Така на 18 съм, имал съм много приятелки, не съм срамежлив даже точно отбратното имам си самочувствие, дори някой път ми идва в повече.Когато застана пред момиче въобще не се притеснявам, без значение харесвам ли я или не.Сега тука идва проблемът ми --> така, харесвам си 1 момиче, ама супер много и просто като я видя и си глътвам езика и не мога да си обясня защо става така .... да кажеш, че ще ми е за пръв път, еми не е така .... момичето не го познавам, супер много искам да отида да се запозная с нея, но просто не мога да събера смелост /като се има впредвид, че е с 3 години по-малка от мен, а съм ходил и с по-големи от мен/ е напрао не знам какво да правя![]()
. Просто нз как стана, но супер мн хлътнах по това момиче, само за него мисля и напрао ще се побъркам .....Моля ви, просто помогнете ми да събера кураж да ида и да се запозная с нея ....
Моля да не ми пишат такива, които мислят да се заяждат ... просто търся подкрепа от някой ...
/Извинявам се, ако има правописни грешки, но не съм свикнал с кирилицата /
Иииима правописни грешки,та не ми се обясняя ся български,а за момичето-еем запознай се ве-иначе НИКОГА нема да я имаш,щото се съмняван тя да те забелязва поради това че не й правиш впечатление,защото се притесняваш от нея.Аре.
2 ракии за отскок и гледай кво става.
Ами може би за теб не е като останалите момичета с които си билСъбери смелост иди заговори я и каквото стане стане
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Ако наистита искаш да се получи, бъди себе си и се опитай да превъзмогнеш уплахата от нерви. Щом толкова си я харесал навярно е приятно момиче, така че не се притеснявай да я заговоришПожелавам ти много успехи
![]()
мерси на всички, помогнахте ми до известна степен
Ние само до толкова можем да ти помогнем другото си зависи от теб.А ако толкова много се притесняваш направо да отидеш и да се запознаете измисли начин чрез общ познат да стане номераПървоначално написано от f17n3s
ам да ти кажа, забелязал съм, че чат пат и тя ме заглежда ама само до там .....Първоначално написано от britzy
тва чрез общ познат не ми допада мн, все едно съм някъв мухльо и немоа се справям самПървоначално написано от Sladurcho
Оо не мисля че е така.Що да си мухльо просто ако тя е с някой твой познат или позната отиваш все едно при него/нея и ще се заговориш и с въпросното момичеПървоначално написано от f17n3s
Като отидеш да се запознаеш с нея директно това не те прави повече мъж от другите
![]()
Ами щом си постнал темата и очакваш НИЕ да ти кажем какво да правиш,значи очевидно си някъв мухльо...Ти го каза! Оh,God...Първоначално написано от f17n3s
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Е що да е мухльо просто момчето иска съвет и някакви идейки как да постъпи .... ако беше мухльо щеше да ни пита като отиде при нея какво да и кажеПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
Първоначално написано от Sladurcho
..да бе,ясно ми е ...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
като ти е ясно що не говориш по темата ами ми се прайш на интересен ... проблем ли е, че искам да чуя и др мнения ?Първоначално написано от SoStarstruck
при мен пък проблемът е там,че съм момичеПървоначално написано от f17n3s
Ако така говориш и на тази,дет си и навит,не се чуди,че не ти обръща внимание.Или ти пък не говориш с нея??
![]()
Леле заби гоПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
Аз не,че искам да се заяждам,ама ми омръзна от такива теми,нямат смисъл..Първоначално написано от Sladurcho
ми да ти кажа не говоря с нея, но първит път когато я видя ще се запозная, а иначе говоря както си ми харесва ... и знаеш ли колко ми пука , че си момиче ... отнасям се добре с хората които го заслужават, а ти определено не си от тях ... като те е писнало от такива теми просто не ги чети никои не ти е искал мнението ... аз помолих по-готините да ми помогнат, тези които ме разбират и знаят за кво става дума, а не такива като теб които търсят къде да си избият комплексите
Ако обичаш повече не пиши в темата ми, защото ставаш нахална ....
добре,няма вече да те натоварвам![]()
![]()
Много е важно преди да се запознаеш с нея да си запечаташ една идея в главата: "Няма значение дали тя ще ме хареса и иска да излезнем или ще ме отреже. Аз ще продължа напред и ще се радвам, защото съм пич." Ако успееш това да си го набиеш в главата, давай! Преди да се запознаеш с нея мисли позитивно, а не да си мислиш, че ще бъдеш отхвърлен, защото, ако го мислиш, така и ще стане.Първоначално написано от f17n3s
Temet Nosce
벨야카
мн правилно .... ся уж съм готов да я заговоря, дано само тогава в последната минута пак да не си глатна езика... ама пък квото стане ..
ее.. така е лошо, няма от какво да се стряскаш освен ако не е някоя пиеща кръв..от ония..сещаш се!съжалявам, но не се сдържах да не изтърся някоя глупост..
щом имаш самочувствие събери го цялото за да говориш с нея..айде по-смело давайй владееш го![]()
I don`t care .. ;] ..
Трябва първо да те забележи-после я заговори,не се притесняаай защото ще го усети и ще си помисли че те сдухва,или ще помисли че си маниак,който я следи и накрая едвам се пристрашава..иии не карай някой приятел да ви запознава,тва е най-тъпата идея(личен опит) и айде успех![]()
Първоначално написано от Sladurcho
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Намерил си си майстора =))) Не е хубаво да летиш в облаците, по-добре е да си срамежлив.Отиди и я заговори.Винаги има шанс да останеш разочарован, но ако не отидеш така и така ще следва разочарование =) Успех!