- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- БОЛКАТА Е УЖАСНА!!! (мненията ви са важни!) ;(
Здравейте....проблема ми е следния:запознах се с едно момиче в началото на годината.В последствие тръгнахме и бяхме мн. щастливи!беше ни мн. хубаво заедно!но минаха 7 месеца и аз бъх съкратен от работото си ! имах и др. проблеми!и просто не се чувствах щастлив и весел!!И това нея я натоварваше!и се стигна до там ,че да си кажем ,че че трябва за сега да се разделим!Да се пооправят нещата да си стъпя на краката и тогава вече можем да поговорим за този втори шанс!Тя ми казваше че ме обича и ,че я е страх да не ме изгуби!И ,че иска да сме задно!И и казах ,че ще се боря за този 2-ри шанс!И каквото зависи от мен ще го направя!! И когато се разделихми тя ми каза:кажи ми ,че нещата ще се оправят!И аз ест. казах ,че нещата ще се оправят!И сега сме разделени от няколко дни.Вие как мислите .... как бихте постъпили??Бихте ли дали 2-ри шанс на някой ,с който ви е било добре и сте били щастливи??Наистина понякога има спънки в някои връзки...но мисля че са поправими!!и искам да я помоля за този 2-ри шанс!!но нека наистина мине малко време!!Вие как мислите??Благодаря предварително!!
Аз мисля, че всичко ще се оправи. Важното е да има безусловна любов.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Предполагам, че винаги бих дала втори шанс на някого, с когото съм била щастлива, стига да знам, че още ме обича..
Само спокойно ! Успехчета ! :P
Бях помолена за този втори шанс и аз го дадох, но при мен нещата стояха малко по-различно. Онзи човек явно искаше този втори шанс, за да ми го върне(знам ли) и ми го върна по много гаден начин. Бих казала, че още продължава да го прави.
Предполагам, че тя ще ти даде втори шанс, но не виждам реална причина за вашата раздяла. Точно в тези моменти трябва да сте заедно, когато ти имаш нужда от нея.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
2-ри шанс за какво ? Ти не си направил НИЩО НЕРЕДНО !!! Не виждам къде си сгрешил, че да има да се поправяш, да се поправиш че нямаш пари в момента и че ти е изнервено ? Нормално е да ти е изнервено така като чета явно не ходиш вече на училище, ти не може по цял ден да се мотаеш.. трябва да се работи.. и мисля, че приятелката ти е някаква глезла , която иска всичко да и върви идеално, да сте винаги щастливи и весели. Ще ти го кажа така, човека отсреща ако му пука ще е с теб дори и в трудните моменти, защото тогава се разбира кой е истински и кой е лицемер.. Тоест тя не заслужава 2ри шанс щом се е отказала от теб в труден момент.. и по скоро и тегли една.
Какъв шанс пък тя ще ти дава? Ти трябва да и дадеш шанс, защото тя иска да скъсате! Това, че ти я защитаваш е друг проблем.
Умирайте гадни кучета ! Няма да си тормозя очите да чета тази шльокавица.....
НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА МАМКА ВИ !!!!!
De-Phazz - Anchorless
аз бих дала втори шанс![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
време еПървоначално написано от Vichko0o
![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Първоначално написано от Vichko0o
Брях,брях
за крадец не ставаш сине ти си будалааааа![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ако наистина се обичате, ще се оправитеУспех
![]()
Трагедията е пълна...
Болката е ужасна ... пъф . Мене ме болеше като се раздлих преди 1-2 седмици с приятелката ми . Година и нещо бяхме заедно . Ревах , плаках , блъсках си главата в стената , виках и най -вече се напивах до несвяст , първите 3 дни след като се разделихме беше ужасно ... Сега след толкова малко време откакто се разделихме я забравих , защото се появиха две други момичета в моя живот .
Честно казано за втория шанс не знам . С предишната ми приятелка си дадохме втори и сега къде сме ? Разделени и без всякакви чувства един от друг ... е може би още гори едно пламъче вътре в мен , но за нея не знам .
Накратко , ако я обичаш дай й този втори шанс , а щом и тя те обича ... не виждам какво се чудиш .![]()