.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Едва ли ви интересува ..

Но...мразя живота си!
    Не видях много хубави неща и много добри хора ..
    Сега стоя сама удома и се самосъжелявам а не трябва знам!
    Просто понякога човек не е способен да задуржи всичко което
    му тежи.
    Загубих много любими хора, и май и загубих донякъде себе си.
    Не искам никой да ме съжелява или да ми се присмива,
    просто съм в момент в който съм сигорна че всеки е бил...
    Замислям се,защо всичко се струпва на добрите .....
    и как има хора толкова безразлични,толкова студени.
    Винаги съм се опитвала да бъда такава,към тези естествено който са си го заслужили. Но аз не съм такава..добра съм,вярна съм.......
    И затова все аз го изяждам.Сега съм в града в който сам отрасла...
    и в който загубих дома си, приятелите си,.... исках да се върна
    и ето ме .. над компютъра плачейки!
    А уж това беше моята мечта.
    Загубих и единственото момче което ме накара да се почувствам
    красива и обичана...
    Загубих и майка си,жена която искаше да збъдне мечтата ми.
    Върна ме у дома....
    Но сега си нямам никой и нищо....
    Има едно единственно място кудето мога да си поплача,
    и това е гроба на баба ми.
    Никой.........не ме разбира..
    На никой не смея да се доверя...
    Чувствам се самотна.. и не е само чувство,май наистина си е така.
    Нямам желание за нищо... опитвах се да забравя някой неща,
    но няма как да стане. Миналото не се забравя никога.
    Момчето,което ме обичаше ми изневери, и няма такава болка..
    на никой не я пожелавам.Така е то в живота дори и най милия човек би ти забил нож в гърба.....................
    Доста видях от живота и не искам да гледам повече
    как всички се мразят,се обиждат,клюкарят,изневеряв ат...провалят си живота с алкохол и наркотици.......И как умират хората,които си имат всичко.
    Толкова много неща са в моята глава и няма на кой да си ги излея.
    Защото никой няма да ме разбере.
    ...............Вече не се чувствам обичана а предадена и използвана.
    Вече не се чувствам и момиче,което има семейство,може би защото нямам. Имам само 1 майка,която е на 2000км от мен.
    Когато отида в къщата в която съм израсла...в която живеят други хора,виждам само спомени. Влизам с старата спалня на мама,поплаквам си и си отивам.... Няма я вече баба да ме посрещне,нито пък кучето което ми беше най-добрия приятел....нито
    мама ........Поолекна ми малко...но никога няма да е достатъчно.............................. .................................................. .............................

милото... ;/ отиди да поспиш малко ще се почувстваш по-добре..
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    На колко си ? 14..15 ?
    Нищо не си загубила,те първа ще откриваш неща,които си мислила,че никога няма да намериш

Град
    В.Търново
    от кой град си?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    абе спокоjно,всичко ще се оправи недей да плачеш(голяма гушка)
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    милатааа наистина ти съчувствам и аз съм донякъде в такова положение мама е чак на 5000 км от мен а аз съм при баба и дядо. Това ще продължи цели 5 месеца имам само един скапан скайп където мога да си попиша с най-добрата приятелка която също е на 5000 км. Да и се оплача за положението в което съм. Разбира момче е виновно. Много ми се струпа напоследък, знам че ще се оправя но искам да стане по-скоро. Ужасно е...

Наистина ти пожелавам от все сърце нещата да се оправят и да бъдеш щастлива! Не се предавай има и по-зле от нас.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Права си, не ни интересува.

Супер фен
    За жалост ми е познато това. В такъв случай само алкохола помага. Каквото и да ми говорите преживял съм го и само това помага. Няма смисъл да плачеш и т.н. няма да промениш нищо. Животът тече, няма смисъл да стоиш на едно място и да се самосъжеляваш.

Супер фен
    "Едва ли ви интересува .."

Ето виждаш ли няма нужда да ти го казваме, ти си знаеш

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    За жалост ми е познато това. В такъв случай само алкохола помага. Каквото и да ми говорите преживял съм го и само това помага. Няма смисъл да плачеш и т.н. няма да промениш нищо. Животът тече, няма смисъл да стоиш на едно място и да се самосъжеляваш.
    Напротив!! Да се напиваш в такава ситуация е най-лошото,което можеш да направиш,от опит знам. Аз съшо се чувствах така,като бях на 13-14 някъде,преминах през някакъв период..Но всичко ще се оправи,повярвай ми,за никой в този живот няма вечно щастие и вечна тъга !
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Напротив!! Да се напиваш в такава ситуация е най-лошото,което можеш да направиш,от опит знам. Аз съшо се чувствах така,като бях на 13-14 някъде,преминах през някакъв период..Но всичко ще се оправи,повярвай ми,за никой в този живот няма вечно щастие и вечна тъга !

Не ми отговори на въпроса в Дневника. Ще се радвам да го направиш ... Извинявам се за оф топика (:

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    абе какви 13-14... аз бях на 16.... като имах подобен проблем

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes

Еее браат не можа ли по-грубо,па като не те интересува-не пиши-иначе към аворката-винаги може и да е по-зле,радвай се на това ,което все още имаш
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Таити
    Кофти ситуация... надявам се скоро да се оправиш
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    Hate City Sofia
    Хмммм принципно е много трудно да кажеш каквото и да било на човек в такова положение.....
    Не искам да ти казвам да се държиш и така нататака.НЕ върши работа.
    Ще ти кажа че каквото и да става трябва да оцеляваш и да се държиш.
    Колкото и гадно да става......стъпвай здраво, трий чуждите храчки от лицето и сълзите от очите и мачкай, казва ти го човек с баща който пие, майка която е починала и бивша която му унищожи живота, човек дето е правил големи (МНОГО ГОЛЕМИ ) глупост. НЕ е лесно, никога няма да е, лесно е само първото проплакване след като се родиш. Не си мрази живота, безсмислено е, не се самосъжалявай това също не помага.
    Намери си психически отдушник (занимание, някаква музика каквото и да е, няма да ти помогне, но ще те успокои за да намериш решенията)
    Колкото до изневерите...хм.....замисли се тогава, щом и тоя човек ти е размазал сърцето на парчета, дали си заслужава да тъжиш по него, не си сама бе!!!! Има хора като тебе които стига да намериш ще получиш подкрепа от тях. МАЧКАЙ НАПРЕД СМЕЛО И ОЦЕЛЕЙ...ЩЕ СТАНЕШ ИДЕАЛЕН ЧОВЕК САМО КОГАТО ОТКРИЕШ ПЪТЯ СИ!
    To The Threshold

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Eee kaто не те интересува защо изобщо си праиш шибаният труд да пишеш??????
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от SFxHC
    ...

Пожелавам ти скоро да се видиш с майка си, пожелавам ти да намериш най-доброто момче на света, на което да имаш доверие и то да го е заслужило, пожелавам ти да намериш много много истински приятели, с които никога да не се чувстваш самотна и нещастна, каквото и да се случи те да са до теб, пожелавам ти да забравиш скръбта по баба ти... И съм сигурна, че всичко това ще ти се случи много скоро, ако се вземеш в ръце и вместо да пишеш на компютъра излез навън, дори и да си сама, въздухът ще те накара да мислиш по-трезво. Радвай се на природата и на живота си.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Цитирай Първоначално написано от SFxHC
    ...

"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Голям фен
    няма да кажа че те рзбирам и знам как се чувстваш,защото не знам,но искрено се надявам да се оправиш и трябва да поговориш с някого и да се довериш на някого понеже знам какво е да не можеш да се довериш надявам се да се оправиш скоро

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Много много гадно Насълзиха ми се очите, наистина.
    Ще ти кажа нещо и аз съм изгубла много много важен за мен човек, скоро ще изгубя друг близък човек, който е на 2400км от мен и може би дори няма да е жив да го видя за последно.Освен това, когато се преместих в чужбина дълго време нямах никакви приятели, защото първо трябваше да науча езика и тн.В крайна сметка сега чак си намерих истински приятели.Моят приятел (гадже) го имам вече повече от година и половина и те разбирам как се чувстваш, не защото ми е изневерявал (никога не ме е наранявал, страшно много се обичаме и уважаваме), но просто, защото зная какво ще ми е ако го изгубя.
    Искам да ти кажа, че ако сега спреш да се бориш никога нищо няма да се подобри.Трябва просто да стъпнеш на краката си.Не се предавай.Повярвай баба ти не иска да те вижда тъжна.Не я разочаровай, а я направи щастлива.

Ще го преживееш Давай напред... и напред и напред..

Град
    Враца
    Много хора мразят живота си, повярвай, не си единствена. Не винаги.. всъщност почти никога не е честно.. Но това е живота – пречки, грешки, падения.. За никого не е честно.. Абсолютно всички хора имат и своите лоши моменти.
    Аз съм същата като теб – просто немога да съм лоша с хората. Не мога да.. не ми пука.. Най-лошото е, че търпя и го трупам, после го изкарвам точно на тези, които обичам най-много..
    И аз се чувствам доста сама напоследък – губя приятели, и то осъзнавайки, че вината е изцяло моя. Винаги съм обвинявала другите за неправдите в живота ми, и сега просто всички.. си тръгват.. Май става късно да се поправям.. Ноо какво ми остава? 
    Напоследък ми е адски напрегнато и нервно, а когато съм в такова положение доста редовно ми се реве.. Ходя си с насълзени очи, без настроение.. И се самосъжалявам.. И няма смисъл..
    Единственото, което остава е надеждата, нали? Бъди сигърна – няма винаги да е така. Лошите моменти идват и си отиват. Просто трябва да се държиш.
    Имам доста ясна представа какво ти е, повярвай.. Плачи си, изкарвай си го накъде, но не го събирай в себе си.
    Голяма борба си е живота.. Лошото е, че и аз вече не съм сигурна дали си струва..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

а бе и аз седях вкъщи и се самосъжелявах заради 1 момче обаче.. иии сега срещнах друго, коетоо ми прави живота невероятен!!! самоо да си кажа

ОБИЧАМ ТЕ ИВОО!! [H]

СЪВЗЕМАЙ СЕ И СЕ ЗАМИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ!
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes

Калоо.. без да си толкова лош !
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове