- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Коледни купони с даскалото - къде и как? :)
Здравейте, хора
Понеже наближава Коледа, с това и коледните тържества по училищата, та ми беше интересно как отбелязвате празника? Къде се събирате? Става ли купона или не чак толкова...?
Е, вие сте![]()
Не сме много задружни с класа .. те организират някакво събиране с хората от бившите им класове и са наели някакъв бар в който ще се съберат, но аз няма да отида.. уж ще е весело, но няма да познавам никой от бившите им класове и няма да ми е приятно предпочитам да се събера с приятели и да идем някъде..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Нашият клас е много задружен, но не празнуваме в заведение.Ще направим като миналата година - 26 човека сме, разпределяме се кой какво ще носи - ядене, пиене и т.н. Класната си носи лаптопа, някой си взима флашката, друг носи колони и в класната стая си правим луд купон - ядене, пиене, музика, танци и така. Като миналата година, голям купон беше 2 часа
Няма нужда от заведение.
![]()
Досега не сме успели да се организираме, съмнява ме, че тази година ще успеем. А и сме много разделени на групички => няма да празнуваме заедно.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ше ходим на хижа класа![]()
Мега размазването ше е![]()
Брях,брях
Аз искам, но просто от супер несериозни хора вече нищо не очаквам ! Мега тъпи са всички...![]()
To infinity and beyond.
хмм....попринцип се организира нещо мащабно (всички ученици и даскали), тази година пак ще е така. Ще има малко "речи".... нз какво др да кажа и после DJ....Абе общо взето купон ще е.
Ами ние се събираме в барче..не само нашия клас а и хора от други класове в училищетопреди години сме се събирали и в класната стая с ядене, пиене и музика..но мисля, че в барчето е по-хубаво..силна музика, ядене и вс останало..учителите идват ако искат
иначе като цяло е мн весело..мениме си и подаръци
![]()
![]()
Коледен бал... и отделно ще се събираме класа. Абе купони яко![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Просто в класната стая с класа, ще ядем кифли с шоколади ще пием сок и ще получим оценките си
![]()
![]()
Ще ходим на механа с класа..ии още няколко класа..нямам търпение![]()
Ние гласувахме:
1. Дискотека с други класове
2. Сами в класната стая
Бяхме решили в дискотека (аз бях против), но заради един голям побой на ученици от нашия клас, провали плановете и аз бях много щастливаРазбрахме се всеки да носи по нещо, но в понеделник (денят за празнуване) като отидох на училище, разбрах че никой освен мен не носи нищо. И през голямото междучасие класната ме пита какво ще става и аз и казах че нямаме организация и тя каза, че от 12:30 до 13:00 ще ни чака и азко няма нищо, ще си тръгва. И аз нали съм председател на класа, казах да събираме пари (кой колкото дава) и те приеха. До края на часовете от 8. души събрахме 20 лв. и след часовете веднага до магазина, купихме нещо за ядене (абе изхарчихме парите
), аз носех музика с флашката, а Цецо, нали живее срещу училището, донесе тонколони и 10 човека си прекарахме супер готино
,а тези които бяха за дискотека, дето не дойдоха, да са пукнат от яд
![]()
![]()
Ами ние бяхме на заведение..Целия клас..Прекарахме чудесно
![]()
....
Ядене,пиене,песни,танци![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.