.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Търся...

Търся...

Търся и купувам всякакви помагала свързани с матурата, било книжки с тестове, анализи, теми и тем подобни.... Пишете ми на moni_moni15

Супер фен
    РАЗДЕЛА ПОДЯВОЛИТЕ

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    момичето обича сякви помагала явно
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Hate City Sofia
    Интересен любовен проблем, а те помагалата харесват ли те?

РАЗДЕЛ!
    To The Threshold

Град
    Таити

Re: Търся...

Цитирай Първоначално написано от sesilkam
    Търся и купувам всякакви помагала свързани с матурата, било книжки с тестове, анализи, теми и тем подобни.... Пишете ми на moni_moni15
    Вместо да търсиш тук иди виж по книжарниците едно помагало не е повече от 5лв а на теб не ти трябват повече от 4-5
    Следващия път пусни темата в раздел "Секс"
    There is no right or wrong, only fun or boring

Явно отдавна не си ходил или ходила по книжарниците, че да ми казваш кое по колко лева е. А темата ще я пускам където си искам, ще ви помоля без излишни и безмислени дискусии, ако някой има нещо за продаване да пише!

Град
    Таити
    Явно отдавна не си ходил или ходила по книжарниците, че да ми казваш кое по колко лева е. А темата ще я пускам където си искам, ще ви помоля без излишни и безмислени дискусии, ако някой има нещо за продаване да пише!
    1.Виж ми ника и ми кажи Сладурчо или Сладурана пише
    2.Няма да я пускаш където искаш темата а където трябва
    3.Тази година държах матура и няма ти да ми казваш дали съм ходил по книжарниците или не ясно ?!
    4.Това не е излишна и безсмислена дискусия а отговор на безсмислената тема която пусна
    5. Ако искам мога да ти флуудя темата до утре сутринта така че трай си.И вместо тук да пускаш кухата си тема вземи пообикаляй по книжарниците и си намери каквото ти трябва

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Вместо да търсиш тук иди виж по книжарниците едно помагало не е повече от 5лв а на теб не ти трябват повече от 4-5
    +1

+1

опа съжалявам за повторението

Град
    in the reality : )
    Ми помагала не мога да ти предложа, но ако беше момче щях да ти предложа нещо друго....
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Брааат,мноо надута си уе авторката-ъъм темата треа има некав смисъл-нема-а раздела треа се спазва баси...и с мега голямо самочувствие-мани мани ,излез и търси уе
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    million miles away (:
    1.Виж ми ника и ми кажи Сладурчо или Сладурана пише
    2.Няма да я пускаш където искаш темата а където трябва
    3.Тази година държах матура и няма ти да ми казваш дали съм ходил по книжарниците или не ясно ?!
    4.Това не е излишна и безсмислена дискусия а отговор на безсмислената тема която пусна
    5. Ако искам мога да ти флуудя темата до утре сутринта така че трай си.И вместо тук да пускаш кухата си тема вземи пообикаляй по книжарниците и си намери каквото ти трябва
    казаха ли ти гоо?!
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мноо си тъпа уе земи си размърдай задника и си намери, а не да ми висиш на компа и да спамиш с простотиите си

Личи си какви сте се събрали във форума!
    Хич не ми дреме Сладурчо ли си Сладурана ли си, разбра ли. Нито съм врачка да знам кво` си държал и кво` не си, кой знае и успехът ти какъв е бил.
    То си личи какъв си ... с много свободно време, да седиш и да се заяждаш с хората.
    Форума не е твой и НЕ си този който ще ми казва какво, как, къде и защо?(Все пак сме 21 век, незабравяй)
    Но явно няма да намеря помагала сред толкова прости хора, защото може би през живота си не сте отваряли книга.

Ами ти ква си ве да не е форума за тебе напраен има си правила, които трябва да се спазват, а не в раздел любов да ми обявяваш кви помагала искала. Аз през живота си сигурно повече книги от тебе съм отварял, макар да съм по-малък на години и като ти гледам правописа си личи кой е простия/ата. Пача с голямо самочувствие ама без покритие... Най са ми смешни такива...

Град
    ForSaken city (:
    мда е .. в раздел любов ша намериш тея помагала ама направоооооооооо безплатно..

Град
    Таити
    Личи си какви сте се събрали във форума!
    Хич не ми дреме Сладурчо ли си Сладурана ли си, разбра ли. Нито съм врачка да знам кво` си държал и кво` не си, кой знае и успехът ти какъв е бил.
    То си личи какъв си ... с много свободно време, да седиш и да се заяждаш с хората.
    Форума не е твой и НЕ си този който ще ми казва какво, как, къде и защо?(Все пак сме 21 век, незабравяй)
    Но явно няма да намеря помагала сред толкова прости хора, защото може би през живота си не сте отваряли книга.
    Ама шматко загубена кво съм държал и какво не си е лично мой проблем ти можеш да ми го подържиш ако толкова настояваш!Имам свободно време защото когато трябва седнах учих и ме приеха ся съм си студент и си го местя от единия крачол с другия Проста си ти защото форума е направен като за идиоти(но ясно и за такава не се класираш) има си раздели където се заниват с тези работи а не в раздел "Любов". Само като ти гледам постовете и ми става ясно че си няква смотана комплексарка която пред компютъра е мега отворената принцеска... В устата и тва е

Авторке! Няма НЕ! ЦЕЛИЯ! Много си заблудена сякаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си