Пише ви едно 18 годишно момиче,изплашено до смърт.Миналата седмица на 18 с приятеля ми,правихме секс.Естествено с презерватив,но се притеснявам,че може да е станало гаф.Той твърди,че презерватива е бил напълно здрав.Ето и причините,за моето съмнение:
Септември месец,мензисът ми започна на 18
Октомври на 23…
Мина 23 ноември,а на мен все още не ми е дошло.Гърдите ме болят и ям ужасно много ( за моите 49 кг.) и чувствам умора.Може би от самия страх си втълпявам тези неща?Мислех да направя тест,но реших да изчакам поне още ден-два.Въпреки,че се измъчвам с всяка изминала секунда,все още има надежда,че това е лош кошмар.Това ми е последна година и не искам да я проваля,още повече,че семейството ми ще бъде съсипано.Относно приятеля ми,той е с мен,каквото и да направя.
Моля,някои да ми даде съвет,защото буквално се побърках.Не спирам да плача и да мисля,всякакви глупости.
(С приятеля ми,не го правим за 1 път,просто сега с това закъснение…страх ме е!)
Моля ви,не ме нападайте!Сама виждам вината си и се срамувам от това…
Ако наистина съм бременна,чух,че трябва да изпия някакви хапчета,за да отровя плода,но ужасно се страхувам.
Знам,че не сте лекари и врачки…Моля ви само,дайте ми съвет.Тези който са изпадали в подобна ситуация,нека споделят…Защото усещам,че се побърквам и не мога да живея с мисълта,че в мен расте нещо,което не желая и което не съм готова да имам!