия..Първоначално написано от kidwestern
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
през кура ми е за теб чесно казано![]()
One 4 the money , two 4 the show
Ей тъпа лепетио аман от такива като тебе. Такива като тебе бой докато не им дойде мозъка, аман от компексари. Ти сигурно си 150кг, 6ти клас, по цял ден седи на ПЦто и са тъпче с пица и хамбургери.Първоначално написано от kidwestern
виж си аватара,циго
задник съм.
не съм го написала, че да заинтересовам някой..то си е за мене си и в моя си пост си пиша квото искам, кой го ебе и кой не дреме мии на мене..
![]()
I don`t care .. ;] ..
ами всъщност,съм 170 ии съм 4 клас повтарях няколко пъти просто,и не обичам пица,нито хамбургери,падам си по банички,и манджите на мама.. сад ли ти е? а да не забравя.. седя само от 11сутринта до 12 вечерта иначе спя,че ми се изморяват очитеПървоначално написано от Cybershot
задник съм.
фейл.Първоначално написано от sunshinepp
![]()
задник съм.
Иска се голяма смелост да си признаеш какво чувстваш в действителност, да признаеш грешките си и да кажеш истината.Ти каза всичко, което чувстваш дълбоко в себе си, сподели го с напълно непознати за теб хора.Това е най-важното, че имаш известна смелост в себе си, а всички рани се лекуват малко по малко.Пожелавам ти късмет и по бързо да се оправиш и да излезеш от тази ужасна ситуация, защото едва ли ти е леко![]()
Казах ти имаш късмет че не си от моя град, щях да те вкарам в някой контейнер!Първоначално написано от kidwestern
стегни се и продължавай (:
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
як ли си пред компа?Първоначално написано от Cybershot
задник съм.
форумни биячи (bow)
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
kidwestern ти си моя идол пич :P
И отдели половин час да пишеш нещо, което никой няма да прочете?
само осрахте темата с ваще глупости![]()
мноо си проста ма ! няма значение на колко години е ! момичето си излива душата..нито можеш да чувстваш 'место нея нито можеш да заеш кфо и е ! като започните с тфа на колко години си ..напрао ми са досира ! аййй спрете са вече щот сте супер смешни ! няма определена възраст за тфа кфо ще преживееш ...пффф бахти повърхностните !всеки е имал и има тежки моменти за ко само ги нападате...щом не ви интересува -ей там горе Х-са ..дееба и мушмолите!Първоначално написано от Kukumqvka
If I played you like a toy?
Всеки ще ти каже, да продължаваш напред и т.н. така че не искам и аз да го повтарям![]()
Знам, че на думи звучи много по-лесно, а всъщност съвсем не е така. И на мен ми стана тъжно като прочетох историята ти, и какво си преживялаТова е твърде много за 1 човек
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от SFxHC
много точно казано.. замисли се .. смея да твърдя че съм иzпадла в твоята ситуация .. но въпреки всичко се още съм себе си и се държа ! ако искаш потърси помоща на училищния психолог и сподели това което си написла и тук и ще ти олекне доста ..гарантирам ти го !
If I played you like a toy?
Ами прочетох почти всичките коментари и благодаря на повечето...
сега малко се срамувам от написаното,но нямам какво да крия. И не
не съм на 13 нито на 14.. почти на 18 съм. И не съм в пубертета,той премина вече. Просто ако и вие бяхте на моето място,нямаше да ви е толкова лесно и хубаво... Но не ви се сърдя,всички сме различни.
Поне видях, че се намират още хора готоеи да помогнат и излушат.
Лошото е че все аз не попадам на такиваИ относно това от къде съм,за сега съм от Свищов.
Мерси отново за коментарите, а другите
спорове които даже и не си направих труда да прочета - няма смисъл да ги коменирвам. ...
![]()
Спокойно,миличка.Много скоро ще се появи нещо,което ще те зарадва истински и ще погледнеш с нови очи на живота