.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Паднал нокът !!

Здравейте ! Това лято си счупих показалеца .. но си ударих и палеца и целият ми беше посинял .. докторът ми каза, че дори може нокътят да ми падне .. и дори преди малко той ми падна .. кажете ми какво да правя

Град
    в света на приключенията ..
    Дезинфекцирай си мястото където е бил нокътя и го превържи.Ще ти порасне нокът според мен. Ама се иска доста чакане.Дезифенкцирай си пръста редовно.Можеш да отидеш на лекар да ти го прегледа.

Супер фен Аватара на zoreto
    ще ти порасне нов,ама има да чакаш доста

И на мен ми се е случвало, но не ми падна веднага. Няма страшно иначе, ще ти порастне нов. А и ноктите на ръцете растат бързичко, може би за около месец, два ще си имаш чисто новичък. ^^
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ще порасте нов за месец-2-3...Няма страшно. Нито боли мястото, нито нищо. Слагай там по някоя лепенка отгоре да не се възпали и подържай читава хигиена. Всичко ще е ок.

аз бях без нокът преди месец.. само че, за да ми порасте чаках 5 месеца
    мога да ти кажа името на кремчето дето лекарката ми каза да се мажа - ако искаш естествено
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    И на мен ми е падал спокс ще ти порасне след месец, два :P

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    постоянна дезинфекция.. няма нужда от лекар,ще си израсне

Искам да споделя нещо,което много ме тревожи.Преди половин година ми падна нокът на ръката.Израстна за около 2 месеца,но пак падна и след това пак. Сега вече е с нормална дължина,но има друг проблем- почти не е захванат за кожата отдолу, и е буквално "плаващ" . Подозирам,че ще падне за 3-и път . Моля Ви,кажете ми някой от вас изпадал ли е в подобна ситуация и дали да отида на лекар?

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Цитирай Първоначално написано от milqq
    Искам да споделя нещо,което много ме тревожи.Преди половин година ми падна нокът на ръката.Израстна за около 2 месеца,но пак падна и след това пак. Сега вече е с нормална дължина,но има друг проблем- почти не е захванат за кожата отдолу, и е буквално "плаващ" . Подозирам,че ще падне за 3-и път . Моля Ви,кажете ми някой от вас изпадал ли е в подобна ситуация и дали да отида на лекар?
    Отиди на лекар.
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Явно при теб има някакво усложнение, което изисква лекарска преценка и ако се наложи намеса. Възможно най-скоро иди при личният си лекар

Супер фен Аватара на ThisIsMe

Дистрофия на ноктите?Трябва да отидеш на лекар и да си направиш нужните микологични, бактериологични и други изследвания!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си