.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Град
    Пловдив

Тайните,които ти разкрива прегръдката му

Начинът,по който твоят човек те прегръща,говори много за чувствата му към теб.Разгадай мистерията с нашите ценни разкрития какво се върти в главата му.

Змийска атака
    Приближава откъм гърба ти и те прегръща през гърдите.
    Дори и още да не ти е признал,че те обича,мъж,който те прегръща по този начин,със сигурност е влюбен в теб.Той обгръща тялото ти като с плащ,краката ви са преплетени,ти си отпуснала тялото си в ръцете му...Това говори само една-той иска да те притежава.Специалистите по поведенческа психология са категорични,че закриването на гърба ти показва,че той иска да те защитава.Но наред с това,той демонстратира и мъжествеността си-сила и надмощие.Единственото излкючение е ако той винаги те прегръща откъм гърба-това означава,че търси по-близка връзка,но мисли,че си недостъпна.По този начин избягва да се гушкате в лице,защото се страхува,че не си падаш достатъчно по него.

Погалването
    Той нежно гали гърба ти,докато те прегръща.
    Това е жест на привързаност и показва,че той много те обича.Гърбът е много уязвима част от тялото-тъй като нямаш визуален контакт,докосването обикновено предизвиква тревога,обясняват психолозите.Нежното погалване на тази зона показва,че той иска да се грижи за теб и да те защитава.Не се изненадвай обаче,ако милото му докосване прерасне съвсем скоро в любовна игра.Галенето е сексуален жест и може да го възбуди.Този вид прегръдка може и да означава,че той има нужда от утеха или успокоение(дори и да не ти го е казал в прав текст).Да докосваш гърба на партньора си е успокояващо,и хората подсъзнателно се стремят към това,когато имат нужда от подкрепа,ако са тъжни или потиснати.Следователно,тво ят човек може да гали гърба ти,защото,без да съзнава,самият той има мужда от това.Затова ако ти се струва,че е малко отнесен,дари го с много нежност и го попитай дали всичко е наред.

Потупването
    Потупва те по горната част на гърба,докато те прегръща.
    Такаа,тук вече е сложно.Ще започнем с най-лошия възможен сценарий-хич не си пада по теб.Така мъжете прегръщат приятелите си.Ако някой те прегръща често по този начин,това означава,че връзката ви няма бъдеще.Да речем,ако гаджето ти или някой,когото харесваш,те прегърне така,докато сте в заведение-възможно е да го прави,за да демонстрира,че отношенията ви не са се задъбочили и той все още е "на пазара".Ако го направи,докато сте сами,значи пламъкът помежду ви си е отишъл или ти е сърдит.Не,не се паникьосвай още!Психолозите са категорични,че ако "потупването" не е редовно явление,няма място за притеснение.И освен това,има и други причини1)Ако трябва да правиш нещо,от което се притесняваш-да речем,сватбена реч-той счита потупването за жест на подкрепа(както треньорите потупват състезателите по гърба).(2)Ако сте сред хора,с такава прегръдка ти показва,че не си пада по публичните ласки и предпочита милувките насаме.(3)Ако се занимава с друго в момента-с iPhone си или гледа телевизия-не му се сърди и не го приемай лично.В момента умът му е другаде.

През талията
    Обгръща с ръце кръста ти и те накланя към себе си.
    Охооо!Това момче определено те желае.Поставянето на телата ви в положение таз срещу таз означава,че мислите му към теб със сигурност са похотливи.Колкото повече се снишават ръцете му по тялото ти,толкова повече желанието му се покачва.Има само един последен детайл-главата му докосва ли се до твоята?Това означава,че иска да слеете не само телата си,но и мислите си,гарантират психолозите.Превод:ако връзката ви е отскоро,значи за него не си поредната бройка;ако сте заедно от известно време,значи е готов да станете по интимни-и емоционално,и душевно...

Източник"Космополитан" декември 2009 брой 12
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Guest

Re: Тайните,които ти разкрива прегръдката му

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    Специалистите по поведенческа психология са категорични,че закриването на гърба ти показва,че той иска да те защитава.
    Или че иска да ти хване циците.

Промивки на мозъка...винаги прегръщам момичетата ( приятелки или не ) по един и същ начин.

Glory,Glory Manchester United!!!

Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    Промивки на мозъка...винаги прегръщам момичетата ( приятелки или не ) по един и същ начин.

слабо ме вълнува
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    Пловдив
    нз,при мен е точно както е описано в статията..и може би не само при мен то си е казано,всичко е на подсъзнателно ниво
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

кое? тва че неща ти фана циците ли?
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    million miles away (:
    cosmopolitan.bg... знам го вече,донякъде е вярно
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Вие сериозно ли бе, а тайните на начина по който сере??За тях кой ще пише, а???

Земи хвърляй БОБ по-добре ..
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    Вие сериозно ли бе, а тайните на начина по който сере??За тях кой ще пише, а???

Земи хвърляй БОБ по-добре ..
    Мъжете са еднотипни,серат по един и същи начин,няма смисъл.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    И вие ли си натискате коремчето за да излезе по-бързо когато бързате? Мислех, че само аз...

или задника

Скайп - dark_elf2

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от StringTheorist
    И вие ли си натискате коремчето за да излезе по-бързо когато бързате? Мислех, че само аз...
    не съм мъжжж

това да не е гайда, че колкото по - силно натискаш - толкова по - бързо да излиза - то тогава тия със запек щяха само да се ръгнат в корема рязко и то да изхвърчи

Скайп - dark_elf2

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    или задника
    Когато няма какво да правя си го прибирам обратно, че да го изакам пак - с ръце, ако имаш това в предвид.

не съм мъжжж
    Не съм казвал, че си такъв.

имма предвид, че при прегръдка не само циците, ми и задника е обякт на хващане.

Скайп - dark_elf2

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от StringTheorist
    не съм мъжжж
    Не съм казвал, че си такъв.
    а..ми добре не,честно,стори ми се,че не си разбрал нещо,затова казвам..

Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    имма предвид, че при прегръдка не само циците, ми и задника е обякт на хващане.
    В cosmopolitan още пишеше,че колкото по-надолу се спускат ръцете му,толкова повече се повишава желанието му.

е, това със сигурност е така.

Скайп - dark_elf2

Искам за различните начини на биене на шамари- кой е успокоителен, кой е с любов, кой е шеговит, кой е приятелски, кой е сплашващ, кой е с пренебрежение и т.н.

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от peshost
    Искам за различните начини на биене на шамари- кой е успокоителен, кой е с любов, кой е шеговит, кой е приятелски, кой е сплашващ, кой е с пренебрежение и т.н.
    But why???

че ти ако не можеш да разбереш кой шамар какъв е - накъде си тръгнал?

Скайп - dark_elf2

Град
    Пловдив
    статията ми се стори интересна и реших да я постна.нз,че я има в сайта,преписах я от списанието,занимавах се,защото реших,че на някои хора ще им хареса.не ми се подигравайте на труда,моля.спама е в Кофата
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

не се подигравам, статията е интересна за прочитане, просто, нали знаеш, едно мнение като тръгне и като се почне да му се отговаря

Скайп - dark_elf2

статията ми се стори интересна и реших да я постна.нз,че я има в сайта,преписах я от списанието,занимавах се,защото реших,че на някои хора ще им хареса.не ми се подигравайте на труда,моля.спама е в Кофата
    Ееее не тъжи дее Мене ме хареса само се пошегувах айде стига.

Град
    million miles away (:
    аз не се подигравам,само да кажа,почти всичко е вярно от статията. А т'ва къде трябва да се спами мн хора не ги бърка като гледам..

всъщност, даже добавяме идеи, които са верни

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си