.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Моля ви,помогнете ми!

Пише ви едно 18 годишно момиче,изплашено до смърт.Миналата седмица на 18 с приятеля ми,правихме секс.Естествено с презерватив,но се притеснявам,че може да е станало гаф.Той твърди,че презерватива е бил напълно здрав.Ето и причините,за моето съмнение:
    Септември месец,мензисът ми започна на 18
    Октомври на 23…
    Мина 23 ноември,а на мен все още не ми е дошло.Гърдите ме болят и ям ужасно много ( за моите 49 кг.) и чувствам умора.Може би от самия страх си втълпявам тези неща?Мислех да направя тест,но реших да изчакам поне още ден-два.Въпреки,че се измъчвам с всяка изминала секунда,все още има надежда,че това е лош кошмар.Това ми е последна година и не искам да я проваля,още повече,че семейството ми ще бъде съсипано.Относно приятеля ми,той е с мен,каквото и да направя.
    Моля,някои да ми даде съвет,защото буквално се побърках.Не спирам да плача и да мисля,всякакви глупости.
    (С приятеля ми,не го правим за 1 път,просто сега с това закъснение…страх ме е!)
    Моля ви,не ме нападайте!Сама виждам вината си и се срамувам от това…
    Ако наистина съм бременна,чух,че трябва да изпия някакви хапчета,за да отровя плода,но ужасно се страхувам.
    Знам,че не сте лекари и врачки…Моля ви само,дайте ми съвет.Тези който са изпадали в подобна ситуация,нека споделят…Защото усещам,че се побърквам и не мога да живея с мисълта,че в мен расте нещо,което не желая и което не съм готова да имам!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Те и 18 годишните били доста необразовани бе ...
    1-во само след седмица няма как да имаш КАКВИТО И ДА Е СИМПТОМИ на бременност...
    2-ро Приятеля ти е свършил в презерватива, който е здрав и нищо не е изтекло, не мога да разбера що за глупост пишеш ?
    3-то Има "хапчета", които се казват Ескапеле и се пият до 3 дни след фаталния полов акт (до колкото виждам вие такъв нямате)...
    4-то кво като ти е закъснял с 2-3 дни ? Тва е само и единствено от нерви, така като ти чета темата и ми става ясно, че ако спреш да се нервираш ще ти дойде
    4-то ИМА ДВЕ ШИБАНИ ВАЖНИ ТЕМИ, КОИТО АКО СИ БЕШЕ НАПРАВИЛА ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕШ НЯМАШЕ ДА СЕ НАЛАГА ДА РАЗБИРАМЕ КОЛКО СИ НЕОБРАЗОВАНА !!!
    De-Phazz - Anchorless

Всъщност достатъчно образована съм!Просто напрежението и страха,си казват думата.Да,приятеля ми каза,че е бил здрав,но просто усетих,по едно време...че без да искам,закачих презерватива с нокът...Страхувам се,че не го е огледал като хората...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Нали презерватива не се е скъсал=> не си бременна...
    Иначе да страха понякога оказва влияние...и аз все се плаша без да е станало нещо..омг

Всъщност за 1 път,ме обзема такава паника...Наистина може да ми закъснява с ден-два...но все пак,не усещам същите симптоми,както преди да ми доиде...

спри да се притесняваш, защото това също влиае върху цикъла
    и все пак за да си напълно спокойна няма да е зле тест..
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

споко бе теста кво ти говори?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

И т'ва е на 18 години?!

Биологията е час, а не евфемизъм за кафене.

сърето ми се секва от такива теми като неможете неправете ее ... не си първаъта нито последната

Мега фен Аватара на t0d1t0
    А честито. Ще ставаш сестра.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    НЕ се вкарвай в некви филми братле .... 12клас си е шибнийка ... а ако тва ще те успокои половината ми съученички се изпо омъжиха веднага след като завършихме и са си имат бебенца ... с братовчед ми същата работа .. яките пуцарани жененеи с деца ... ужасниците фриии а ти с тия твои 49 килца не ми изглежда да си някъв крокодилин .,... съдба ... общо взето ташак работа ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Голям фен
    спокойно бе човк ще ти дойде паникьосваш се напълно безпричинно

Re: Моля ви,помогнете ми!

Цитирай Първоначално написано от pymichka
    Той твърди,че презерватива е бил напълно здрав.
    Останалото не ти трябва.
    Внушаваш си,че нещо може да е станало
    When you dream anything can happen.

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Те и 18 годишните били доста необразовани бе ...
    1-во само след седмица няма как да имаш КАКВИТО И ДА Е СИМПТОМИ на бременност...
    2-ро Приятеля ти е свършил в презерватива, който е здрав и нищо не е изтекло, не мога да разбера що за глупост пишеш ?
    3-то Има "хапчета", които се казват Ескапеле и се пият до 3 дни след фаталния полов акт (до колкото виждам вие такъв нямате)...
    4-то кво като ти е закъснял с 2-3 дни ? Тва е само и единствено от нерви, така като ти чета темата и ми става ясно, че ако спреш да се нервираш ще ти дойде
    4-то ИМА ДВЕ ШИБАНИ ВАЖНИ ТЕМИ, КОИТО АКО СИ БЕШЕ НАПРАВИЛА ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕШ НЯМАШЕ ДА СЕ НАЛАГА ДА РАЗБИРАМЕ КОЛКО СИ НЕОБРАЗОВАНА !!!

ЕВАЛАААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    да слуша

ееееееее кво и се дървите на момичето... притеснила се и ни пиши.... тцтцттц.. според мен не си бременна... просто защото се притесняваш и сиг за това не ти идва... на мен не ми е идвало 2 седмици и нищо ми нямаше... спокойно , а щом те болят гърдите и имаш умора може би ,защото ще ти дойде... да мен преди да ми дойде също се чувствам тъй... така че ..

Град
    ВаРнАаАа
    Ей, като почнете значи да обиждате Някой от вас въобще знаете ли какво е да си наистина притеснен??? Когато човек е притеснен не мисли логично.. не й се карайте!

По темата: Виж, с притеснение до никъде няма да стигнеш опитай се да отвличаш вниманието си от тези мисли, изчакай малко! Може би си внушаваш Направи си тест и ще си сигурна. Според мен всичко е на нервна почва

Голям фен Аватара на revolver
    Ебахти параноиците сте всички Аман от тия теми,има поне 10 такива на първата страница И това с болките си го внуваш !

абе, маце, на 18 щом такива въпроси задаваш, накъде си тръгнала ми кажи? Сама не можеш ли да си направиш преценка?

Скайп - dark_elf2

не си бременна..

не си бременна.. :P

има милярди такива теми,ползвайте презервативи и нямя проблем,ако случайно е станал гаф има ескапел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си