Искам мнения и съвети относно едно момче. Значи в един клас сме ( и сме зайци .. ) На 15 септември щом го скивах, си викам на акъла "лелии, тоя ще го направя луд" ..ъмъ в послдетствие нещо ми се объркаха глупостите . Еми той и той си ме беше зазаяпал още на първия учебен ден, мдааа. Та така, много бързо ми завъртя главата (коеот принципно е необичайно за мене ) ии си го зяпках доста. С. В началото и той ме зяпаше и щом се обърнех към него, веднага си изместваше погледа . И когато се опитваше да ме заприказва усещах някво такова напрежени или притеснение от него... незнам - ужас! Тук е уместно да отбележа, че хората ме смятат за пичка, душата на комапнията, верна фр и такива, и свръх бързо се опознах с много народ от новото даскало. Падам си доста лудичка и бясна и сички ми се кефкат . /копеле се ено си праа реклама ;;д / .. и така просто ви казвам, че застанеше ли до мен, усещах няк'во напрежение от негова страна. Веднъж след часовете му казах, че има много яки очи (а те верно са си такива) и той, моля ви се, се закова на едно място и не мръдна около 2 минути, милия. хмм.. така сега ще споделя: еми значи моите луди наклонности почти винаги, навсякъд и при всички се котират, но все пак има хора, на които им идвам в повече.. знам това и за т'ва го споменавам, да обаче моето "мъжленце" споменало, пред една съученичка и още 2ма от класа, че съм била "ебати пича". До тук добре, ъмъ "пич" не е еквивалентно на "мацка с която би тръгнал" например, права съм, нали?? Е, да ама нали ви казвам, че т'ва беше още в началото и се оказа, че той има проблем с разграничаването на чувствата . Имаше период, в който се бях отказала да се занимавам с него, мъ после пак ми прещрака .
И сега ви казвам скоршни неща.. значи напоследък, като ми говори нещо, пак усещам онова смущение и не смее да ме погледне в очите докато ми приказва нещо ебаси.. Иначе, примерно ако тряя да мине някъде и е тясно, на мене единствено ще ми каже "може ли да се разминем "иначе другите говеда си ги ръга без да му мигне . Понякога се случва да си ме зяпне и да му се забавят реакциите, до толкова, че да не отлепи поглед и да си продължи да си зяпа с една така дебилна усмивка. Ух мн си го харесвам, мъ незнам той мене дали . И си говорих с едни момичета, който са от другите паралелки, но от1-еи до 7-ми кл. са били в 1 клас с него и те ми казаха някой неща. Например, че той до сега не е имал гадже никога, харесвал е едната, но забележете: никога не й го еказал, тя знае от компанията им, харесвал и още една пичка, която по характер мн се доближава до моят, ъма и на нея не й е признал.... и аз от тези факти, съвсем се обърках!

Копеле, изписала съм си живота .. нищо, здраве да е !
Моля дайте ми диагноза за постъпките му! ..то за мен ясно, че съм за 4-ти километър, но за него???... според вас дали ме харесва, дали трябва да поизчакам да се поотпусне? Моля помогнете на една влюбена зайка . И плс не се ебавайте с исторята ми ;( . ;;д