.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    Somewhere in the nowhere :)

Коледни купони с даскалото - къде и как? :)

Здравейте, хора
    Понеже наближава Коледа, с това и коледните тържества по училищата, та ми беше интересно как отбелязвате празника? Къде се събирате? Става ли купона или не чак толкова...?
    Е, вие сте

Град
    Бургас
    Не сме много задружни с класа .. те организират някакво събиране с хората от бившите им класове и са наели някакъв бар в който ще се съберат, но аз няма да отида.. уж ще е весело, но няма да познавам никой от бившите им класове и няма да ми е приятно предпочитам да се събера с приятели и да идем някъде..
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    around the world !
    Нашият клас е много задружен, но не празнуваме в заведение. Ще направим като миналата година - 26 човека сме, разпределяме се кой какво ще носи - ядене, пиене и т.н. Класната си носи лаптопа, някой си взима флашката, друг носи колони и в класната стая си правим луд купон - ядене, пиене, музика, танци и така. Като миналата година, голям купон беше 2 часа Няма нужда от заведение.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Досега не сме успели да се организираме, съмнява ме, че тази година ще успеем. А и сме много разделени на групички => няма да празнуваме заедно.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

В класната стая-ядене, пиене, серене,точкЪ,боб-пробУем!?

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ше ходим на хижа класа
    Мега размазването ше е
    Брях,брях

Супер фен Аватара на cookie_master
    мисля,че няма да правим нищо
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на Infinity
    Аз искам, но просто от супер несериозни хора вече нищо не очаквам ! Мега тъпи са всички...
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    хмм....попринцип се организира нещо мащабно (всички ученици и даскали), тази година пак ще е така. Ще има малко "речи".... нз какво др да кажа и после DJ....Абе общо взето купон ще е.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ами ние се събираме в барче..не само нашия клас а и хора от други класове в училището преди години сме се събирали и в класната стая с ядене, пиене и музика..но мисля, че в барчето е по-хубаво..силна музика, ядене и вс останало..учителите идват ако искат иначе като цяло е мн весело..мениме си и подаръци

Коледен бал... и отделно ще се събираме класа. Абе купони яко
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Просто в класната стая с класа, ще ядем кифли с шоколад и ще пием сок и ще получим оценките си

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ще ходим на механа с класа..ии още няколко класа..нямам търпение

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

а

Ние гласувахме:
    1. Дискотека с други класове
    2. Сами в класната стая
    Бяхме решили в дискотека (аз бях против), но заради един голям побой на ученици от нашия клас, провали плановете и аз бях много щастлива Разбрахме се всеки да носи по нещо, но в понеделник (денят за празнуване) като отидох на училище, разбрах че никой освен мен не носи нищо. И през голямото междучасие класната ме пита какво ще става и аз и казах че нямаме организация и тя каза, че от 12:30 до 13:00 ще ни чака и азко няма нищо, ще си тръгва. И аз нали съм председател на класа, казах да събираме пари (кой колкото дава) и те приеха. До края на часовете от 8. души събрахме 20 лв. и след часовете веднага до магазина, купихме нещо за ядене (абе изхарчихме парите ), аз носех музика с флашката, а Цецо, нали живее срещу училището, донесе тонколони и 10 човека си прекарахме супер готино ,а тези които бяха за дискотека, дето не дойдоха, да са пукнат от яд

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Ами ние бяхме на заведение..Целия клас.. Прекарахме чудесно ....
    Ядене,пиене,песни,танци
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си