.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    а бе и аз седях вкъщи и се самосъжелявах заради 1 момче обаче.. иии сега срещнах друго, коетоо ми прави живота невероятен!!! самоо да си кажа

ОБИЧАМ ТЕ ИВОО!! [H]

СЪВЗЕМАЙ СЕ И СЕ ЗАМИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ!
    слабо ме вълнува дали обичаш някъв капут.

това е единствената тема която ми допадна.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    а бе и аз седях вкъщи и се самосъжелявах заради 1 момче обаче.. иии сега срещнах друго, коетоо ми прави живота невероятен!!! самоо да си кажа

ОБИЧАМ ТЕ ИВОО!! [H]

СЪВЗЕМАЙ СЕ И СЕ ЗАМИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ!
    слабо ме вълнува дали обичаш някъв капут.това е единствената тема която ми допадна.
    а пък мен слабо ме интересува какво се опитва да мисли някакъв като тебе!
    I don`t care .. ;] ..

не ми цитирай поста,грозна си ,дебела си ,космата си .
    да не забравим и проста
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

да не забравим и проста
    като не си ме виждалл и не можеш да измислиш друго, трай си, че не знам кой от двама ни е простия..
    I don`t care .. ;] ..

Град
    ДжойнтЛенД
    през кура ми е за теб чесно казано
    One 4 the money , two 4 the show

Супер фен
    да не забравим и проста
    Ей тъпа лепетио аман от такива като тебе. Такива като тебе бой докато не им дойде мозъка, аман от компексари. Ти сигурно си 150кг, 6ти клас, по цял ден седи на ПЦто и са тъпче с пица и хамбургери.

виж си аватара,циго
    задник съм.

не съм го написала, че да заинтересовам някой.. то си е за мене си и в моя си пост си пиша квото искам, кой го ебе и кой не дреме мии на мене..
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    да не забравим и проста
    Ей тъпа лепетио аман от такива като тебе. Такива като тебе бой докато не им дойде мозъка, аман от компексари. Ти сигурно си 150кг, 6ти клас, по цял ден седи на ПЦто и са тъпче с пица и хамбургери.
    ами всъщност,съм 170 ии съм 4 клас повтарях няколко пъти просто,и не обичам пица,нито хамбургери,падам си по банички,и манджите на мама.. сад ли ти е? а да не забравя.. седя само от 11сутринта до 12 вечерта иначе спя,че ми се изморяват очите
    задник съм.

не съм го написала, че да заинтересовам някой.. то си е за мене си и в моя си пост си пиша квото искам, кой го е** и кой не дреме мии на мене..
    фейл.
    задник съм.

Иска се голяма смелост да си признаеш какво чувстваш в действителност, да признаеш грешките си и да кажеш истината.Ти каза всичко, което чувстваш дълбоко в себе си, сподели го с напълно непознати за теб хора.Това е най-важното, че имаш известна смелост в себе си, а всички рани се лекуват малко по малко.Пожелавам ти късмет и по бързо да се оправиш и да излезеш от тази ужасна ситуация, защото едва ли ти е леко

Супер фен
    да не забравим и проста
    ами всъщност,съм 170 ии съм 4 клас повтарях няколко пъти просто,и не обичам пица,нито хамбургери,падам си по банички,и манджите на мама.. сад ли ти е? а да не забравя.. седя само от 11сутринта до 12 вечерта иначе спя,че ми се изморяват очите
    Казах ти имаш късмет че не си от моя град, щях да те вкарам в някой контейнер!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    стегни се и продължавай (:
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

да не забравим и проста
    Казах ти имаш късмет че не си от моя град, щях да те вкарам в някой контейнер!
    як ли си пред компа?
    задник съм.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    форумни биячи (bow)
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

kidwestern ти си моя идол пич :P

Guest
    И отдели половин час да пишеш нещо, което никой няма да прочете?

Голям фен
    само осрахте темата с ваще глупости

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    На колко си ? 14..15 ?
    Нищо не си загубила,те първа ще откриваш неща,които си мислила,че никога няма да намериш
    мноо си проста ма ! няма значение на колко години е ! момичето си излива душата..нито можеш да чувстваш 'место нея нито можеш да заеш кфо и е ! като започните с тфа на колко години си ..напрао ми са досира ! аййй спрете са вече щот сте супер смешни ! няма определена възраст за тфа кфо ще преживееш ...пффф бахти повърхностните !всеки е имал и има тежки моменти за ко само ги нападате...щом не ви интересува -ей там горе Х-са ..дееба и мушмолите!
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Всеки ще ти каже, да продължаваш напред и т.н. така че не искам и аз да го повтарям
    Знам, че на думи звучи много по-лесно, а всъщност съвсем не е така. И на мен ми стана тъжно като прочетох историята ти, и какво си преживяла Това е твърде много за 1 човек
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SFxHC
    Хмммм принципно е много трудно да кажеш каквото и да било на човек в такова положение.....
    Не искам да ти казвам да се държиш и така нататака.НЕ върши работа.
    Ще ти кажа че каквото и да става трябва да оцеляваш и да се държиш.
    Колкото и гадно да става......стъпвай здраво, трий чуждите храчки от лицето и сълзите от очите и мачкай, казва ти го човек с баща който пие, майка която е починала и бивша която му унищожи живота, човек дето е правил големи (МНОГО ГОЛЕМИ ) глупост. НЕ е лесно, никога няма да е, лесно е само първото проплакване след като се родиш. Не си мрази живота, безсмислено е, не се самосъжалявай това също не помага.
    Намери си психически отдушник (занимание, някаква музика каквото и да е, няма да ти помогне, но ще те успокои за да намериш решенията)
    Колкото до изневерите...хм.....замисли се тогава, щом и тоя човек ти е размазал сърцето на парчета, дали си заслужава да тъжиш по него, не си сама бе!!!! Има хора като тебе които стига да намериш ще получиш подкрепа от тях. МАЧКАЙ НАПРЕД СМЕЛО И ОЦЕЛЕЙ...ЩЕ СТАНЕШ ИДЕАЛЕН ЧОВЕК САМО КОГАТО ОТКРИЕШ ПЪТЯ СИ!

много точно казано.. замисли се .. смея да твърдя че съм иzпадла в твоята ситуация .. но въпреки всичко се още съм себе си и се държа ! ако искаш потърси помоща на училищния психолог и сподели това което си написла и тук и ще ти олекне доста ..гарантирам ти го !
    If I played you like a toy?

Ами прочетох почти всичките коментари и благодаря на повечето...
    сега малко се срамувам от написаното,но нямам какво да крия. И не
    не съм на 13 нито на 14.. почти на 18 съм. И не съм в пубертета,той премина вече. Просто ако и вие бяхте на моето място,нямаше да ви е толкова лесно и хубаво... Но не ви се сърдя,всички сме различни.
    Поне видях, че се намират още хора готоеи да помогнат и излушат.
    Лошото е че все аз не попадам на такива И относно това от къде съм,за сега съм от Свищов.
    Мерси отново за коментарите, а другите
    спорове които даже и не си направих труда да прочета - няма смисъл да ги коменирвам. ...

Спокойно,миличка.Много скоро ще се появи нещо,което ще те зарадва истински и ще погледнеш с нови очи на живота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си