.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Кураж

Hybrid View

Кураж

Така на 18 съм, имал съм много приятелки, не съм срамежлив даже точно отбратното имам си самочувствие, дори някой път ми идва в повече.Когато застана пред момиче въобще не се притеснявам, без значение харесвам ли я или не.Сега тука идва проблемът ми --> така, харесвам си 1 момиче, ама супер много и просто като я видя и си глътвам езика и не мога да си обясня защо става така .... да кажеш, че ще ми е за пръв път, еми не е така .... момичето не го познавам, супер много искам да отида да се запозная с нея, но просто не мога да събера смелост /като се има впредвид, че е с 3 години по-малка от мен, а съм ходил и с по-големи от мен/ е напрао не знам какво да правя . Просто нз как стана, но супер мн хлътнах по това момиче, само за него мисля и напрао ще се побъркам .....Моля ви, просто помогнете ми да събера кураж да ида и да се запозная с нея ....

Моля да не ми пишат такива, които мислят да се заяждат ... просто търся подкрепа от някой ...

/Извинявам се, ако има правописни грешки, но не съм свикнал с кирилицата /

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Иииима правописни грешки,та не ми се обясняя ся български,а за момичето-еем запознай се ве-иначе НИКОГА нема да я имаш,щото се съмняван тя да те забелязва поради това че не й правиш впечатление,защото се притесняваш от нея.Аре.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    2 ракии за отскок и гледай кво става.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Таити
    Ами може би за теб не е като останалите момичета с които си бил Събери смелост иди заговори я и каквото стане стане
    There is no right or wrong, only fun or boring

Ако наистита искаш да се получи, бъди себе си и се опитай да превъзмогнеш уплахата от нерви. Щом толкова си я харесал навярно е приятно момиче, така че не се притеснявай да я заговориш Пожелавам ти много успехи

мерси на всички, помогнахте ми до известна степен

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от f17n3s
    Ние само до толкова можем да ти помогнем другото си зависи от теб.А ако толкова много се притесняваш направо да отидеш и да се запознаете измисли начин чрез общ познат да стане номера

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Иииима правописни грешки,та не ми се обясняя ся български,а за момичето-еем запознай се ве-иначе НИКОГА нема да я имаш,щото се съмняван тя да те забелязва поради това че не й правиш впечатление,защото се притесняваш от нея.Аре.
    ам да ти кажа, забелязал съм, че чат пат и тя ме заглежда ама само до там .....

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Ние само до толкова можем да ти помогнем другото си зависи от теб.А ако толкова много се притесняваш направо да отидеш и да се запознаете измисли начин чрез общ познат да стане номера
    тва чрез общ познат не ми допада мн, все едно съм някъв мухльо и немоа се справям сам

Град
    Таити
    тва чрез общ познат не ми допада мн, все едно съм някъв мухльо и немоа се справям сам
    Оо не мисля че е така.Що да си мухльо просто ако тя е с някой твой познат или позната отиваш все едно при него/нея и ще се заговориш и с въпросното момиче Като отидеш да се запознаеш с нея директно това не те прави повече мъж от другите

Град
    million miles away (:
    Ами щом си постнал темата и очакваш НИЕ да ти кажем какво да правиш,значи очевидно си някъв мухльо...Ти го каза! Оh,God...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Ами щом си постнал темата и очакваш НИЕ да ти кажем какво да правиш,значи очевидно си някъв мухльо...Ти го каза! Оh,God...[/b]
    Е що да е мухльо просто момчето иска съвет и някакви идейки как да постъпи .... ако беше мухльо щеше да ни пита като отиде при нея какво да и каже

Град
    million miles away (:
    Ами щом си постнал темата и очакваш НИЕ да ти кажем какво да правиш,значи очевидно си някъв мухльо...Ти го каза! Оh,God...[/b]
    Е що да е мухльо просто момчето иска съвет и някакви идейки как да постъпи .... ако беше мухльо щеше да ни пита като отиде при нея какво да и каже
    ..да бе,ясно ми е ...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

..да бе,ясно ми е ...
    като ти е ясно що не говориш по темата ами ми се прайш на интересен ... проблем ли е, че искам да чуя и др мнения ?

Град
    million miles away (:
    ..да бе,ясно ми е ...
    като ти е ясно що не говориш по темата ами ми се прайш на интересен ... проблем ли е, че искам да чуя и др мнения ?
    при мен пък проблемът е там,че съм момиче Ако така говориш и на тази,дет си и навит,не се чуди,че не ти обръща внимание.Или ти пък не говориш с нея??

Град
    Таити
    при мен пък проблемът е там,че съм момиче Ако така говориш и на тази,дет си и навит,не се чуди,че не ти обръща внимание.Или ти пък не говориш с нея??
    Леле заби го

Град
    million miles away (:
    Леле заби го
    Аз не,че искам да се заяждам,ама ми омръзна от такива теми,нямат смисъл..

ми да ти кажа не говоря с нея, но първит път когато я видя ще се запозная, а иначе говоря както си ми харесва ... и знаеш ли колко ми пука , че си момиче ... отнасям се добре с хората които го заслужават, а ти определено не си от тях ... като те е писнало от такива теми просто не ги чети никои не ти е искал мнението ... аз помолих по-готините да ми помогнат, тези които ме разбират и знаят за кво става дума, а не такива като теб които търсят къде да си избият комплексите
    Ако обичаш повече не пиши в темата ми, защото ставаш нахална ....

Град
    million miles away (:
    добре,няма вече да те натоварвам

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Кураж

Така на 18 съм, имал съм много приятелки, не съм срамежлив даже точно отбратното имам си самочувствие, дори някой път ми идва в повече.Когато застана пред момиче въобще не се притеснявам, без значение харесвам ли я или не.Сега тука идва проблемът ми --> така, харесвам си 1 момиче, ама супер много и просто като я видя и си глътвам езика и не мога да си обясня защо става така .... да кажеш, че ще ми е за пръв път, еми не е така .... момичето не го познавам, супер много искам да отида да се запозная с нея, но просто не мога да събера смелост /като се има впредвид, че е с 3 години по-малка от мен, а съм ходил и с по-големи от мен/ е напрао не знам какво да правя . Просто нз как стана, но супер мн хлътнах по това момиче, само за него мисля и напрао ще се побъркам .....Моля ви, просто помогнете ми да събера кураж да ида и да се запозная с нея ....

Моля да не ми пишат такива, които мислят да се заяждат ... просто търся подкрепа от някой ...

/Извинявам се, ако има правописни грешки, но не съм свикнал с кирилицата /
    Много е важно преди да се запознаеш с нея да си запечаташ една идея в главата: "Няма значение дали тя ще ме хареса и иска да излезнем или ще ме отреже. Аз ще продължа напред и ще се радвам, защото съм пич." Ако успееш това да си го набиеш в главата, давай! Преди да се запознаеш с нея мисли позитивно, а не да си мислиш, че ще бъдеш отхвърлен, защото, ако го мислиш, така и ще стане.
    Temet Nosce

벨야카

мн правилно .... ся уж съм готов да я заговоря, дано само тогава в последната минута пак да не си глатна езика... ама пък квото стане ..

ее.. така е лошо, няма от какво да се стряскаш освен ако не е някоя пиеща кръв..от ония..сещаш се! съжалявам, но не се сдържах да не изтърся някоя глупост..

щом имаш самочувствие събери го цялото за да говориш с нея..айде по-смело давайй владееш го
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Трябва първо да те забележи-после я заговори,не се притесняаай защото ще го усети и ще си помисли че те сдухва,или ще помисли че си маниак,който я следи и накрая едвам се пристрашава..иии не карай някой приятел да ви запознава,тва е най-тъпата идея(личен опит) и айде успех
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Ами може би за теб не е като останалите момичета с които си бил Събери смелост иди заговори я и каквото стане стане
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Намерил си си майстора =))) Не е хубаво да летиш в облаците, по-добре е да си срамежлив.Отиди и я заговори.Винаги има шанс да останеш разочарован, но ако не отидеш така и така ще следва разочарование =) Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си